Vrijzwemmen

Ervaar de perfecte mix van wateravontuur en ontspanning bij Boerhaavebad in Haarlem.

Welkom bij Boerhaavebad – Waar zwemplezier en ontspanning samenkomen

Ervaar de perfecte mix van wateravontuur en ontspanning bij Boerhaavebad in Haarlem. Onze faciliteiten zijn de optelsom van spetterende sensaties: een waterval die je laat spetteren, twee hotwhirlpools om heerlijk te ontspannen, een stroomversnelling die de spanning verhoogt, en een buitenbad dat van binnenuit bereikbaar is. En de kers op de taart? Een sensationele glijbaan van maar liefst vijftig meter lang!

Zwemplezier voor iedereen

Of je nu op zoek bent naar gezelligheid of liever een sportieve duik neemt, Boerhaavebad heeft voor ieder wat wils. Baantjes trekken is niet alleen ontspannend, maar ook een geweldige manier om aan je conditie te werken. Speciale uren voor volwassenen en vijftigplussers zorgen voor rustige zwemomstandigheden. En voor de vroege vogels staan we op bepaalde dagen al om 7 uur paraat, zodat je de dag fris en actief kunt beginnen.

Even ontspannen in onze horeca

Heb je even genoeg van al dat watergeweld? Onze horeca verwelkomt je voor een verse bak koffie, smakelijke broodjes en gezonde snacks. Zo kun jij genieten van een momentje rust tussen je zwemavonturen door.

Zwemplezier voor zwemleskampioenen

Kinderen die zwemles volgen bij SRO mogen gratis komen vrijzwemmen, onder begeleiding van een betalende volwassene. Ook kinderen zonder zwemdiploma zijn van harte welkom. Zwemvleugels zijn verplicht en kunnen worden aangeschaft bij de kassa van het zwembad.

Ontdek Boerhaavebad – Jouw ultieme zwembestemming!

Kom langs en ontdek zelf waarom Boerhaavebad dé plek is waar zwemplezier en ontspanning samenkomen. Beleef avontuur, ontspanning en gezelligheid bij Boerhaavebad! Plan jouw bezoek met behulp van het rooster onder aan deze pagina.

NIEUW: Ontdek het gemak van Easy Online kopen bij het Boerhaavebad. Met onze nieuwe online service koop je eenvoudig tickets voor banenzwemmen en aquasporten. Op het moment dat het jou uitkomt. Geen gedoe meer met betaalpassen of contant geld, en geen wachtrijen bij de kassa. Lees meer….

Alle informatie bekeken? Dan kun je in het onderstaande overzicht je ticket kopen.

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terugmailen?

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Kadijklaan 1
2035 LD Haarlem

023 - 512 17 60