Zwemles met Vinnie en Octi

We moeten weer wachten, in ieder geval 2 weken. Wij zijn wel begonnen het zwembad te vullen. Hoe? Vinnie en Octi helpen juf Anne-Marie.

This is main content

Helaas mogen we nog steeds niet naar het zwembad. Zeker nog 2 weekjes wachten. Deze week laten we je in de thuiszwemschool zien, hoe er water in het bad komt. Handig, voor als je weer naar de zwemles mag!!

Thuiszwemschool week 7
Juf Anne-Marie probeert alvast wat in het zwembad. Maar er zit geen water in. Vinnie en Octi kijken toe, vanaf heel hoog. Ze gaan natuurlijk helpen. Met heel veel emmertjes water! Dat moet toch genoeg zijn?

O ja: Vinnie, Octi en juf Anne-Marie hebben nu even vrij. Ze gaan een beetje luieren, spelletjes doen, boekje lezen en veel buitenspelen. Als het zwembad open gaat, zijn zij ook weer van de partij. Dooooeeei! Blijf in de tussentijd wel goed oefenen. Dan is het straks in het water een makkie!

Je kunt nog steeds knuffels winnen!?
Blijf oefenen en laat ons zien hoe goed je bezig bent. Met het formuliertje hieronder. Je kunt het opschrijven. Je mag er ook een foto of een kort filmpje van maken. Die kun je gemakkelijk uploaden. Voor de leukste hebben wij een echte knuffel van Octi of Vinnie!

(O ja: Een foto of filmpje meesturen via Tablet Android Chrome – dat is geen goede match. Je kan wel een filmpje selecteren, maar zodra je op ‘versturen’ drukt wordt de video verwijderd en verstuur je een formulier zonder video. Dus werk je met een tablet onder Android Chrome: mail je de naam van je zoon of dochter + de bijlage even naar: online@sro.nl )

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 10 MB.

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terug mailen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Bikkersweg 96
3752 WV Bunschoten
(volg verkeersborden "de Vaart")

033 - 298 85 88