zwemles ABC

Ons doel: met plezier leren zwemmen, voor iedereen!

Met plezier leren zwemmen, dat is het doel van de zwemlessen in zwembad Brandenburg. Onder begeleiding van ervaren zwemonderwijzers leert jouw kind de vaardigheden; duiken en springen, onder water zwemmen en watertrappelen, schoolslag, rugslag en crawlen. Ook survivalonderdelen staan op het lesprogramma: met kleding aan onder een mat doorzwemmen, oriëntatie onder water, drijven op een zelfgemaakt drijfmiddel. Allemaal nodig om van jouw kind een ware ‘ vriend’ van het water te maken! Heeft je kind wekelijks meegedaan met de IK ZWEM lessen (ouder en kind) dan krijg je voorrang op de wachtlijst voor de ABC zwemles. Geef dit aan bij de aanmelding!

We beginnen in ondiep water en stapje voor stapje gaan we naar dieper water.

Bij de eerste les krijgt je kind een leuke rugtas van Vinnie  en Vinnie zelf. Vinnie de Vis is een beloningssysteem. Na iedere fase krijgt je kind een “schubje” mee en na het behalen van het C-diploma is Vinnie compleet.  Je kind gaat dus samen met Vinnie het zwemavontuur aan. Kijk maar….

Persoonlijke aandacht staat in zwembad Brandenburg hoog in het vaandel. Zo werken we met een vaste lesgever per groep die jouw kind goed in de gaten houdt en begeleidt naar de volgende fase.

Je kind leert zwemmen in 4 fasen, fase 4 is de afzwemfase voor het A-diploma. Het B-diploma duurt meestal rond de 10 weken. Wil je Vinnie helemaal compleet maken? Het C-diploma geven wij natuurlijk ook maar  zit niet bij het lespakket inbegrepen. Inschrijven voor het C-zwemdiploma kan persoonlijk aan de receptie of telefonisch.

Geen zin in wachtlijsten en direct willen starten met zwemles? Vraag naar de mogelijkheid voor privé zwemlessen bij de receptie

Waarom kies je voor zwembad Brandenburg:

  • vaste lesgroepen met een vaste lesgever binnen een fase
  • al onze zwemlessen leiden op tot het Nationale ABC-zwemdiploma van de NRZ
  • je koopt een lespakket met diplomagarantie (mits 90% van de lessen aanwezig) voor het A/B-diploma. Het C-diploma is optioneel
  • bij inschrijving betaal je een aanbetaling en krijg je de zwempas mee
  • inschrijven kan vanaf 4 jaar
  • inschrijven voor het C-zwemdiploma kan telefonisch of via de receptie .
  • vanaf het moment dat je kind bij ons op de wachtlijst staat, mag het gratis vrij zwemmen onder begeleiding van een betalende volwassene met zwemdiploma tijdens het oefenzwemmen op zaterdag en het recreatief zwemmen.
  • Privélessen op afspraak

Lespakketten Zwem-ABC

Wij werken met lespakketten. Dit zijn totaalpakketten voor één of meerdere diploma’s tezamen, met diplomagarantie en voor een vaste pakketprijs. De pakketprijs mag je in  maandelijkse termijnen betalen; waarbij je elke lesmaand minimaal 1 termijn voldoet. Bij aanmelding van je kind betaal je een aanbetaling.
Totdat je zoon of dochter voor het / de diploma(‘s) heeft afgezwommen, komen er dus geen kosten meer bij.  Voor de diplomagarantie is je kind 90% van de lessen aanwezig geweest. Bij elke les scan je het pasje om door het poortje te gaan. Zo wordt ook de aanwezigheid van je kind geregistreerd.

Tarieven Zwempakket ABC 2024

  • A/B zwempakket: De kosten hiervan zijn €968,00  inclusief  de vis, het rugtasje, zwemdiploma en exclusief inschrijfkosten €40,00.  Het bedrag kan in 10 maandelijkse termijnen worden betaald (sneller of in 1x mag natuurlijk ook). De betaling voldoe je per pin in het zwembad.
  • Het C-zwempakket kost 147 euro

Bekijk ook de Algemene Voorwaarden SRO Zwemlespakketten

In de schoolvakanties gaan de zwemlessen niet door, tenzij je een ander bericht van ons hebt gekregen.

Contact met de zwemonderwijzer

Natuurlijk wil je de zwemjuf of meester van je kind wel eens spreken. Dat kan! Neem contact op met de receptie, dan maken zij een terugbel verzoek. Bel naar 030 – 2283250 of mail naar zwembad.brandenburg@sro.nl

Inschrijven voor zwemlessen bij Brandenburg            

Kinderen hebben één keer per week 45 minuten zwemles en doorlopen 4 niveaus. Er is zwemles op alle dagen van de week behalve op zondag. Inschrijven kan als je kind 4 jaar is.

Inschrijven kun je door het aanmeldformulier ABC zwemles in te vullen en te versturen. Wij noteren je gegevens alvast, maar dan is de inschrijving nog niet definitief. Dat doe je persoonlijk bij de receptie van het zwembad door middel van de aanbetaling.  Dus kom  z.s.m. na je online inschrijving even langs bij onze receptie aan de Leyenseweg 129 in Bilthoven.

LET OP! Betaal je de zwemlessen met de U pas? Neem dan eerst contact op met St. Leergeld https://leergelddebilt.nl/aanvraag Met de goedkeuring van hen ga je daarna naar het zwembad om de inschrijving definitief te maken.

Wat ga je allemaal leren

Kijk alvast naar het filmpje van wat je gaat leren in de zwemles. Misschien kan je thuis al  oefenen voordat je naar zwemles komt.

Contact

Waar kunnen we je mee helpen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Zwembad Brandenburg

Leyenseweg 129
3721 BC Bilthoven