Zwemles ABC in Zeist

Vanaf 4 jaar kun je beginnen met zwemlessen in Zeist bij zwembad Dijnselburg, voor het nationale zwemdiploma. We werken met de unieke Easyswim methode én met het lespakket voor de A-, B- en C-diploma’s.  Schrijf je dus snel in! Geen zin in wachten? Bij ons kan er direct gestart worden met privé zwemlessen. vraag naar meer informatie via de mail of bij de receptie.

Het echte werk gaat beginnen: schoolslag, rugcrawl, duiken en survival. Steeds weer nieuwe dingen, elke keer een stapje verder en beter. Plezier en spelenderwijs leren, staan centraal bij onze zwemlessen voor het A-, B- en C-diploma. Als het leuk is, gaat het leren veel beter. We beginnen bij A en gaan via B naar C. Met het Zwem-ABC diploma op zak is je kind veilig in en om het water.

 

Lesdagen en lesduur:

  • Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag om 15.00, 16.00 of 17.00
  • Zaterdag om 07.30 of 08.30
  • Een zwemles duurt 60 minuten.
  • Privelessen op afspraak

 

Leren zwemmen in Zeist met regenboogvis Vinnie

Natuurlijk is het leuk als je kunt zien en vooral ook kunt laten zien hoever je met de zwemopleiding bent. Daar is regenboogvis Vinnie voor; een felgekleurd zwemplankje met gaatjes die tijdens de opleiding meer en meer gevuld wordt. Je kind mag bij de eerste les zelf een ‘Vinnie’ uitzoeken! Je kind gaat dan samen met Vinnie het zwemavontuur aan. Kijk maar….

Kosten zwemles ABC

Bij zwembad Dijnselburg in Zeist koop je een SRO Zwemlespakket met diplomagarantie voor een vaste pakketprijs. De pakketprijs 2024 voor het Lespakket A/B is €1126,50 en eenmalig inschrijfkosten van €45.00. Dit mag in 10 termijnen betaald worden.

B pakket is € 152.50

C pakket is € 152.50

 

 

 

Op alle lespakketten zijn  de Algemene Voorwaarden SRO Zwemlespakketten van toepassing. Genoemde pakketprijzen zijn all-inn, inclusief afzwemmen en diploma garantie.

 

Inschrijven voor zwemlessen in Zeist

Schrijf je gemakkelijk in voor ABC zwemlessen in Zeist door te klikken op de button bovenaan de deze pagina of op link in het schema onderaan de pagina. Je komt dan op en pagina met het inschrijfformulier: deze vul je in en verstuur je. Na ontvangst nodigen wij je uit in het bad. Dan maken we even kennis, noteren we al je gegevens en betaal je de aanbetaling van € 38,50 per inschrijving. Je kind krijgt ook meteen zijn/haar lespas om alvast of juist extra te oefenen.

Als de aanbetaling is gedaan komt je kind in aanmerking om opgeroepen te worden. Met het voldoen van de aanbetaling ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden SRO Zwemlespakketten.

 

Leuk om te weten

Leskinderen en kinderen die op de wachtlijst staan kunnen bij ons gratis recreatief zwemmen in zwembad Dijnselburg. Dit kan alleen op vertoon van hun geldige SRO lespas én onder begeleiding van een meezwemmende/betalende volwassenen.

Meldpunt
Wij – en de hele zwembranche – streven naar een zwemklimaat zonder ongewenst gedrag. We vinden het belangrijk dat ongewenste omgangsvormen worden voorkomen en bestreden. Ouders/verzorgers kunnen altijd in vertrouwen met een deskundige praten en advies krijgen. Je kunt daarvoor contact opnemen met het Centrum Veilige Sport Nederland.

Contact

Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Badmeester Schenkpad 8
3705 GK Zeist

030 - 699 00 06