Over de Duker

Binnen de coronarichtlijnen van 14 oktober jl. zijn we open voor familiezwemmen, vrijzwemmen en  kinderfeestjes. Ook Zwemlessen, Slag voor Slag, Ouder en kind, Survival Aapjes en Meer Bewegen voor Ouderen. Alles, behalve het Aquavaria. We volgen de richtlijn van maximaal 30 personen (exclusief personeel) per binnenruimte. Hierom reserveer je vanaf nu vooraf via de site een plekje voor het vrijzwemmen en banenzwemmen. De doelgroepactiviteiten zijn in vaste lesgroepen en daardoor is je lesplaats op voorhand al gereserveerd. Alle informatie over zwemmen binnen de coronaregels en het reserveren lees je hier……   Maar lees voor je verder gaat eerst onderstaande melding.

Nieuwe coronamaatregelen
In verband met nieuwe coronamaatregelen, van woensdag 14 oktober jl., geldt in onze accommodatie het volgende:

 • Gezondheidscheck: Een belangrijk onderdeel om corona onder controle te krijgen, is de gezondheidscheck en de bezoekersregistratie van onze gasten. Wij vragen je medewerking hierbij. Graag willen we ook je contactgegevens voor het geval dat de GGD bron- en contactonderzoek moet doen. In de vestiging hangen posters met een QR-code. Scan deze  en er opent een online vragenlijstje die je kunt invullen. Doe dit voordat je gaat zwemmen / sporten of terwijl je zit te wachten.

 

 • Mondkapjes: Wij nemen het dringende advies van de overheid over om in publieke binnenruimtes – zoals een zwembad  en sporthal – een (niet-medisch) mondkapje te dragen. Zet bij binnenkomst in onze accommodatie het mondkapje op, en deze blijft op in het hele gebouw. Alleen tijdens het zwemmen / sporten en het omkleden mag deze af. Dit geldt voor bezoekers van 13 jaar en ouder; ook voor ons personeel (m.u.v. de receptionistes in de receptieruimte en de zwem- en sportinstructeurs op de zwemzaal / in de sporthal). Neem zelf een mondkapje mee.
 • Belangrijke punten om rekening mee te (blijven) houden:
  • Trek thuis alvast je badkleding aan en ga ook nog even naar het toilet
  • Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van je activiteit naar het bad
  • Douches zijn dicht, toiletgebruik alleen bij hoge nood. Kleedruimtes: volg de aanwijzingen in ons bad
  • Er mogen maximaal 30 personen per zelfstandige binnenruimte, exclusief personeel
  • Bij zwemlessen mag een ouder / verzorger zijn kind begeleiden en ondersteunen bij het omkleden
  • De onderlinge afstand is te allen tijde minimaal 1,5 meter, voor personen van 13 jaar en ouder
  • Betalen is contactloos of per pin

Wij rekenen erop dat onze bezoekers alle maatregelen, aangepaste huisregels en aanwijzingen van onze medewerkers (blijven) opvolgen.

Veelgestelde vragen over deze aangescherpte maatregelen, lees je terug op de website van de Rijksoverheid.

Over het zwembad
Wil je plezier maken of sportief bezig zijn? Bij zwembad de Duker ben je aan het juiste adres voor al je zwemactiviteiten.

Zwembad de Duker is gelegen aan de rand van Bunschoten/Spakenburg. Ons zwembad biedt je de gelegenheid om heerlijk binnen te zwemmen en buiten te spelen op onze ligweide en je kunt ook genieten van een lekker hapje en drankje bij onze zwembar. De Duker is goed bereikbaar en beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen.

Informatie over De Duker Bunschoten

Zwembad de Duker in Bunschoten is voor alle leeftijden. Recreanten, ouderen, zwemverenigingen en kinderen die les hebben, zijn er allemaal te vinden. Naast de binnen en buiten recreatiemogelijkheden biedt dit zwembad in Bunschoten nog veel meer:

 • 25-meterbad met een beweegbare bodem.
 • Recreatiebad met stroomversnelling en waterparaplu’s.
 • Een peuterbadje, whirlpool en super snelle glijbaan.
 • Ligweide met speeltoestellen voor de kinderen.
 • Zwembad de Duker is ook geschikt voor kinderfeestjes en schoolreisjes.

Wil je meer weten over zwembad de Duker in Bunschoten/Spakenburg? Neem dan contact met ons op.

ons aanbod

Vignet-Visss-2

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Locatiegegevens

Bikkersweg 96
3752 WV Bunschoten
(volg verkeersborden "de Vaart")

033 - 298 85 88