Tijden & Tarieven

Logo op weg naar een rookvrije generatieOpeningstijden
Onze openingstijden zijn weersafhankelijk. Bij slecht weer of als de watertemperatuur onder de 18 graden zakt, sluiten wij het bad voor het vrijzwemmen. De temperatuur van het water is momenteel — graden. 

Rookvrije accommodatie
Wij gunnen als onze bezoekers een rookvrij verblijf. Onze accommodatie is dan ook vanaf het toegangshek (dus inclusief het voorterrein) geheel ROOKVRIJ! Dit geldt voor alle vormen van roken, dus ook de e-sigaret, e-smokers, (water)pijp, etc.

Koop je losse kaartje altijd vooraf, online
Wil je komen zwemmen bij het Bosbad, dan koop je je kaartje vooraf, online. Zo houden wij grip op het aantal bezoekers, en hoeven we niemand aan de deur teleur te stellen. Na betaling krijg je per mail de bevestiging. Deze neem je mee als je bij ons komt zwemmen, want dit is je bewijs voor toegang. Je kunt 3 dagen van tevoren jouw kaartjes kopen. Vol = Vol.

Goed om te weten: 

  • Geen diploma = zwembandjes om! Heb je geen zwemdiploma, dan zijn in ons bad zwembandjes verplicht. Oók bij gebruik van drijfpakjes. Zonder zwemdiploma mag je alleen zwemmen in de ondiepere baden (niet in het 50-meterbad) én onder begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder en in bezit van een zwemdiploma.
  • Met je dagkaartje voor vrijzwemmen mag je op iedere gewenst tijdstip naar binnen en blijven tot sluitingstijd.
  • Je kunt maar één keer met je QR code naar binnen. Koop je meerdere kaartjes in 1 keer, dan krijg je hiervoor 1 QR code. Kom je samen met anderen naar het Bosbad: zorg dan dat je tegelijk naar binnen loopt, óf koop je kaartjes apart.
  • Lukt het niet meer om een kaartje te kopen dan is het Bosbad vol voor die dag.
  • Let op: de bevestigingsmail belandt soms in de spambox of in het reclame mapje. Heb je je kaartje niet ontvangen, check deze dan eerst. Helemaal niet ontvangen, dan kunnen wij hem opzoeken bij de kassa.
  • Gekochte kaartjes kun je niet annuleren of verplaatsen naar een andere datum.
  • Ben je binnen, dan blijf je binnen totdat je naar huis gaat. Naar buiten om even een sigaretje te roken of om iets uit je auto te halen, kan dus niet. Ben je buiten en voorbij de receptie, kun je er niet meer in.

 

This is main content

Heb je een vraag?

Stuur een mailtje

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Barchman Wuytierslaan 232
3819 AC Amersfoort