Bosbad Amersfoort

Vandaag | 27/01/2021 | Gesloten

Het Bosbad is open van 4 juli t/m 2 september 2020

Wij zijn open! Dat is goed nieuws. We zijn open voor banenzwemmen en voor recreatief zwemmen. Het aantal bezoekers dat wij mogen ontvangen is beperkt. Bezoek is alleen op reservering. Vooraf online reserveren én betalen is verplicht. Zonder reservering heb je helaas geen toegang. De openingstijden zijn dagelijks van 10.00-18.00 uur. Alle informatie en het online reserveren van je toegangskaartjes, vind je onder deze link.

Tarieven 2020
Je koopt je toegangskaartje(s) dus vooraf en online. Bij je online reservering geef je aan hoe laat je wilt komen. We werken deze zomer met tijdsblokken van 30 minuten waarop je binnenkomt. Je reserveert dus het tijdstip (per half uur) dat je wilt komen, en daar is het tarief ook naar:

  • entree 08.45-09.45 uur alleen Banenzwemmen 50-meterbad: 3,50 p.p. (5 min.vooraf voor het omkleden én voor 10.00 uur het terrein verlaten)
  • Geduurde de hele dag houden wij twee banen vrij voor de banenzwemmers
  • entree tussen 10.00-13.00 uur: € 6,00 p.p. (je mag tot sluitingstijd blijven)
  • entree tussen 14.00-16.00 uur: € 5,00 p.p. (je mag tot sluitingstijd blijven)
  • entree vanaf 16.00-17.00 uur: € 3,50 p.p. (je mag tot sluitingstijd blijven)

Voor kinderen t/m 2 jaar hoef je niet te reserveren

Je neemt je reservering mee: op papier of op je smartphone. Elke 30 minuten gaat via de receptie een groep met reservering voor dat tijdsblok naar binnen. Kom niet eerder dan 5 minuten van tevoren naar het bad. Ben je binnen, dan blijf je binnen totdat je naar huis gaat. Naar buiten om even een sigaretje te roken of om iets uit je auto te halen, kan dus niet. Ben je buiten voorbij de receptie, kun je er niet meer in.

Goed om te weten:

  • Abonnementen of meerbadenkaarten worden dit seizoen niet verkocht, alleen kaartjes voor 1 bezoek. Geldige meerbadenkaarten die in 2019 zijn gekocht, worden verlengd t/m 2021 en zijn dit jaar helaas niet bruikbaar in het Bosbad.
  • Wij bieden onze gasten graag een rookvrij terrein aan. Vanaf 1 juli 2020 is het hele gebied vanaf de grote toegangshekken (dus ook het voorterrein) geheel rookvrij. Dit geldt voor alle vormen van roken, dus ook de e-sigaret, e-smokers, (water)pijp, etc.
  • ZwembandjesGeen diploma = zwembadjes om! Heb je geen zwemdiploma dan zijn in ons bad zwembandjes verplicht óók bij gebruik van drijfpakjes! Zonder zwemdiploma mag je alleen zwemmen in de ondiepere baden (niet in het 50-meterbad) én onder begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder in bezit van een zwemdiploma
  • Onze horeca is open, alleen voor afhaal en binnen de regels van de 1,5 meter.
  • Onze medewerkers en toezichthouders staan natuurlijk voor je klaar. Zij houden 1,5 meter afstand tot de gasten, tenzij zij moeten handelen bij calamiteiten en/of E.H.B.O. en/of levensreddende handelingen.

Over het zwembad
Het Bosbad ligt in een bosrijke omgeving en staat voor genieten! Of je nou graag banen trekt, gek bent op waterglijbanen of lekker wil luieren bij het Bosbad zit je goed. Deze zomer is het 50 meterbad gereserveerd voor banenzwemmers. Naast het 50 meter bad liggen twee grote baden met ondiepere gedeeltes waar je lekker van de glijbanen kunt, kunt klimmen en klauteren en kunt spelen met de waterspuiters.
Voor de peuters is er een apart gedeelte met diverse baden voorzien van leuke speel elementen in jungle stijl en een geweldige zandbak met leuke elementen en een echte waterpomp. Om de baden heen is een grote ligweide waar je heerlijk kan genieten van de zon, maar ook een balletje kunt trappen en een potje volleybal kunt spelen.

Leuk om te weten: vanaf half juli zijn er op de zondag ook weer kindervoorstellingen in het Openluchttheater. Maar liefst 3 per zondag; klein maar fijn! Natuurlijk ook op reservering. Daarover later meer 🙂

Huisregels & Veiligheid en hygiëneregels
Ook in deze bijzondere tijd, gelden de huisregels van Bosbad Amersfoort. Neem deze door voordat je naar het zwembad gaat; dat kan via deze directe LINK Natuurlijk willen we ook dat het gezellig blijft in ons bad, dus hebben we een aantal gedragsregels op gesteld.

Alle huisregels van Bosbad Amersfoort zijn zoals altijd van toepassing en worden nu aangevuld met de RIVM/ Corona richtlijnen die in het Protocol verantwoord sporten staan Veiligheid en hygiëneregels. Deze kun je nalezen via deze directe LINK

Informatie en RESERVEREN

Heb je een vraag?

Stuur een mailtje

Locatiegegevens

Barchman Wuytierslaan 232
3819 AC Amersfoort

033 - 888 18 02