We mogen weer!

Tijdens de persconferentie werden versoepelingen voor o.a. zwembaden aangekondigd.  Dit houdt in dat we weer heel veel mogen en kunnen.

Voor alle doelgroepen en vrij/banenzwemmen is reserveren verplicht en er gelden richtlijnen. Lees meer….

Zwemlessen voor kinderen
De zwemlessen voor kinderen tot en met 12 jaar zijn vanaf dinsdag 16 maart 2021 alweer begonnen.  En dat gaat heel erg goed, de kinderen hebben het over het algemeen heel goed en best snel weer opgepakt. Er hebben zelfs al kinderen afgezwommen voor een diploma!

Volg onze website
De laatste informatie over onze accommodaties en de coronamaatregelen zetten wij op de site. Blijf deze dus volgen.

Bekijk ook via deze link naar het laatste nieuws m.b.t. de Coronamaatregelen. Heb je vragen? Bel of mail ons gerust.

Vacature: Horecamedewerker Zwembad DijnselburgDijnselburg horeca

Ben jij deze flexibel inzetbaar en zoek je een leuke bijbaan in het leukste zwembad van Zeist? En ben je minimaal 16 jaar oud? Dan zoeken wij jou! Kom werken in een sportieve omgeving waar je onze gasten van jong en oud voorziet van een hapje en een drankje.

Solliciteer via deze link: Vacature Horecamedewerker Dijnselburg Zeist

Meldpunt
Wij – en de hele zwembranche – streven naar een zwemklimaat zonder ongewenst gedrag. We vinden het belangrijk dat ongewenste omgangsvormen worden voorkomen en bestreden. Ouders/verzorgers kunnen altijd in vertrouwen met een deskundige praten en advies krijgen. Je kunt daarvoor contact opnemen met het Centrum Veilige Sport Nederland.

Wij zijn geheel Rookvrij
Wij bieden onze gasten graag een rookvrije locatie aan. Het hele gebied vanaf het voorterrein bij de entree en de gehele accommodatie (binnen en buiten) is dan ook geheel rookvrij. Dit geldt voor alle vormen van roken, dus ook de e-sigaret, e-smokers, (water)pijp, etc.

Klimbos Zeist
Is geopend, zie website

Contact

Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?

Locatiegegevens

Badmeester Schenkpad 8
3705 GK Zeist

030 - 699 00 06