Meer bewegen voor ouderen

Aquafit: dé aquasportles voor Actieve Senioren (55+)

Ben je 55+ en wil je in beweging blijven? Ontdek dan de perfecte aquafitles voor jou bij Zwembad De Duker in Bunschoten. Bewegen in het water is de ideale manier om je gewrichten soepel te houden en je spieren krachtig te trainen.

Waarom Aquafit bij Zwembad De Duker?

De weerstand van het water zorgt ongemerkt voor extra spierinspanning. Onze Aquafit voor ouderen is een gevarieerde, gezellige les van 45 minuten, die niet alleen goed is voor je lichaam maar ook voor je geest. In deze MBVO-les (Meer Bewegen Voor Ouderen) biedt onze ervaren instructeur een scala aan oefeningen aan, alles in sta-diep water en met materialen die wij verzorgen.

Wat kun je verwachten?

  • Gezellig sporten samen met andere senioren
  • Inspanning en tempo op jouw eigen niveau
  • Oefeningen met of zonder materialen

Lestijden

Deze doelgroepssessies vinden plaats op woensdagochtend in het recreatiebad van 9.00 – 9.45 uur en in het wedstrijdbad van 9.45 – 10.30 uur.

Meer Bewegen voor Ouderen (MBVO)

Een goede én gezellige manier om aan je lichaam en mobiliteit te werken. Onze instructeur staat klaar om je te begeleiden, ongeacht je ervaringsniveau.

Gratis Proefles

Kom woensdagochtend langs voor een gratis proefles! Ontdek zelf de voordelen van Aquafit voor actieve senioren bij Zwembad De Duker in Bunschoten.

Blijf actief, blijf gezond, kies voor Aquafit bij De Duker!

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terug mailen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Bikkersweg 96
3752 WV Bunschoten
(volg verkeersborden "de Vaart")

033 - 298 85 88