Over zwembad Brandenburg

Vanaf maandag 18 mei 2020 zijn wij weer open! Dat is goed nieuws en heel fijn. Gemeente De Bilt geeft toestemming op basis van het door ons ingediende plan. In deze 1ste fase is er een beperkt aanbod.  We gaan open voor banenzwemmen, leszwemmen voor groepen 4, A, B, C en zwemvaardigheid en de vereniging. Ook aquasports en trimzwemmen kunnen weer beperkt beginnen! Lees meer…….

Je kunt ook direct je plekje reserveren, via onderstaande linken:

 

Ook het nieuws van de overheid volgen? Bekijk hier de laatste updates.

Over het zwembad

Welkom in zwembad Brandenburg. Het splinternieuwe zesbaans zwembad is met een beweegbare bodem en scheidingswand zo ingericht, dat meerdere groepen gebruikers het bad tegelijk kunnen gebruiken.

Het zwembad heeft een deels beweegbare bodem over de lengte en een beweegbare scheidingswand. De wand maakt het mogelijk om op hetzelfde moment in twee delen verschillende temperaturen in te stellen. Door deze technische oplossing kunnen meer doelgroepen tegelijk van het bad gebruikmaken en is het bad efficiënter te benutten.

Zwembad Brandenburg beschikt over ruime kleedhokjes en is door het gebruik van veel glas en licht en overzichtelijk zwembad. Een heerlijke plek om te sporten!

We bieden verschillende doelgroep activiteiten. Ook ben je welkom voor banen zwemmen en natuurlijk zwemlessen voor kinderen vanaf 4 jaar. Op vrijdagavond en zondag is er ook ruimte voor recreatiefzwemmen (vrijzwemmen). We zien je graag in ons mooie bad.

Wat wil je doen?

Contact

Waar kunnen we je mee helpen?

Zwembad Brandenburg

Leyenseweg 129
3721 BC Bilthoven