Over het Boerhaavebad

Kom vanaf deze week aan je conditie werken bij het Banenzwemmen en nu ook met Aquafit en Aquarobic. Je bent van harte welkom. Ook alle leskinderen Zwem-ABC en de papa’s en mama’s, die weer mogen starten: WELKOM! Lees meer….

Ook het nieuws van de overheid volgen? Bekijk hier de laatste updates.

Over het zwembad

Welkom bij het leukste zwembad in de regio van Haarlem. Bij zwembad Boerhaavebad kun je op verschillende uren banenzwemmen, Aqausporten of gewoon lekker ontspannen in het water. Kinderen genieten bij ons op de glijbaan, bubbelbaden en stroomversnellingen. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan zwemlessen bij Boerhaavebad. Zo kunnen kinderen vanaf 4 jaar het nationale ABC-zwemdiploma behalen.

Zwemmen, spelen of luieren; van piepjonge kinderen tot en met hun opa’s en oma’s en alle leeftijden daar tussenin: kom genieten van hetgeen het Boerhaavebad in Haarlem voor jou in petto heeft.

 

Informatie over Boerhaavebad Haarlem

Het Boerhaavebad Haarlem heeft veel te bieden voor alle leeftijden. Naast de bubbelbaden en glijbaan biedt het Boerhaavebad het volgende:

  • Een 25 meter wedstrijdbad met duikplank, waar je ook kan waterpoloën.
  • Buiten faciliteiten, met whirlpools en een klein buitenbad.
  • Een recreatiebad met stroomversnelling en nog veel meer.
  • Voor de allerkleinsten, een speelbadje.
  • Speciale uren voor ouderen en gezinnen.
  • Whirlpools binnen.

 

Zwemlessen bij zwembad Boerhaavebad

Ook kan je bij het Boerhaavebad aquafit lessen volgen. Dit is een combinatie van aquajogging en aquarobic, waarbij je een goede conditie opbouwt. Ook worden er bij dit zwembad in Haarlem zwemlessen gegeven. Vanaf 4 jaar mag je kind beginnen met zwemles voor het ABC-zwemdiploma. Zwembad Boerhaavebad is de hele week geopend. Ook is er een gezellige zwemmersbar aanwezig, waar je tijdens of na het zwemmen iets lekkers kan bestellen.

Wil je meer weten over Zwembad Boerhaavebad? Neem dan contact met ons op.

 

Tijden & Tarieven

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Locatiegegevens

Kadijklaan 1
2035 LD Haarlem

023 - 512 17 60