Update: deze accommodatie is t/m maandag 6 april gesloten.
Bekijk hier onze laatste update rondom het coronavirus.

Welkom in Klimbos Zeist! In het vernieuwde restaurant De Dijnz start de avontuurlijke route over het buitenterrein van het zwembad naar de Toren van Tije, de startplek van het klimbos. Ons fantastische klimbos kent 2 routes waaronder 4 ziplines, heeft een geweldig speelnet op 3 meter hoogte en op de grond diverse speelvoorzieningen. Klimbos Zeist is de hele winter open op woensdagmiddag en zondag!

Je mag het gewoon niet missen. Ga zelf klimmen en spelen, of samen met anderen. Heb je iets te vieren? Klimbos Zeist is ideaal voor een stoer kinderfeestje én voor een actief familiefeest. Vier jij binnenkort je verjaardag? Dan maak jij de blits door al je vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen naar Klimbos Zeist. Je kunt het ook als top uitje in het weekend plannen. Durf jij het aan? Reserveer NU! Voor de prijs hoef je het niet te laten:

  • Kinderen t/m 16 jaar € 5,75
  • Volwassenen € 9,25

Bij onze receptie in het klimbos betaal je € 1,- extra. Reserveren is gewenst om teleurstellingen te voorkomen i.v.m. openingstijden en drukte. Iedereen vanaf 1.30 meter tot maximaal 120 kilogram is van harte welkom om grenzen te verleggen en het avontuur te komen beleven. Voor de kleinere kinderen zijn er leuke speelvoorzieningen.

Oorsprong Klimbos Zeist
Dit klimbos is er dankzij Tije Kupers, de winnaar van de Zeister Z-Battle junior.

Tije droomde van een klimbos en zijn droom is klaar!

 

Openingstijden

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terugmailen?

Op werkdagen wordt er binnen 48 uur contact op genomen.


Locatiegegevens

Badmeester Schenkpad 8
3705 GK Zeist

030 - 699 00 06

Klimbos Zeist geopend:
- woensdag 13:00 – 16:30
- zondag 10:00 – 16:00

Aanvullend gaan wij open voor groepen en bij speciale gelegenheden.