Ik zwem

Samen met je (klein)kind iets leuks én leerzaams doen? Ga met ons op ontdekkingsreis in en onder water tijdens de Ouder en Kind zwemlessen. Of liever: IK ZWEM!

Wekelijks een bijzonder moment samen met je baby of dreumes? Samen wennen aan water en alles wat je daar maar in kunt doen? Plezier hebben, watervrij worden en een beginnetje maken met drijven en voortbewegen in water? Dat is Ik zwem.

IK ZWEM 0-4 jaar
Afgelopen jaar hebben de zwembaden van SRO het ‘Ouder en kindzwemmen’ in een nieuw jasje gestoken. Vanaf 1 oktober 2022 presenteren wij met trots ons vernieuwde product: IK ZWEM.

Wat is NIEUW?

IK ZWEM is een doorlopende opleiding, deze:

 • start bij IK ZWEM 0-4 jaar voor baby’s van 6 maanden tot peuters van 4 jaar,
 • gaat daarna over naar zwemlessen IK ZWEM voor ABC,
 • en loopt (uiteindelijk) door voor kids van 8 jaar en ouder richting de zwemvereniging of aquakidsclub.

Jullie beginnen bij het begin, bij het IK ZWEM 0-4 jaar.

Indeling lesgroepen
Bewegen in water heeft veel positieve effecten op een gezonde ontwikkeling van kleine kinderen. Die ontwikkeling gaat stap voor stap en in water net iets sneller en optimaler dan op de kant. De groepsindeling is op basis van de ontwikkeling van het kind:

 • IK ZWEM & WEN: niet-lopers (meest baby’s) en meest afhankelijk van de ouder / verzorger. Jij gaat dus mee het water in.
 • IK ZWEM & SPETTER: de kleine kan zelf lopen en is nog gericht op de eigen ouder / verzorger.
 • IK ZWEM & SPEEL: de dreumes gaat zelf op pad.  Jij bent nog in de buurt, maar anderen zijn zeer interessant.
 • IK ZWEM & OEFEN: jouw peuter kan het helemaal zelf, samen met de instructeur. Jij mag toekijken vanaf de kant.

Dagen, tijden en tarieven
De lessen van IK ZWEM zijn op donderdag- en vrijdagochtend. De tijden en het tarief vind je onderaan deze pagina. De lestijden voor de 4 groepen zijn:

 • IK ZWEM & WEN: 9.00-9.30 uur
 • IK ZWEM & SPETTER: 9.30-10.00 uur
 • IK ZWEM & SPEEL: 10.00-10.30 uur
 • IK ZWEM & OEFEN: 10.30-11.00 uur

Dinsdag:

 • IK ZWEM & WEN en IK ZWEM & SPETTER: 9:00-9:30
 • IK ZWEM & SPEEL en IK ZWEM& OEFEN: 9:30-10:00

Een kwartaalkaart IK ZWEM kost € 61,-

Kwartaalkaart
Veel en vaak oefenen is de sleutel voor leren. Door wekelijks een les van 30 minuten te volgens, kun je samen met de instructeur stappen maken. Voor de cursus koop je een kwartaalkaart, die 3 maanden geldig is. Wij reserveren voor 3 maanden op een vaste dag een lesplaats voor je. Uitval door schoolvakanties en feestdagen is vooraf bij de kaart opgeteld.

Cadeautjes
Certificaten en diploma’s horen niet bij IK ZWEM, dat worden / zijn presentjes die bij de ontwikkeling passen. We beginnen met een cadeautje voor jou: een hip keycord!

Aanwezigheid wordt beloond
Er komen ‘spaarkaarten’. Meedoen = een spaarpunt. Hiermee spaar je voor voordeeltjes, zoals vrijkaartjes, kortingen en leuke aanbiedingen. Bovendien: als je bij het begin begint en wekelijks de lessen volgt, is je zoon of dochter bij IK ZWEM & OEFEN voldoende vaardig om meteen door te stromen naar IK ZWEM voor ABC.

Alle informatie en aanmelden opIKZWEM.nl
Ga naar de speciale website www.ikzwem.nl, Daar vind je alle informatie over de inhoud van de lessen, ervaringen van anderen en nieuwtjes. Én je kunt je  aanmelden voor een GRATIS proefles of inschrijven voor de Cursus IK ZWEM 0-4 jaar.

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terug mailen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Bikkersweg 96
3752 WV Bunschoten
(volg verkeersborden "de Vaart")

033 - 298 85 88