De beweegbare bodem van het instructiebad wordt vervangen. Het instructiebad is gesloten van 12 december tot 9 januari.

 

Deze zomervakantie zijn er in de Meent ook weer zomerzwemlessen. Binnenkort start de inschrijving aan de receptie van het zwembad.

 


Over Sportcentrum de Meent
Sportcentrum de Meent bestaat uit een overdekt zwembad met twee bassins, een kantine en een sporthal met tribunes en kleedkamers.
Lees hier onze huisregels

Zwemles
Sportcentrum de Meent is Licentiehouder Nationale Zwemdiploma’s. Je kunt bij ons het enige echte Zwem-ABC halen met gediplomeerde instructeurs. Wij bieden reguliere en privé zwemlessen, ook voor volwassenen!
Lees op deze pagina meer over ons zwemles aanbod.

 

 

Zwembad
Het zwembad heeft 2 baden. Een instructiebad (20 x 10 meter) met een beweegbare bodem (in diepte verstelbaar van 0.00 tot 1,40 meter) en een watertemperatuur van gemiddeld 31 graden. Perfect voor lessen, speciale doelgroepen en recreatief zwemmen. Het 25 meter bad (25 x 15 meter) telt 6 banen en het water is gemiddeld 27 graden; ideaal voor banenzwemmen, aquasport en verenigingen.

Sporthal
De sporthal (44 x 33 meter) is door middel van twee scheidingswanden in drie gedeelten te verdelen en zodoende prima geschikt voor trainingen en wedstrijden. Voor sporters zijn er drie heren en drie dames kleedkamers, voor docenten, trainers en of scheidsrechters zijn er aparte kamers. Publiek kan trainingen en wedstrijden vanaf de tribune volgen. Leuke extra is de klimwand in de sporthal.

Huren
De mogelijkheid bestaat om in de sporthal trainingen, toernooien, zeskampen en sport- en speldagen voor groepen tot 500 personen te organiseren. Ook het zwembad is te huur voor verschillende activiteiten. Om te huren neem je contact op met onze afdeling Verhuur, bel via 033-4225105 of stuur een email naar: verhuur@sro.nl.

Toegankelijkheid
Sportcentrum de Meent is toegankelijk voor mensen met een beperking. Wij beschikken over een MIVA kleedkamer, toilet en doucheruimte. In de kleedkamer staat een rolstoel klaar waarmee u naar het bad kunt rijden. Het instructiebad beschikt over een luie trap, tillift en een rolstoelbaan.
Als u van de lift gebruik wilt maken horen wij dit graag van te voren zodat de lift klaar staat als je komt zwemmen. Ook de tribune van de sporthal is toegankelijk via een plateau lift.

Schrijf je in voor zwemles

Heb je een vraag?

Bekijk eerst onze 'Veelgestelde vragen' pagina. Staat je vraag er niet tussen? Gebruik dan onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Graaf Wichman 177
1276 KD Huizen

035 - 525 65 14