Zwembad Dijnselburg

Vandaag | 22/01/2021 | Gesloten

Op maandag 14 december 2020 heeft de Rijksoverheid nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. Eén van die maatregelen is dat alle zwembaden in Nederland de komende 5 weken moeten sluiten. 

SRO Zwembaden sluiten 5 weken
Vanaf dinsdag 15 december 2020 moeten dus ook de zwembaden van SRO de komende 5 weken sluiten; wij dus ook. Alle activiteiten stoppen en de deuren gaan (tenminste) t/m dinsdag 19 januari 2021 dicht.

Reserveringen geannuleerd
Heb je een reservering staan voor een van onze zwemactiviteiten? Deze reservering vervalt bij deze, omdat het bad gesloten is.

Wij verwijderen op de website alle reserveeropties voor activiteiten. Je kunt vanaf nu geen nieuwe reserveringen maken. Mocht er nog een linkje actief zijn, weet dan dat dit abuis is en dat er geen activiteit is.

Volg onze website
We zijn gesloten tot en met dinsdag 19 januari 2021. De laatste informatie over onze accommodaties en de coronamaatregelen zetten wij op de site. Blijf deze dus volgen.

Wij wensen iedereen toch fijne en vooral gezonde feestdagen.

Over Dijnselburg
Dijnselburg is hét complete zwembad voor Zeist en omgeving. Wij zijn er voor iedereen! Volg zwemles, kom baantjes trekken of gewoon lol maken of ga lekker aquasporten. Er zijn 3 binnenbaden, een uitzwembad (buiten) en ‘s zomers ook nog een buitenbad met een ligweide. Op die ligweide is dus net het Klimbos geopent. In de gezellige vernieuwde horeca ‘De Dijnz’ is veel lekkers te verkrijgen. Kortom, er valt altijd wat te beleven in zwembad Dijnselburg.

aanbod zwembad

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terugmailen?

Op werkdagen wordt er binnen 48 uur contact op genomen.


Locatiegegevens

Badmeester Schenkpad 8
3705 GK Zeist

030 - 699 00 06