Gymzaal Phoenixstraat

Aan de Phoenixstraat in Haarlem centrum staat deze nieuwe gymzaal met een sportvloer van 308 m2. De gymzaal is met extra oog voor duurzaamheid gebouwd op het oude terrein van waar ooit Weverij de Phoenix stond.

De gymzaal is een duurzaam en energiezuinig gebouw. De zaal wordt verwarmd met een WKO-installatie, die de warmte uit de grond haalt. Daar is dus geen aardgas voor nodig. De dakbedekking bestaat uit een combinatie van zonnepanelen en sedum. De zonnepanelen leveren energie voor het gebouw en het sedum zorgt voor isolatie en haalt CO2 uit de lucht.

Doordeweeks wordt de zaal gebruikt voor bewegingsonderwijs. Buiten schooltijden en in het weekend is de gymzaal te huren voor diverse sporten. De gymzaal is te huren door verenigingen, scholen en particulieren.

Grote materialen, zoals matten en kasten, kun je gebruiken en deze zijn inclusief zaalhuur.

• Afmeting vloeroppervlakte gymzaal: 308 m2

Laat ons weten wanneer je de gymzaal zou willen huren en welke activiteit je hier wil gaan beoefenen dan maken wij de reservering voor je.

 

Huren

Tarieven en algemene gebruiksvoorwaarden

Voor de huur van sportlocaties zijn de “Algemene gebruikersvoorwaarden voor binnensportaccommodaties, multifunctionele accommodaties, zwembaden en incidentele verhuur sportvelden van SRO” van toepassing, waarin een beperking van aansprakelijkheid en forumkeuze is opgenomen.
Een exemplaar van de Algemene gebruiksvoorwaarden is hier te downloaden.

table description

2024

uurtarief ex BTW

uurtarief incl BTW

BTW

Haarlemse verenigingen
€ 12,29
€ 13,40
9%
Particulieren - Niet Haarlemse verenigingen
€ 19,91
€ 21,70
9%

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Phoenixstraat 12
2011 KC Haarlem

Geopend: ma t/m zo
08:00 - 23:00