Bosbad Amersfoort

Gesloten

 

Het Bosbad ligt in een bosrijke omgeving en staat voor genieten! Of je nou graag banen trekt, gek bent op waterglijbanen of lekker wil luieren bij het Bosbad zit je goed. Er is een 50 meter bad waarin altijd twee banen beschikbaar zijn voor banen zwemmers. Naast het 50 meter bad liggen twee grote baden met ondiepere gedeeltes waar je lekker kan glijden van de glijbanen en kan spelen met de waterspuiters.

Voor de peuters is er een apart gedeelte met diverse baden voorzien van leuke speel elementen in jungle stijl en een zandbak.

Om de baden heen is een grote ligweide waar je heerlijk kan genieten van de zon. Wij bieden onze gasten graag een rookvrije relax -, speel -, en zwem ruimte aan. Er mag bij het Bosbad daarom alleen gerookt worden op de daarvoor aangewezen plaats.

Heb je geen zwemdiploma dan zijn in ons bad zwembandjes verplicht ook bij gebruik van drijfpakjes! Zonder zwemdiploma mag je alleen zwemmen in de ondiepere baden onder begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder in bezit van een zwemdiploma.

Op het terrein zijn meerdere horeca punten. Er is een ruim openbaar parkeerterrein waar je gratis kan parkeren. De openingstijden van het Bosbad zijn weersafhankelijk de actuele openingstijden vind je op de site.

Out2Enjoy

Doe mee met Bootcamp Bosbad

Meld je nu aan!

  • Voor- en achternaam
  • Mailadres
  • Vertel ons wanneer je komt
  • Wil je nog iets melden?

Locatiegegevens

Barchman Wuytierslaan 232
3819 AC Amersfoort

033 - 888 18 02