Recreatiefzwemmen

Bij zwembad de Houtvaart is er altijd tijd om vrij te zwemmen. Ruimte genoeg in ons 50 meter bad met duikplank.

Bij zwembad de Houtvaart kun je 7 dagen in de week terecht om vrij te zwemmen. Omdat ons zwembad altijd verwarmd wordt, is de temperatuur gewoon erg aangenaam. Tijdens een zonovergoten dag ben je bij ons aan het juiste adres.

Toch liever wat sportiever? Baantjes trekken is een uitstekende manier om te ontspannen en je werkt nog aan je conditie ook. En ga je het liefst zwemmen voordat je naar je werk of naar school gaat? Op verschillende dagen staan we al om 7 uur voor je klaar. Zo begin je pas echt goed aan je dag.

Even genoeg gehad van al dat water? Bij onze horeca kun je genieten van een verse bak koffie, broodjes en (gezonde) snacks.

Hoe werkt het als je wil vrijzwemmen?
Bezoek onze webshop en maak een account aan. Als dat is gedaan log je in om een ticket te kopen. Je kunt je tickets afrekenen met iDeal en je ontvangt na betaling een QR code die je bij de entree kunt scannen (met je telefoon of een printje) om naar binnen te kunnen.

Hoe koop je jouw abonnement in de voorverkoop?
Van woensdag 1 mei t/m vrijdag 17 mei kun je jouw (gezins-)seizoensabonnementen in de online Ticketshop bestellen. Tegen de voorverkooptarieven. Hoe? Alle informatie én de link naar de Ticketshop staat op deze Nieuwspagina. Mocht online aankoop of betaling via iDeal niet mogelijk zijn, neem dan even contact met ons op.

Wat maakt ons zwembad uniek?

  • Enige buitenbad in de omgeving van Haarlem
  • Met een grote zonneweide kun je in de zomer lekker komen zonnen
  • Het water is altijd verwarmd
  • Speciale uren voor vroege vogels.

Kinderen geen diploma? Ook dan bent je van harte welkom. Het dragen van zwemvleugels is verplicht en je kunt de zwemvleugels aanschaffen bij de kassa van het zwembad. Kinderen zonder diploma mogen alleen gebruik maken van het peuterbad, instructiebad en het ondiepe gedeelte van het 50 meter bad. Ouders dienen mee te gaan in het water!

Wij willen zwemmen voor kinderen, volwassenen en ouderen zo leuk mogelijk maken; iedereen is dus welkom in zwembad de Houtvaart!

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terugmailen?

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Piet Heinstraat 12
2014 AR Haarlem

023 - 524 22 33