Floating polo

Floating Polo: een gezellige en competitieve teamsport voor de fitte 50-plusser

Floating Polo: een gezellige en competitieve teamsport voor de fitte 50-plusser. Met een wetbelt om  beweeg je je joggend of zwemmend door het water en met slim samenspel omzeil je de tegenstanders. Eenmaal bij het doel van de andere partij aangekomen, kijk je even goed kijken en dan …… GOAL!

Floating Polo is een vorm van waterpolo voor mannen en vrouwen van 50+ die van een uitdaging houden. Natuurlijk gaan jullie na de warming-up eerst een oefenen met gooien en vangen, met zwemmen met de bal, en met samenspel. Dan gaan we wedstrijdjes spelen,  in gemengde teams en tegen elkaar. Heel sportief, maar wel voor de winst.

De verschillen met waterpolo zijn:

  • Je beweegt horizontaal en zwemt geen borstcrawl.
  • Mannen en vrouwen in één team.
  • De bal en de polodoelen zijn kleiner. Het speelveld in principe ook, maar is ook afhankelijk van het aantal deelnemers.

Praktische zaken
Floating Polo is op dinsdagochtend in ons wedstrijdbad (m.u.v. basisschoolvakanties) en het gebruik van wetbelt en ander lesmateriaal zit bij de prijs inbegrepen. Het enige wat je dus nodig hebt is zwemkleding en een handdoek.

Nieuwsgierig geworden naar Floating Polo? Meld je aan voor een kennismakingsles.

 

Contactformulier (bij dringende vragen neemt u telefonisch contact op)

Het reserveren van een proefles is niet mogelijk op deze manier. Hiervoor kijkt u op de aanbodpagina of bij Tijden en Tarieven.

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Bavoortseweg 9
3833 BM Leusden

033 - 494 30 43