Over de Duker

Vanaf 1 juli zijn de richtlijnen versoepeld en kan het bad ook weer open voor familiezwemmen, voor vrijzwemmen voor de jeugd en voor kinderfeestjes. Goed nieuws voor de Bunschoters; zeker nu de schoolvakanties er aan komen.
We hadden een paar dagen nodig om de nieuwe regels goed uit te werken, zodat we iedereen in een ‘corona-proof’ bad kunnen ontvangen. We zijn er klaar voor! Alle informatie en reserveringsformulieren lees je hier……

Al eerder aan de slag
Banenzwemmen en leszwemmen voor hogere lesgroepen mochten al vanaf 18 mei. Ook de verenigingen zijn vanaf half mei al weer in De Duker aan de slag.

 

Ook het nieuws van de overheid volgen? Bekijk hier de laatste updates.

Over het zwembad

Wil je plezier maken of sportief bezig zijn? Bij zwembad de Duker ben je aan het juiste adres voor al je zwemactiviteiten.

Zwembad de Duker is gelegen aan de rand van Bunschoten/Spakenburg. Ons zwembad biedt je de gelegenheid om heerlijk binnen te zwemmen en buiten te spelen op onze ligweide en je kunt ook genieten van een lekker hapje en drankje bij onze zwembar. De Duker is goed bereikbaar en beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen.

Informatie over De Duker Bunschoten

Zwembad de Duker in Bunschoten is voor alle leeftijden. Recreanten, ouderen, zwemverenigingen en kinderen die les hebben, zijn er allemaal te vinden. Naast de binnen en buiten recreatiemogelijkheden biedt dit zwembad in Bunschoten nog veel meer:

  • 25-meterbad met een beweegbare bodem.
  • Recreatiebad met stroomversnelling en waterparaplu’s.
  • Een peuterbadje, whirlpool en super snelle glijbaan.
  • Ligweide met speeltoestellen voor de kinderen.
  • Zwembad de Duker is ook geschikt voor kinderfeestjes en schoolreisjes.

Wil je meer weten over zwembad de Duker in Bunschoten/Spakenburg? Neem dan contact met ons op.

ons aanbod

Vignet-Visss-2

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Locatiegegevens

Bikkersweg 96
3752 WV Bunschoten
(volg verkeersborden "de Vaart")

033 - 298 85 88