Slag voor slag zwemt verder

Samen met de kinderen gaan we verder op avontuur in de zwemwereld.

Een bijzondere Aqua Kids Club

Voor kinderen met een beperking is het vaak moeilijk om een geschikte sport te vinden voor langere tijd, waar wel aandacht en ruimte is voor de beperking van het kind. Met ‘Slag voor Slag zwemt verder’ brengen we daar verandering in. Bij ons hebben kinderen de ruimte om zichzelf te zijn.

Kinderen tot 13 jaar met welke beperking dan ook en met een A- én B-diploma op zak, kunnen zich melden voor deze bijzondere Aqua Kids Club. Samen met de kinderen gaan we verder op avontuur in de zwemwereld.

Doel: plezier!

Het samen met andere kinderen kunnen genieten van allerlei zwemvormen is een van de belangrijkste doelen van deze zwemgroep.

Wat leren we?

Vaardigheden zoals nieuwe zwemtechnieken, waterpolo, reddingszwemmen, snorkelen en duiken, maar ook survivalzwemmen komen spelenderwijs aan bod. Samen gaan we ervaren wat het kind wel kan en waar het juist goed in is en daar leggen we de nadruk op. Positief benaderen en complimenteren op de juiste momenten spelen hierbij een belangrijke rol.

Veel structuur

Er is een vaste opbouw van de lessen. Heel herkenbaar voor de kinderen. En er zijn natuurlijk duidelijke regels en afspraken zoals gebruikelijk is binnen iedere sport. Wij vinden het heel belangrijk dat het kind zichzelf mag zijn of zelfs anders mag zijn. De zwemonderwijzer(es) heeft ruime ervaring in het omgaan met en ombuigen van ‘storend’ gedrag.

Wij oefenen met de kinderen voor een erkend zwemdiploma, van de NRZ of zwembond. Dit kan variëren van een zwemvaardigheidsdiploma tot een survivaldiploma.

Dagen, tijden & kosten

Dag & tijd: dinsdagavond 19.00 – 19.45 uur
Kosten: 12-lessenkaart € 61,30

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met Wilma Westeneng, zweminstructeur en Slag-voor-Slag coördinator van zwembad de Duker. Bel met 033-2988588 en vraag naar Wilma.

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terug mailen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Bikkersweg 96
3752 WV Bunschoten
(volg verkeersborden "de Vaart")

033 - 298 85 88