Over zwembad Brandenburg

Pssssst, hebben jullie al gehoord dat er aankomende vrijdag weer gegriezeld kan worden tijdens discozwemmen? Nee? Heb je een A-diploma en ben je onder de 13 dan ben je hartstikke welkom om te komen zwemmen,dansen en miss wel gillen in ons kleine spookhuisje. Ik ben benieuwd of je durft te komen op vrijdag 30 0ktober van 1900 tot 2100.
Helaas mogen er vanwege de coronamaatregelen geen ouders blijven kijken of mee het zwembad in. We hebben voor deze gelegenheid extra toezicht om alles goed in de gaten te houden.
Super jammer maar de vakantie is alweer voorbij. Per 24-10 is het reguliere rooster weer van kracht

 

 

We zijn blij te mogen melden dat we alle doelgroepen en het banenzwemmen door mogen laten gaan. We gaan er  voor zorgen dat er niet meer dan 30 mensen in de ruimte zijn.  Douchen en inhalen mag de aankomende tijd ook even niet

Nieuwe coronamaatregelen
In verband met nieuwe coronamaatregelen, van woensdag 14 oktober jl., geldt in onze accommodatie het volgende:

 • Gezondheidscheck: Een belangrijk onderdeel om corona onder controle te krijgen, is de gezondheidscheck en de bezoekersregistratie van onze gasten. Wij vragen je medewerking hierbij. Graag willen we ook je contactgegevens voor het geval dat de GGD bron- en contactonderzoek moet doen. In de vestiging hangen posters met een QR-code. Scan deze  en er opent een online vragenlijstje die je kunt invullen. Doe dit voordat je gaat zwemmen / sporten of terwijl je zit te wachten.
 • Mondkapjes: Wij nemen het dringende advies van de overheid over om in publieke binnenruimtes – zoals een zwembad  en sporthal – een (niet-medisch) mondkapje te dragen. Zet bij binnenkomst in onze accommodatie het mondkapje op, en deze blijft op in het hele gebouw. Alleen tijdens het zwemmen / sporten en het omkleden mag deze af. Dit geldt voor bezoekers van 13 jaar en ouder; ook voor ons personeel (m.u.v. de receptionistes in de receptieruimte en de zwem- en sportinstructeurs op de zwemzaal / in de sporthal). Neem zelf een mondkapje mee.
 • Belangrijke punten om rekening mee te (blijven) houden:
  • Reserveer vooraf via onze website je plek
  • Trek thuis alvast je badkleding aan en ga ook nog even naar het toilet
  • Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van je activiteit naar het bad
  • Douches zijn dicht, toiletgebruik alleen bij hoge nood. Kleedruimtes: volg de aanwijzingen in ons bad
  • Er mogen maximaal 30 personen per zelfstandige binnenruimte, exclusief personeel
  • Bij zwemlessen mag een ouder / verzorger zijn kind begeleiden en ondersteunen bij het omkleden
  • De onderlinge afstand is ten allen tijde minimaal 1,5 meter, voor personen van 13 jaar en ouder
  • Betalen is contactloos of per pin

Wij rekenen erop dat onze bezoekers alle maatregelen, aangepaste huisregels en aanwijzingen van onze medewerkers (blijven) opvolgen.

Veelgestelde vragen over deze aangescherpte maatregelen, lees je terug op de website van de Rijksoverheid.

Programma en direct reserveren
Maandag 31 augustus zijn we gestart met ons “nieuwe normale programma”. Een aantal tijden zijn gewijzigd. Klik op bovenstaande oranje button voor meer informatie.

Je kunt ook direct je plekje reserveren, via onderstaande linken. Mocht je toch niet kunnen komen, dan graag afbellen 030- 228 3250 of mailen naar zwembad.brandenburg@sro.nl zodat het plekje vrijkomt voor iemand anders.

 

Contact

Waar kunnen we je mee helpen?

Zwembad Brandenburg

Leyenseweg 129
3721 BC Bilthoven