ABC Zwemles

Je kunt met ABC zwemlessen beginnen als je kind 4 jaar is. Het echte werk kan dan beginnen: schoolslag, borstcrawl, rugcrawl, duiken en survival. Steeds weer nieuwe dingen, elke keer een stapje verder. Zwemlessen in De Meent zijn leerzaam en leuk!

Leren zwemmen in de Meent
Leren zwemmen in de Meent, op een leuke en zeer leerzame manier en met oog voor het kind? Dan ben je bij de ABC zwemles in zwembad de Meent aan het juiste adres. Je kind leert op zijn of haar niveau de zwemslagen en de oefeningen sluiten aan bij de belevingswereld van het kind.

All-in voor leskinderen: een hippe rugtas bij inschrijving en gratis oefenen tijdens het oefenuurtje op zondag!

De zwemlessen zijn 1 x per week, duren 60 minuten per les en zijn gepland op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. De duur van de lessen is zodanig ingedeeld dat er iedere les voldoende tijd is om de diverse onderdelen op een veilige en speelse manier aan te leren en te herhalen. Wil je extra oefenen: dan hebben wij een speciaal oefenuurtje op zondag.

SRO Zwemles VinnieDe groep bestaat uit maximaal 12 kinderen, waardoor je kind extra veel aandacht krijgt. Ook worden de lessen zoveel mogelijk door dezelfde zwemleraar gegeven, wat zorgt voor vertrouwen bij je kind en hij/zij nog sneller de fijne kneepjes van het zwemmen kan leren. Er zijn vier fases tot het A-diploma. Na A zeg je ook B en C, want pas dan is je kind een echte vriend van het water.

Kosten ABC zwemles in Huizen:

  • 53,30 voor de 4-weken zwemleskaart
  • 36,20 eenmalige inschrijfkosten.
  • 5,90 entree voor de volwassene van het oefenuurtje op zondag (kind gratis)

Wil je tussendoor oefenen?
Dat kan: elke zondag tussen 10:00-12:00 uur. Met je SRO-leskaart heeft je kind gratis toegang. Natuurlijk komt er altijd een begeleidende ouder mee, die wel een toegangskaartje koopt.

Met zwemles in De Meent spaar je het complete ABC bij elkaar door  regenboog vis Vinnie te vullen met schubjes, staart, buik en ogen; bij elke fase krijgt je kind een onderdeel. Totdat vis Vinnie helemaal vol is.

Aanmelden en betalingen
Wil je je kind opgeven? Dat kan via onze website, klik hier om naar het formulier te gaan. Als wij de aanmelding voor de ABC zwemles binnen hebben, nemen wij contact met je op om de vervolgstappen door te nemen.

Leuk om te weten: na de betaling van het inschrijfgeld is je aanmelding definitief en krijg je de klantenpas van je kind direct mee om alvast te oefenen en ons bad te leren kennen.

Als de zwemlessen gaan beginnen krijg je een uitnodiging voor de lessen en koop je een 4-weken zwemleskaart. Deze zwemleskaart is 4 weken geldig en kan gebruikt worden voor 4 lessen van een uur. Zijn de 4 lessen op of zijn de 4 weken voorbij? Dan koop je voor aanvang van de volgende les een nieuwe leskaart. Je kunt meerdere 4-weken leskaarten vooruit kopen die elkaar in geldigheid zullen opvolgen.

Mist je kind een les? Dan geldt een eigen risico van maximaal 2 lessen per leskaart. Bij een langdurige overmacht situatie meld je dat bij de receptie dan bekijken we samen de opties.

De kosten voor het diplomazwemmen betaal je als je zoon of dochter mag afzwemmen voor het A-, B- of C-diploma.

Wij hebben de Licentie NRZ!
Wij zijn Licentiehouder Nationale Zwemdiploma’s en al onze instructeurs hebben hun Lesgever-ABC diploma en natuurlijk hun EHBO/BHV certificaat.

Wij werken in overzichtelijke stapjes naar de verschillende diploma’s  van het nationale Zwem-ABC.

Wil je meer weten over zwemles? Check dan de website allesoverzwemles.nl!

Enthousiast geworden? Meld je aan!
Schrijf je NU in via de groene button!

Privélessen bij zwembad de Meent

Ook privélessen zijn mogelijk bij zwembad de Meent. Privélessen van 30 minuten kunnen doordeweeks op afspraak worden ingepland. Neem daarvoor contact op met de receptie.

Zwemlessen voor volwassenen

Heb je niet leren zwemmen, ben je onzeker in het water of wil je gewoon alsnog je zwemdiploma’s halen? Dat kan in De Meent. Op donderdagavond bieden we zwemlessen voor volwassenen aan. Doe mee!

Heb je een vraag?

Bekijk eerst onze 'Veelgestelde vragen' pagina. Staat je vraag er niet tussen? Gebruik dan onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Graaf Wichman 177
1276 KD Huizen

035 - 525 65 14