Over de Duker

Vandaag | 16/01/2021 | Gesloten

Op maandag 14 december 2020 heeft de Rijksoverheid nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. Eén van die maatregelen is dat alle zwembaden in Nederland de komende 5 weken moeten sluiten. 

SRO Zwembaden sluiten 5 weken
Vanaf dinsdag 15 december 2020 moeten dus ook de zwembaden van SRO de komende 5 weken sluiten; wij dus ook. Alle activiteiten stoppen en de deuren gaan (tenminste) t/m dinsdag 19 januari 2021 dicht.

Reserveringen geannuleerd
Heb je een reservering staan voor een van onze zwemactiviteiten? Deze reservering vervalt bij deze, omdat het bad gesloten is.

Wij verwijderen op de website alle reserveeropties voor activiteiten. Je kunt vanaf nu geen nieuwe reserveringen maken. Mocht er nog een linkje actief zijn, weet dan dat dit abuis is en dat er geen activiteit is.

Volg onze website
We zijn gesloten tot en met dinsdag 19 januari 2021. De laatste informatie over onze accommodaties en de coronamaatregelen zetten wij op de site. Blijf deze dus volgen.

Wij wensen iedereen toch fijne en vooral gezonde feestdagen.

Bekijk ook via deze link naar het laatste nieuws m.b.t. de Coronamaatregelen. Heb je vragen? Bel of mail ons gerust.

Over het zwembad
Wil je plezier maken of sportief bezig zijn? Bij zwembad de Duker ben je aan het juiste adres voor al je zwemactiviteiten.

Zwembad de Duker is gelegen aan de rand van Bunschoten/Spakenbug. Ons zwembad biedt je de gelegenheid om heerlijk binnen te zwemmen en buiten te spelen op onze ligweide. De Duker is goed bereikbaar en beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen.

Zwembad de Duker in Bunschoten is voor alle leeftijden. Recreanten, ouderen, zwemverenigingen en kinderen die les hebben, zijn er allemaal te vinden. Naast de binnen en buiten recreatiemogelijkheden biedt dit zwembad in Bunschoten nog veel meer:

  • 25-meterbad met een beweegbare bodem.
  • Recreatiebad met stroomversnelling en waterparaplu’s.
  • Een peuterbadje, whirlpool en super snelle glijbaan.
  • Ligweide met speeltoestellen voor de kinderen.
  • Zwembad de Duker is ook geschikt voor kinderfeestjes en schoolreisjes.

Wil je meer weten over zwembad de Duker in Bunschoten? Neem dan contact met ons op.

ons aanbod

Vignet-Visss-2

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Locatiegegevens

Bikkersweg 96
3752 WV Bunschoten
(volg verkeersborden "de Vaart")

033 - 298 85 88