Over zwembad Brandenburg

LET OP…….. Per 10 augustus op de maandag van 0900-1145 en per direct op de dinsdagavonden van 1730 tot 1945 zijn er extra reserveringsmogelijkheden voor het warme water (na de zomervakantie kunnen de tijden weer veranderen).

Hoera,de zomervakantie is begonnen. We zijn open voor banenzwemmen, leszwemmen t/m niveau 5, verenigingen, aquajoggen, aquarobics, trimzwemmen en recreatief zwemmen.

Alle activiteiten zijn op reservering. Dat doe je vooraf via de reserveringsformulieren op deze site. Lees meer…….

Je kunt ook direct je plekje reserveren, via onderstaande linken.

 

Ook het nieuws van de overheid volgen? Bekijk hier de laatste updates.

Over het zwembad

Welkom in zwembad Brandenburg. Het splinternieuwe zesbaans zwembad is met een beweegbare bodem en scheidingswand zo ingericht, dat meerdere groepen gebruikers het bad tegelijk kunnen gebruiken.

Het zwembad heeft een deels beweegbare bodem over de lengte en een beweegbare scheidingswand. De wand maakt het mogelijk om op hetzelfde moment in twee delen verschillende temperaturen in te stellen. Door deze technische oplossing kunnen meer doelgroepen tegelijk van het bad gebruikmaken en is het bad effici├źnter te benutten.

Zwembad Brandenburg beschikt over ruime kleedhokjes en is door het gebruik van veel glas en licht en overzichtelijk zwembad. Een heerlijke plek om te sporten!

We bieden verschillende doelgroep activiteiten. Ook ben je welkom voor banen zwemmen en natuurlijk zwemlessen voor kinderen vanaf 4 jaar. Op vrijdagavond en zondag is er ook ruimte voor recreatief zwemmen (vrijzwemmen). We zien je graag in ons mooie bad.

RESERVEREN en informatie

Contact

Waar kunnen we je mee helpen?

Zwembad Brandenburg

Leyenseweg 129
3721 BC Bilthoven