banenzwemmen

Werk op een leuke en gezonde manier aan je conditie

Welkom bij zwembad Brandenburg in Bilthoven – Dé plek om banen te zwemmen

Durft jouw avontuurlijke kant een sprong te maken, of het nu in het diepe of ondiepe water is? Dan is banenzwemmen bij zwembad Brandenburg in Bilthoven iets voor jou! Met uitgebreide faciliteiten en de mogelijkheid tot banenzwemmen in warm water, is zwembad Brandenburg dé bestemming voor een heerlijke zwemervaring. Goed om te weten: voor banenzwemmen hoef je bij ons niet te reserveren.

Zwembad in de omgeving van Utrecht

Gelegen in Bilthoven, op slechts ongeveer 11 kilometer van het bruisende hart van Utrecht, biedt zwembad Brandenburg een scala aan mogelijkheden voor zowel recreatieve zwemmers als ervaren zwemmers. Banenzwemmen is een uitstekende manier om aan je conditie te werken, ongeacht of je individueel traint of liever in een groep zwemt. Ons prachtige zwembad reserveert banen voor snelle zwemmers en biedt voldoende ruimte voor degenen die ontspannen baantjes willen trekken. Ontdek ook ons trimzwemmen, waar we op een leuke manier werken aan conditie, kracht en uithoudingsvermogen.

Waarom banenzwemmen in Bilthoven?

  • Werken aan je conditie op jouw tempo
  • Speciale banen voor snelle zwemmers en ontspannen zwemmers
  • Trimzwemmen voor de ‘pure’ zwemmers
  • Verbeter zowel je geestelijke als lichamelijke gezondheid

Voordelen van banenzwemmen

  • Slaap beter
  • Voel je fitter
  • Verminder stress

Kom banenzwemmen in Bilthoven

Wil je de beste versie van jezelf worden en zowel je geestelijke als lichamelijke gezondheid verbeteren? Banenzwemmen is de perfecte oplossing! Of je nu zelfstandig aan je conditie wil werken, samen wil zwemmen of gewoon wil ontspannen in het water – bij zwembad Brandenburg ben je aan het juiste adres. De uitdaging ligt voor je klaar om je uithoudingsvermogen te testen en te vergroten. Hoe meer je zwemt, hoe beter je in staat zult zijn om langere tijd een sportactiviteit vol te houden en het ook nog eens sneller uit te kunnen voeren. Plan jouw bezoek met behulp van onderstaand rooster.

Tot snel in het water!

Contact

Waar kunnen we je mee helpen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Zwembad Brandenburg

Leyenseweg 129
3721 BC Bilthoven