Update 19 november:
Goed nieuws: het zwembad mag op 19 november weer open! Tijdens de persconferentie van 17 november is dit bevestigd. Vanaf donderdag 19 november 2020 kan er dus weer gezwommen worden. Je bent van harte welkom.

Let wel: Daarmee gaan we terug naar de situatie van vóór 4 november jl. waarbij de tot dat moment geldende coronamaatregelen (ingegaan op 14 oktober 2020) onverkort van kracht zijn.

Activiteiten
In deze bijzondere tijd gaat veel ‘anders dan anders’, ook bij Zwembad Dijnselburg. We hebben veel activiteiten weer opgestart, soms in een andere vorm dan je gewend bent. Activiteiten zijn ingedeeld in tijdsblokken. Wil je komen zwemmen, zowel recreatief, banenzwemmen of een aquasportles,  dan moet je reserveren. Meer informatie en hoe je kunt reserveren? Open deze linkMaar lees voor je verder gaat eerst de onderstaande melding.

Naast de basisregels zijn er een belangrijke punten om rekening mee te (blijven) houden:

  • Reserveer vooraf via onze website je plekje voor vrijzwemmen en banenzwemmen
  • Trek thuis alvast je badkleding aan en ga ook nog even naar het toilet
  • Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van je activiteit naar het bad
  • Douches zijn dicht, toiletgebruik alleen bij hoge nood. Kleedruimtes: volg de aanwijzingen in ons bad
  • Er mogen maximaal 30 personen per zelfstandige binnenruimte, exclusief personeel
  • De onderlinge afstand is minimaal 1,5 meter, voor personen van 13 jaar en ouder
  • Bij zwemlessen mag een ouder / verzorger zijn kind begeleiden en ondersteunen bij het omkleden
  • Betalen is contactloos of per pin
  • Wij onderschrijven het dringende advies van de overheid voor iedereen van 13 jaar en ouder om binnen een (niet-medisch) mondkapje te dragen als je staat of loopt. Per 1 december verplicht. Neem zelf een mondkapje mee.

Wij rekenen erop dat onze bezoekers alle maatregelen, aangepaste huisregels én aanwijzingen van onze medewerkers (blijven) opvolgen.

Bekijk ook via deze link naar het laatste nieuws m.b.t. de Coronamaatregelen. Heb je vragen? Bel of mail ons gerust.

Wij zijn geheel Rookvrij
Wij bieden onze gasten graag een rookvrije locatie aan. Het hele gebied vanaf het voorterrein bij de entree en de gehele accommodatie (binnen en buiten) is dan ook geheel rookvrij. Dit geldt voor alle vormen van roken, dus ook de e-sigaret, e-smokers, (water)pijp, etc.

Klimbos Zeist
Weet je dat wij ook een avontuurlijk Klimbos hebben? Klim hoog in de bomen via stevige hindernissen van boomtop naar boomtop en suis via de ziplines snel van boom tot boom. Klimbos Zeist is ook in de wintermaanden geopend. Ga jij deze uitdaging aan? Kijk snel op de site van Klimbos Zeist!

Contact

Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?

Locatiegegevens

Badmeester Schenkpad 8
3705 GK Zeist

030 - 699 00 06