Klimbos Zeist

 

Openingstijden: Vrijdag zijn wij geopend vanaf 12.30 uur, Zaterdag en Zondag zijn wij geopend vanaf de eerste klim tijd van: 11:00 uur tot de laatste klimtijd van: 16:15 uur.

Wees welkom in het leukste klimbos van Nederland voor een heerlijk dagje uit!
Twee verschillende, uitdagende klimroutes, vier ziplines en een speelnet gelegen tussen de bomen op maar liefst 8 meter hoogte. Dat is nog lang niet alles. Wat denk je van een springkussen waar jij al jouw energie omzet in speelplezier of een slackline om jouw balanceer-skills te oefenen? Dit en nog veel meer staat jou te wachten in Klimbos Zeist. Ben jij minimaal 1.30 meter lang en klaar voor een uitdaging? Dan is Klimbos Zeist precies wat jij zoekt. Een origineel cadeau: geef een CADEAUBON voor het Klimbos. Deze zijn te koop bij de receptie van het zwembad.

Klimbos bij Utrecht
Ben je op zoek naar een klimbos in Utrecht? Zoek dan niet verder. Ons klimbos ligt slechts 15 minuten van Utrecht centrum vandaan en is gemakkelijk te bereiken als je op zoek bent naar een klimbos in Utrecht.

Wij kunnen een reservering niet annuleren of verplaatsen  Wees er dus van bewust dat wanneer je reserveert, deze boeking definitief is

 

Aanbod en reserveren

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terugmailen?

Op werkdagen wordt er binnen 48 uur contact op genomen.


"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Badmeester Schenkpad 8
3705 GK Zeist

030 - 699 00 06