Klimbos Zeist

Vandaag | 23/01/2021 | GESLOTEN

Op maandag 14 december 2020 heeft de Rijksoverheid nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. Eén van die maatregelen is dat het klimbos Zeist de komende 5 weken moeten sluiten.

 Klimbos Zeist sluit 5 weken
Vanaf dinsdag 15 december 2020 moet het Klimbos Zeist de komende 5 weken sluiten. Alle activiteiten stoppen en de deuren gaan (tenminste) t/m dinsdag 19 januari 2021 dicht.

Reserveringen geannuleerd
Heb je een reservering staan voor een van onze klimactiviteiten? Deze reservering vervalt bij deze, omdat het Klimbos gesloten is. Heb je een reservering staan voor de periode tot en met 19 januari 2021. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wij verwijderen op de website alle reserveeropties voor Klimbos. Je kunt vanaf nu geen nieuwe reserveringen maken. Mocht er nog een linkje actief zijn, weet dan dat dit abuis is en dat er geen activiteit is.

Volg onze website
We zijn gesloten tot en met dinsdag 19 januari 2021. De laatste informatie over onze accommodaties en de coronamaatregelen zetten wij op de site. Blijf deze dus volgen.

Wij wensen iedereen toch fijne en vooral gezonde feestdagen.

Bekijk ook via deze link naar het laatste nieuws m.b.t. de Coronamaatregelen. Heb je vragen? Mail ons gerust.

 

Ons laagdrempelige en gezellige klimbos kent 2 spannende routes met 4 ziplines. En ben je klaar met klimmen, dan is er nog genoeg te doen: je kunt spelen in ons bijzondere speelnet op 3 meter hoogte tussen de bomen of springen op het springkussen. Ben je minimaal 1.30 meter lang en maximaal 17 jaar oud, dan dagen wij je uit in Klimbos Zeist!

 

Wees welkom in het goedkoopste klimbos van Nederland!

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terugmailen?

Op werkdagen wordt er binnen 48 uur contact op genomen.


Locatiegegevens

Badmeester Schenkpad 8
3705 GK Zeist

030 - 699 00 06