banenzwemmen

Werk op een leuke en gezonde manier aan je conditie

Durf jij ook een sprong in het diepe of ondiepe (bad) te maken? Kom dan banenzwemmen in Bilthoven bij zwembad Brandenburg. Met veel faciliteiten en de mogelijkheid tot banenzwemmen in warm water is zwembad Brandenburg dé plek waar jij lekker wilt gaan zwemmen. Voor banenzwemmen hoeft NIET gereserveerd te worden.

Zwembad in omgeving Utrecht
Zwembad Brandenburg is gelegen in Bilthoven, op circa 11 kilometer gemeten vanaf de binnenstad van Utrecht. Ben jij een recreatie zwemmer of een echte pro? Dit prachtige zwembad heeft genoeg te bieden voor iedereen. Banenzwemmen is een uitstekende manier om te werken aan je conditie. Dit is een zeer geschikte activiteit als je niet in een (vaste) groep wilt sporten en lekker veel meters wilt maken. Er zijn dan ook altijd banen gereserveerd voor de snel-zwemmers onder ons, maar ook voor de mensen die wat ontspannender baantjes willen trekken is er genoeg ruimte. Zwembad Brandenburg biedt voor de ‘pure’ zwemmers ook trimzwemmen aan. Hier wordt op de leukst mogelijke manier gewerkt aan conditie, kracht en uithoudingsvermogen.

Kom banenzwemmen in Bilthoven
Wil je de beste versie van jezelf worden en zowel je geestelijke als lichamelijke gezondheid trainen? Banenzwemmen is dan de perfecte oplossing! Het is een leuke en gezonde manier om aan je conditie en techniek te werken; of je nu zelfstandig je conditie op peil wilt krijgen, samen wilt zwemmen of lekker wilt ontspannen in het water. Zwemmen doet ook nog eens veel goeds voor het dagelijks functioneren. Zo slaap je beter, voel je je fitter en heb je minder last van stress. De uitdaging is dus om je uithoudingsvermogen op de proef te stellen, want hoe meer je gaat zwemmen, hoe meer je het vermogen krijgt om langere tijd een (sport) activiteit vol te houden en het ook nog eens sneller uit te kunnen voeren.

Contact

Waar kunnen we je mee helpen?

Zwembad Brandenburg

Leyenseweg 129
3721 BC Bilthoven