Zwemmen met Vinnie

Meer dan 70.000 kinderen hebben al leren zwemmen met hun watervriendje Vinnie. Natuurlijk is leren zwemmen in het begin nog moeilijk en ook best spannend. Ook voor Vinnie. Volg onze vrolijke vis bij de eerste zwemles:SRO Zwemles Vinnie

Heel veel oefenen

Elke les bestaat uit heel veel oefeningen. En dat combineren we met een flinke dosis plezier, want zwemmen is vooral ook FUN. En als iets leuk is, gaat leren nog makkelijker. Schoolslag-rugslag en borstcrawl-rugcrawl; het hoort er allemaal bij. Maar ook drijven en draaien van je buik naar je rug en terug, in het water springen of duiken, onder water gaan en je daar oriënteren en er weer uitklimmen. Een belangrijk onderdeel in de opleiding is Survival: we leren kinderen in onverwachte situaties juist te handelen.

Regenboogvis Vinnie

Het is voor je kind natuurlijk heel leuk om te kunnen (laten) zien hoe ver het met de zwemopleiding is. Daar is de regenboogvis Vinnie voor. Een vrolijk gekleurd zwemplankje met 10 gaten erin. Bij de eerste zwemles mag ieder kind z’n eigen regenboogvis én het eerste schubje uitzoeken. Per afgeronde fase mag je kind weer een onderdeel uitzoeken.

Het staartstuk lijkt op een A en krijg je bij het A-diploma. Het buikstuk hoort bij diploma B. Het C-vormig oog tenslotte hoort bij de laatste stap, het C-diploma. Na het behalen van het Zwem-C is regenboogvis Vinnie compleet. Je kind is dan een echte vriend van het water!

Goed om te weten

Voor kinderen duurt de zwemopleiding een eeuwigheid. Om deze kleine klantjes inzicht te geven hoever zij met hun zwemopleiding zijn, heeft SRO Vinnie en de regenboogvis exclusief ontworpen voor de zwemlessen van SRO. Samen met Vinnie wordt de zwemles een feestje:)

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Locatiegegevens

Kadijklaan 1
2035 LD Haarlem

023 - 512 17 60