Tijden & Tarieven

Bosbad open van 8 juli t/m 9 september

Openingstijden
LET OP: Onze openingstijden zijn weersafhankelijk. Bij slecht weer en als de watertemperatuur onder de 18 graden zakt, sluiten wij het bad voor het recreatieve zwemmen. De temperatuur van het water is momenteel 20,5 graden. 

Onze hele accommodatie: (inclusief het voorterrein) is geheel ROOKVRIJ! Dit geldt voor alle vormen van roken, dus ook de e-sigaret, e-smokers, (water)pijp, etc.

Losse kaartjes (alleen verkoop online)

 • Recreatief zwemmen 13.00 tot 17.45 uur: € 7,00 per persoon; kinderen van 0 en 1 jaar mogen gratis naar binnen.
 • Banenzwem-uurtje in het 50-meterbad van 08.30-09.30 uur:  € 5,00 per persoon (vóór 09.45 uur het terrein verlaten).
 • Entree na 16.00 uur open tot 17.45 uur: € 5,00 per persoon

Aan de deur / bij de kassa worden geen losse kaartjes verkocht. Koop je kaartje op tijd online: vol = vol. Klik onderaan de pagina op het kalendertje om  de verkoop te starten

Abonnementen (te koop bij horeca van het Bosbad)

 • Banenzwem- abonnement (zwemmen tussen 08.30 en 09.30) van € 80,00 voor  € 40,00 per persoon
 • Recreatief abonnement (toegang vanaf 10.00 tot 16.30uur) Van € 90,00 voor € 45,00 per persoon

Koop je losse kaartje altijd vooraf, online
Wil je komen zwemmen bij het bosbad, dan koop je je kaartje vooraf, online. Zo houden wij grip op het aantal bezoekers, en hoeven we niemand aan de deur teleur te stellen. Na betaling krijg je per mail de bevestiging. Deze neem je mee als je bij ons komt zwemmen, want dit is je bewijs voor toegang. Je kunt 3 dagen van tevoren jouw kaartjes kopen. Vol = Vol
ook bij gebruik van drijfpakjes

Goed om te weten: 

 • De afgelopen maanden heeft het flink tegen gezeten. Speeltoestellen zijn daardoor nog niet allemaal geleverd. Maar we hebben de afweging gemaakt en ervoor gekozen om open te gaan in plaats van deze af te wachten. De speeltoestellen zullen na het seizoen geplaatst worden.
 • Doordat er tijden in ons ticket systeem staan, lijkt het alsof wij met tijdsblokken werken. Dit is niet zo. Met je dagkaartje voor recreatief zwemmen mag je op iedere gewenst tijdstip, vanaf openingstijd tot 16.30 uur, naar binnen en blijven tot sluitingstijd.
 • Je kunt maar één keer met je QR code naar binnen. Koop je meerdere kaartjes in 1 keer, dan krijg je hiervoor 1 QR code. Kom je samen met anderen naar het bosbad: zorg dan dat je tegelijk naar binnen loopt, óf koop je kaartjes apart.
 • Lukt het niet meer om een kaartje te kopen dan is het Bosbad vol voor die dag.
 • Let op: de bevestigingsmail belandt soms in de spambox of in het reclame mapje. Heb je je kaartje niet ontvangen, check deze dan eerst. Helemaal niet ontvangen, dan kunnen wij hem opzoeken bij de kassa.
 • Gekochte kaartjes kun je niet annuleren of verplaatsen naar een andere datum.
 • Ben je binnen, dan blijf je binnen totdat je naar huis gaat. Naar buiten om even een sigaretje te roken of om iets uit je auto te halen, kan dus niet. Ben je buiten en voorbij de receptie, kun je er niet meer in.

[recras-bookprocess id=”1″]

This is main content

Heb je een vraag?

Stuur een mailtje

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Barchman Wuytierslaan 232
3819 AC Amersfoort