Vandaag | 10/05/2021 | Open voor Zwemles ABC

Op maandag 8 maart 2021 heeft de Rijksoverheid laten weten dat de zwemlessen voor kinderen tot en met 12 jaar vanaf dinsdag 16 maart 2021 weer mogen starten. Dat is heel goed nieuws! Zwemlesklanten van zwembad Dijnselburg hebben de opstart informatie en protocol inmiddels ontvangen. Lees verder…

SRO Zwembaden en Klimbos blijven gesloten voor andere activiteiten
Buiten de ABC zwemlessen voor kinderen t/m 12 jaar, zijn er geen andere activiteiten in het zwembad. Het is dus nog even geduld hebben voor deze zwemgroepen en voor de klimmers van Klimbos Zeist.

Volg onze website
De laatste informatie over onze accommodaties en de coronamaatregelen zetten wij op de site. Blijf deze dus volgen.

Bekijk ook via deze link naar het laatste nieuws m.b.t. de Coronamaatregelen. Heb je vragen? Bel of mail ons gerust.

Vacature:

Horecamedewerker Zwembad Dijnselburg

Ben jij deze flexibel inzetbaar en zoek je een leuke bijbaan in het leukste zwembad van Zeist? En ben je minimaal 16 jaar oud? Dan zoeken wij jou! Kom werken in een sportieve omgeving waar je onze gasten van jong en oud voorziet van een hapje en een drankje.

Solliciteer via: https://werkenbij.sro.nl/vacaturebeschrijving/horecamedewerker-zwembad-dijnselburg

 

Meldpunt
Wij – en de hele zwembranche – streven naar een zwemklimaat zonder ongewenst gedrag. We vinden het belangrijk dat ongewenste omgangsvormen worden voorkomen en bestreden. Ouders/verzorgers kunnen altijd in vertrouwen met een deskundige praten en advies krijgen. Je kunt daarvoor contact opnemen met het Centrum Veilige Sport Nederland.

 

Wij zijn geheel Rookvrij
Wij bieden onze gasten graag een rookvrije locatie aan. Het hele gebied vanaf het voorterrein bij de entree en de gehele accommodatie (binnen en buiten) is dan ook geheel rookvrij. Dit geldt voor alle vormen van roken, dus ook de e-sigaret, e-smokers, (water)pijp, etc.

Klimbos Zeist
Ook het Klimbos is gesloten.

Contact

Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?

Locatiegegevens

Badmeester Schenkpad 8
3705 GK Zeist

030 - 699 00 06