Over de Planeet
Ons sportieve bad bestaat uit 2 baden: een 25 meter wedstrijdbad en een trainingsbad. Beiden ideaal voor banenzwemmen, zwem- en aquatrainingen, zwemlessen en recreatief vermaak. Na alle noeste inspanningen kun je nagenieten met een kopje koffie of thee. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Onze medewerkers heten je van harte welkom!

Goed om te weten:

  • 22 maart geen Aquafit of Aquarobics wegens een aangepast rooster in de voorjaarsvakantie.
  • Banenzwemmen voor Senioren heet vanaf nu Therapie zwemmen.

 

  • Zwembad de Planeet is opzoek naar nieuwe collega’s bij de receptie, als zweminstructeur en voor de zaterdagavonddienst. Reageer via de vacature of kom langs bij de receptie.
  • 8 maart is er geen Aquafit en Aquarobics.
  • Betalingen alleen met de pin. Mocht je gebruik willen maken van een kluisje, neem dan zelf een €1,- munt mee.

Rolstoeltoegankelijk
Aan de zijkant van het gebouw bevindt zich een hellingbaan. Deze leidt naar de automatische draaideur aan de voorzijde. Het is mogelijk de draaideur langzamer te laten draaien door op de knop met rolstoelpictogram te drukken. Er is een invalidentoilet aanwezig en vanuit daar een korte route naar bad 1. Bad 1 heeft een luie trap waarmee je het bad kan in- en uitlopen. Het gebruik van een zwembadlift is in overleg, neem daarvoor contact op met de receptie. Achteraan bad 1 is een hellingbaan naar bad 2. 

Aangenaam zwemmen
Om het zwemmen voor een ieder aangenaam te houden, hebben we in zwembad De Planeet huisregels. Neem deze even door voordat je naar het zwembad gaat.

bekijk ons aanbod