Zwemmen met Vinnie

This is main content

Meer dan 70.000 kinderen hebben al leren zwemmen met hun watervriendje Vinnie. Natuurlijk is leren zwemmen in het begin nog moeilijk en ook best spannend. Ook voor Vinnie. Volg onze vrolijke vis bij de eerste zwemles:

 

Heel veel oefenen

Elke les bestaat uit heel veel oefeningen. En dat combineren we met een flinke dosis plezier, want zwemmen is vooral ook FUN. En als iets leuk is, gaat leren nog makkelijker. Schoolslag-rugslag en borstcrawl-rugcrawl; het hoort er allemaal bij. Maar ook drijven en draaien van je buik naar je rug en terug, in het water springen of duiken, onder water gaan en je daar oriënteren en er weer uitklimmen. Een belangrijk onderdeel in de opleiding is Survival: we leren kinderen in onverwachte situaties juist te handelen.

Regenboogvis Vinnie

Het is voor je kind natuurlijk heel leuk om te kunnen (laten) zien hoe ver het met de zwemopleiding is. Daar is de regenboogvis voor en deze heet Vinnie. De regenboogvis is een vrolijk gekleurd zwemplankje met 10 gaten erin. Bij de eerste zwemles mag ieder kind z’n eigen ‘Vinnie’ én het eerste schubje uitzoeken. Per afgeronde fase mag je kind weer een onderdeel uitzoeken.

Het staartstuk lijkt op een A en krijg je bij het A-diploma. Het buikstuk hoort bij diploma B. Het C-vormig oog tenslotte hoort bij de laatste stap, het C-diploma. Na het behalen van het Zwem-C is vis Vinnie compleet. Je kind is dan een echte vriend van het water!

Leuk om te weten: Vinnie heeft ook en vriendje: Octi van zwembad Octopus! Ook zij gaan samen op zwemavontuur.

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terug mailen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Bikkersweg 96
3752 WV Bunschoten
(volg verkeersborden "de Vaart")

033 - 298 85 88