HET RESERVERINGSSYSTEEM IS WEER ONLINE!

Voor banenzwemmen vervalt de splitsing in langzame en snelle baan. Klik banenzwemmen of fitness aan en alle dagen van de volgende week komen in beeld.
Op deze pagina graag dag/tijd en persoonsgegevens invullen/op VERDER klikken en op de volgende pagina dag/tijd en persoonsgegevens controleren en op VERSTUREN klikken.

U krijgt de bevestigingsmail in uw mailbox. Neem deze bevestiging mee naar het zwembad.
Het is ook mogelijk een foto van de reservering op uw telefoon te laten zien bij de receptie.

Als u geen bevestiging ontvangt graag nog even in uw spambox kijken en anders komen op de dag/tijd die u gereserveerd heeft. Graag één keer boeken anders komt u meerdere keren in het reserveringssysteem te staan.

Als je weer komt sporten na de tijdelijke sluiting wil je dan even bij de receptie langskomen om je abonnement te laten verlengen?
Voor de fitness en het banenzwemmen voor volwassenen blijft een reservering noodzakelijk.
Elke woensdag komt het reserveringssysteem voor de volgende week online.Als je niet kunt komen, laat het ons even weten. Dan kan een ander op jouw plekje komen sporten of zwemmen.

Ook geven wij weer leszwemmen voor de diepe groepen voor het A diploma en de B- en C- groepen. Helaas  starten we nog niet met de ondiepe groepen voor het A diploma en de aquasportgroepen. Het streven is dat we na de zomervakantie weer volledig te kunnen starten.
Verenigingen corresponderen zelf met hun leden. Lees meer…..

Ook het nieuws van de overheid volgen? Bekijk hier de laatste updates.

Zwembad de Planeet heeft twee 25-meterbaden, met daarin een beweegbare bodem. Perfect voor banenzwemmen, trainingen, wedstrijden en activiteiten. Er is een kleine horeca en een koffiecorner.

Vanuit de centrale hal kun je ook naar de fitnessruimte. Deze is compact doch compleet. Prima om je conditie op peil te brengen en te houden. Wat deze fitness bijzonder maakt is de combinatie met het zwembad. Je traint je lijf op verschillende manieren en dat is zeer effectief.

Zwemles

Als kinderen 4,5 jaar zijn, mogen zij beginnen met de “echte” zwemlessen. Ook bij de Planeet leren kinderen voor het Zwem-ABC. In elke les fase leren ze nieuwe dingen en worden ze steeds zwemvaardiger en veiliger in het water.

bekijk ons aanbod

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Locatiegegevens

Planetenlaan 15
2024 EN Haarlem

023 - 512 17 80

Openingstijden
Maandag: 07.00 - 17.15
Dinsdag: 07.00 - 17.15
Woensdag: 07.00 - 16.15
Donderdag: 07.00 - 17.15
Vrijdag: 07.00 - 17.15
Zaterdag: 10.00 - 13.45
Zondag: 10.00 -11.45