Zwemles ABC

Vanaf 4 jaar kun je in Dijnselburg beginnen met de zwemlessen voor echte zwemdiploma’s. We werken met de unieke Easyswim methode én met het lespakket voor de A-, B- en C-diploma’s.  Schrijf je dus snel in!

Het echte werk gaat beginnen: schoolslag, rugcrawl, duiken en survival. Steeds weer nieuwe dingen, elke keer een stapje verder en beter. Plezier en spelenderwijs leren, staan centraal bij onze zwemlessen voor het A-, B- en C-diploma. Als het leuk is, gaat het leren veel beter. We beginnen bij A en gaan via B naar C. Met het Zwem-ABC op zak is je kind veilig in en om het water.

Vanaf 4 jaar kun je in Dijnselburg beginnen met de zwemlessen voor echte zwemdiploma’s. We werken met de unieke Easyswim methode én met het lespakket voor de A-, B- en C-diploma’s.  Schrijf je dus snel in!

Lesdagen en lesduur:

  • zwemlessen zijn op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag
  • een zwemles duurt 60 minuten per keer.

Leren zwemmen met regenboogvis Vinnie
Natuurlijk is het leuk als je kunt zien en vooral ook kunt laten zien hoever je met de zwemopleiding bent. Daar is regenboogvis Vinnie voor; een felgekleurd zwemplankje met gaatjes die tijdens de opleiding meer en meer gevuld wordt. Je kind mag bij de eerste les zelf een ‘Vinnie’ uitzoeken! Je kind gaat dan samen met Vinnie het zwemavontuur aan. Kijk maar….

Kosten
Je koopt een SRO Zwemlespakket met diplomagarantie en voor een vaste pakketprijs. De pakketprijs 2020 voor het Lespakket A is € 773,70 en bestaat uit:

  • een eenmalige aanbetaling van € 33,00, te voldoen bij inschrijving
  • en € 740,70 voor lesgeld en lespakje; deze mag je in één keer betalen of in 10 maandtermijnen (minimaal elke lesmaand 1 termijn).

De lespakketten voor B en C zijn € 123,45 per pakket. Ben je een nieuwe lesklant bij Dijnselburg en wil je inschrijven voor het lespakket B of C diploma? Dan betaal je eenmalig € 33,00 aanbetaling.

Let op: prijswijzigingen voorbehouden.

Totdat je zoon of dochter voor het / de diploma(‘s) heeft afgezwommen, komen er dus geen kosten meer bij.  Voor de diplomagarantie is je kind 90% dan wel van de lessen aanwezig geweest.

Leuk om te weten
Kinderen die bij ons de zwemlessen volgen of bij ons op de wachtlijst staan, mogen op vertoon van hun SRO lespas én onder begeleiding van een meezwemmende, betalende volwassene gratis zwemmen in ons zwembad.

Inschrijven
Vul het Inschrijfformulier op deze pagina in. Na ontvangst nodigen wij je uit in het bad. Dan maken we even kennis, noteren we al je gegevens en betaal je de aanbetaling van € 33,00 per inschrijving. Je kind krijgt ook meteen zijn/haar lespas om alvast of juist extra te oefenen.

Als de aanbetaling is gedaan komt je kind in aanmerking om opgeroepen te worden. Met het voldoen van de aanbetaling ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden SRO Zwemlespakketten.

Contact

Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?

Locatiegegevens

Badmeester Schenkpad 8
3705 GK Zeist

030 - 699 00 06