Vandaag | 01/03/2021 | GESLOTEN

Op dinsdag 2 februari 2021 heeft de Rijksoverheid de lopende corona maatregelen verlengd. Eén van die maatregelen is dat alle zwembaden en sporthallen in Nederland moeten sluiten, in ieder geval tot en met 2 maart 2021.

SRO Zwembaden en Sporthallen blijven gesloten
Er zijn geen activiteiten en de deuren zijn (tenminste) tot en met dinsdag 2 maart 2021 dicht, van zowel het zwembad als de sporthal van De Meent.

Reserveringen geannuleerd
Heb je een reservering staan voor een van onze zwemactiviteiten? Deze reservering vervalt bij deze, omdat het bad gesloten is.

Wij verwijderen op de website alle reserveer opties voor activiteiten. Je kunt vanaf nu geen nieuwe reserveringen maken. Mocht er nog een linkje actief zijn, weet dan dat dit abuis is en dat er geen activiteit is.

Volg onze website
We zijn gesloten tot en met dinsdag 2 maart 2021. De laatste informatie over onze accommodaties en de corona maatregelen plaatsen wij op de site. Blijf deze dus volgen.

Lees via deze link het laatste nieuws met betrekking tot de Corona maatregelen. Heb je vragen? Bel of mail ons gerust.

Over De Meent
Sportcentrum De Meent bestaat uit een overdekt zwembad met twee bassins, een kantine en een sporthal met tribunes en kleedkamers. De horecagelegenheid is in verband met Corona maatregelen gesloten.

Zwembad
Het zwembad heeft 2 baden. Een instructiebad (20 x 10 meter) met een beweegbare bodem (in diepte verstelbaar van 0.00 tot 1,40 meter) en een watertemperatuur van gemiddeld 31 graden. Perfect voor lessen, speciale doelgroepen en recreatief zwemmen. Het 25 meter bad (25 x 15 meter) telt 6 banen en het water is gemiddeld 27 graden; ideaal voor banenzwemmen, aquasport en verenigingen.

Sporthal
De sporthal (44 x 33 meter) is door middel van twee scheidingswanden in drie gedeelten te verdelen en zodoende prima geschikt voor trainingen en wedstrijden. Voor sporters zijn er drie heren en drie dames kleedkamers, voor docenten, trainers en of scheidsrechters zijn er aparte kamers. Publiek kan trainingen en wedstrijden vanaf de tribune volgen. Leuke extra is de klimwand in de sporthal.

Huren
De mogelijkheid bestaat om in de sporthal trainingen, toernooien, zeskampen en sport- en speldagen voor groepen tot 500 personen te organiseren. Ook het zwembad is te huur voor verschillende activiteiten. Om te huren neem je contact op met onze afdeling Verhuur, bel via 033-4225105 of stuur een email naar: verhuur@sro.nl

Goed om te weten
Vanaf 1 december 2020, is het dragen van een mondkapje in onze accommodatie verplicht. Dit is een landelijke maatregel, ingesteld door de Rijksoverheid. Iedereen van 13 jaar en ouder draagt vanaf 1 december 2020 binnen een (niet-medisch) mondkapje, als je staat of loopt. Neem zelf een mondkapje mee.

bekijk ons aanbod

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Locatiegegevens

Graaf Wichmann 177
1276 KD Huizen

035 - 525 65 14