Online tickets kopen

Je kunt nu een aantal tickets 'easy online' bestellen!

Ontdek het gemak van Easy Online bij De Planeet!

Met onze nieuwe online service koop je eenvoudig tickets voor:
* Banenzwemmen / vrijzwemmen
* Aquasporten
En kun je bij de online inschrijving voor zwemles ABC meteen de aanbetaling ook online regelen.  Op het moment dat het jou uitkomt. Geen gedoe meer met betaalpassen of contant geld, en geen wachtrijen bij de kassa.

Zo werkt het: Kies bij ‘Aanbod‘ of ‘Tijden & Tarieven‘ de gewenste activiteit en klik op ‘ticket kopen’ of ‘inschrijven’ om naar onze ticketshop te gaan. In de ticketshop maak je je keuze, doe je de betaling via iDEAL en ontvang je automatisch een bericht ter bevestiging.

Maak het nog makkelijker! Maak een account aan in de ticketshop om altijd toegang te hebben tot je tickets of leskaarten. Een account is niet verplicht voor losse tickets, maar wel voor inschrijvingen voor zwemles ABC, voor meerbadenkaarten, abonnementen en leskaarten.

Account koppelen aan je SRO-klantenpas
Ben je al klant bij ons en heb je een SRO-klantenpas? Koppel pas en account dan aan elkaar. Je online gekochte producten worden automatisch op je klantenpas geladen. Hoe? Ook dat gaat ‘easy’:

  1. Ga via deze link naar de ticketshop
  2. Vul je mailadres in en kies ‘Wachtwoord vergeten?’
  3. Je ontvangt een mail met een wachtwoord waarmee je kunt inloggen.

NB: Hebben we nog geen mailadres van jou? Loop dan even langs bij de receptie. Dan voegen we die toe!

Nog geen SRO-klantenpas?
Bij je eerste aankoop (van een meerbaden-, leskaart of abonnement) krijg je een mailtje met daarin een (streepjes)code. Neem deze mee naar de receptie van het bad. Met die code kunnen wij een klantenpas voor je koppelen. De klantenpas is aan jouw account gekoppeld. Bij inschrijving voor zwemles: neem de bevestiging mee. Bij de receptie kun je je klantenpas ophalen.

Heb je vragen? Neem even contact met ons op.

Deel dit artikel

Kopieer link
4

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Planetenlaan 15
2024 EN Haarlem

023 - 512 17 80