Over de Duker

IK ZWEM 0-4 jaar
Wekelijks een speciaal moment met je kind én de eerste stappen van de zwemopleiding maken? Plan dan nu je proefles IK ZWEM … klik door, lees verder en pan die 1ste les!

Over het zwembad
Wil je plezier maken of sportief bezig zijn? Bij zwembad de Duker ben je aan het juiste adres voor al je zwemactiviteiten. Je bent van harte welkom, zonder te reserveren. Kijk bij ons aanbod wat er allemaal op het programma staat.

Zwembad de Duker is gelegen aan de rand van Bunschoten. Ons zwembad biedt je de gelegenheid om heerlijk binnen te zwemmen en buiten te spelen op onze ligweide. De Duker is goed bereikbaar en beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen.

Zwembad de Duker in Bunschoten is voor alle leeftijden. Recreanten, ouderen, zwemverenigingen en kinderen die les hebben, zijn er allemaal te vinden. Naast de binnen en buiten recreatiemogelijkheden biedt dit zwembad in Bunschoten nog veel meer:

  • 25-meterbad met een beweegbare bodem.
  • Recreatiebad met stroomversnelling en waterparaplu’s.
  • Een peuterbadje, whirlpool en super snelle glijbaan.
  • Ligweide.
  • Zwembad de Duker is ook geschikt voor kinderfeestjes en schoolreisjes.

Wil je meer weten over zwembad de Duker in Bunschoten? Neem dan contact met ons op.

Huisregels & Veiligheid en hygiëneregels
Ook in deze bijzondere tijd, gelden de huisregels van zwembad de Duker. Neem deze door voordat je naar het zwembad gaat; dat kan via deze directe LINK

inschrijven zwemles