Banenzwemmen

Baantjes trekken is een heel goede manier om zelf aan je conditie te werken. Bij zwembad de Houtvaart ben je aan het juiste adres. Tijdens het banenzwemmen liggen er 2 banen in voor de snellere zwemmers. Zwem je niet zo snel? Dan is er genoeg ruimte naast de 2 snelle banen.

Baantjes trekken is een uitstekende manier om te ontspannen en je werkt nog aan je conditie ook. In zwembad de Houtvaart zijn er iedere dag mogelijkheden om te komen banenzwemmen.

Wat dacht je van zwemmen voordat je naar je werk of naar school gaat of juist in de middag? Of toch liever in het weekend? Ook op zaterdag en zondag bieden wij de mogelijkheid om te zwemmen.

Tijdens het banenzwemmen zijn alle banen ingedeeld op snelheid. Dus of je nu een langzamere zwemmer bent of een snellere, in zwembad de Houtvaart kan echt iedereen terecht.

Hoe werkt het als je wil komen banenzwemmen?
Bezoek onze webshop en maak een account aan. Als dat is gedaan log je in om een ticket te kopen. Je kunt je tickets afrekenen met iDeal en je ontvangt na betaling een QR code die je bij de entree kunt scannen (met je telefoon of een printje) om naar binnen te kunnen.

Koop jouw abonnement in de voorverkoop!
Van woensdag 1 mei t/m vrijdag 17 mei kun je jouw (gezins-)seizoensabonnementen in de online Ticketshop bestellen. Tegen de voorverkooptarieven. Hoe? Alle informatie én de link naar de Ticketshop staat op deze Nieuwspagina. Mocht online aankoop of betaling via iDeal niet mogelijk zijn, neem dan even contact met ons op.

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terugmailen?

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Piet Heinstraat 12
2014 AR Haarlem

023 - 524 22 33