HET RESERVERINGSSYSTEEM IS AANGEPAST!

Voor banenzwemmen en fitness moet je reserveren. Dat doe je online. We hebben alle informatie op een speciale pagina gezet en vanuit daar kun je de RESERVEER button gebruiken. We hebben wat aangepast: banenzwemmen of fitness doe je op dezelfde reserveerpagina:

  • Kies eerste de ACTIVITEIT aan die je wilt reserveren: banenzwemmen of fitness
  • Maak dan een keuze voor dag en tijd en vul je persoonsgegevens, ga akkoord met de privacyverklaring en klik op VERDER
  • Op de volgende pagina dag/tijd en persoonsgegevens controleren en op VERSTUREN klikken
  • Je krijgt de bevestigingsmail in je mailbox. Neem deze bevestiging mee naar het zwembad. Het is ook mogelijk een foto van de reservering op je  telefoon te laten zien bij de receptie.

Let op: Als je geen bevestiging ontvangt graag nog even in je spambox kijken en anders komen op de dag/tijd die je gereserveerd hebt. Graag één keer boeken anders kom je meerdere keren in het reserveringssysteem. Als je niet kunt komen, laat het ons even weten. Dan kan een ander op jouw plaats komen sporten of zwemmen (graag naam/dag/tijd vermelden bij een afzegging).

Het streven is dat we na de zomervakantie weer volledig te kunnen starten met ouderenzwemmen, aquafitlessen en zwemles voor volwassenen/dames. Verenigingen corresponderen zelf met hun leden. Lees meer…..

Ook het nieuws van de overheid volgen? Bekijk hier de laatste updates.

Zwembad de Planeet heeft twee 25-meterbaden, met daarin een beweegbare bodem. Perfect voor banenzwemmen, trainingen, wedstrijden en activiteiten. Er is een kleine horeca en een koffiecorner.

Vanuit de centrale hal kun je ook naar de fitnessruimte. Deze is compact doch compleet. Prima om je conditie op peil te brengen en te houden. Wat deze fitness bijzonder maakt is de combinatie met het zwembad. Je traint je lijf op verschillende manieren en dat is zeer effectief.

Zwemles

Als kinderen 4,5 jaar zijn, mogen zij beginnen met de “echte” zwemlessen. Ook bij de Planeet leren kinderen voor het Zwem-ABC. In elke les fase leren ze nieuwe dingen en worden ze steeds zwemvaardiger en veiliger in het water.

bekijk ons aanbod

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Locatiegegevens

Planetenlaan 15
2024 EN Haarlem

023 - 512 17 80

Openingstijden
Maandag: 07.00 - 17.15
Dinsdag: 07.00 - 17.15
Woensdag: 07.00 - 16.15
Donderdag: 07.00 - 17.15
Vrijdag: 07.00 - 17.15
Zaterdag: 10.00 - 13.45
Zondag: 10.00 -11.45