Zwemles ABC

Vanaf 4 jaar kun je in Dijnselburg beginnen met de zwemlessen voor echte zwemdiploma’s. We werken met de unieke Easyswim methode én met het lespakket voor de A-, B- en C-diploma’s.  Schrijf je dus snel in!

Het echte werk gaat beginnen: schoolslag, rugcrawl, duiken en survival. Steeds weer nieuwe dingen, elke keer een stapje verder en beter. Plezier en spelenderwijs leren, staan centraal bij onze zwemlessen voor het A-, B- en C-diploma. Als het leuk is, gaat het leren veel beter. We beginnen bij A en gaan via B naar C. Met het Zwem-ABC op zak is je kind veilig in en om het water.

Vanaf 4 jaar kun je in Dijnselburg beginnen met de zwemlessen voor echte zwemdiploma’s. We werken met de unieke Easyswim methode én met het lespakket voor de A-, B- en C-diploma’s.  Schrijf je dus snel in!

Lesdagen en lesduur:

  • Maandag, dinsdag en donderdag om 15.00, 16.00 of 17.00
  • Woensdagmiddag om 15.00, 16.00 of 17.00
  • Zaterdag om 07.30 of 08.30
  • Een zwemles duurt 60 minuten. ( i.v.m. coronamaatregelen nu 45 minuten )

Leren zwemmen met regenboogvis Vinnie
Natuurlijk is het leuk als je kunt zien en vooral ook kunt laten zien hoever je met de zwemopleiding bent. Daar is regenboogvis Vinnie voor; een felgekleurd zwemplankje met gaatjes die tijdens de opleiding meer en meer gevuld wordt. Je kind mag bij de eerste les zelf een ‘Vinnie’ uitzoeken! Je kind gaat dan samen met Vinnie het zwemavontuur aan. Kijk maar….

Kosten
Je koopt een SRO Zwemlespakket met diplomagarantie en voor een vaste pakketprijs. De pakketprijs 2021 voor het Lespakket A is € 785,25 en bestaat uit:

  • een eenmalige aanbetaling van € 33,45, te voldoen bij inschrijving
  • en € 751,80 voor lesgeld en easyswimpakje; deze mag je in één keer betalen of in 10 maandtermijnen (minimaal elke lesmaand 1 termijn).

De lespakketten voor B en C zijn € 125,35 per pakket. Ben je een nieuwe lesklant bij Dijnselburg en wil je inschrijven voor het lespakket B of C diploma? Dan betaal je eenmalig € 33,45 aanbetaling.

Op alle lespakketten zijn  de Algemene Voorwaarden SRO Zwemlespakketten van toepassing. Genoemde pakketprijzen zijn all-inn, inclusief afzwemmen en diploma garantie.

Inschrijven
Klik op de link in het schema onderaan de pagina en vul het Inschrijfformulier  in. Na ontvangst nodigen wij je uit in het bad. Dan maken we even kennis, noteren we al je gegevens en betaal je de aanbetaling van € 33,45 per inschrijving. Je kind krijgt ook meteen zijn/haar lespas om alvast of juist extra te oefenen.

Als de aanbetaling is gedaan komt je kind in aanmerking om opgeroepen te worden. Met het voldoen van de aanbetaling ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden SRO Zwemlespakketten. 

Leuk om te weten
Leskinderen en kinderen die op de wachtlijst staan kunnen bij ons gratis recreatief zwemmen. Dit kan alleen op vertoon van hun geldige SRO lespas én onder begeleiding van een meezwemmende, betalende volwassenen.

Meldpunt
Wij – en de hele zwembranche – streven naar een zwemklimaat zonder ongewenst gedrag. We vinden het belangrijk dat ongewenste omgangsvormen worden voorkomen en bestreden. Ouders/verzorgers kunnen altijd in vertrouwen met een deskundige praten en advies krijgen. Je kunt daarvoor contact opnemen met het Centrum Veilige Sport Nederland.

Contact

Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?

Locatiegegevens

Badmeester Schenkpad 8
3705 GK Zeist

030 - 699 00 06