Klimbos Zeist

Vandaag | 18/01/2022 | GESLOTEN

Update corona 15 januari 2022
Het nieuwe kabinet heeft vrijdagavond 14 januari 2022 versoepelingen aangekondigd voor winkels, onderwijs en sport, onder bepaalde voorwaarden. Deze voorwaarden zijn:

  • een coronatoegangsbewijs (negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs) én een geldig ID-bewijs zijn verplicht bij gebruik van binnenfaciliteiten (zoals kleedkamers, toiletten of horeca) van een zwembad of sportaccommodatie voor iedereen van 18 jaar en ouder (uitzonderingen lees je hier);
  • het dragen van een mondkapje is verplicht voor personen vanaf 13 jaar bij het betreden van de binnenfaciliteiten op buitensportlocaties, zoals toiletten, kleedkamers en de horecaruimte;
  • horeca is alleen open voor afhaal;
  • de belangrijkste basisregels blijven van kracht;
  • de versoepelingen gaan in op zaterdag 15 januari 2022.

We zijn nog met gemeente Zeist in overleg om zo snel mogelijk weer open te kunnen. Houd de website dus goed in de gaten voor de laatste informatie.

Wees welkom in het leukste klimbos van Nederland voor een heerlijk dagje uit!
Twee verschillende, uitdagende klimroutes, vier ziplines en een speelnet gelegen tussen de bomen op maar liefst drie meter hoogte. Dat is nog lang niet alles. Wat denk je van een springkussen waar jij al jouw energie omzet in speelplezier of een slackline om jouw balanceer-skills te oefenen? Dit en nog veel meer staat jou te wachten in Klimbos Zeist. Ben jij minimaal 1.30 meter lang en klaar voor een uitdaging? Dan is Klimbos Zeist precies wat jij zoekt.

Openingstijden:
Na akkoord van de gemeente Zeist publiceren wij de openingstijden zo snel mogelijk en kunnen we jullie weer verwelkomen in het klimbos.

Coronamaatregelen
Bekijk via deze link naar het laatste nieuws m.b.t. de Coronamaatregelen. Heb je vragen? Mail ons gerust.

Aanbod en reserveren

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terugmailen?

Op werkdagen wordt er binnen 48 uur contact op genomen.


Locatiegegevens

Badmeester Schenkpad 8
3705 GK Zeist

030 - 699 00 06