Vanwege de onlangs aangekondigde versoepelingen is het voor ons weer mogelijk om alle activiteiten aan te bieden. Er is nog wel een maximum aan het aantal gasten per keer en je moet van tevoren reserveren voor het banenzwemmen, recreatief zwemmen of de aquasporten. Klik hier om te reserveren.

Zwemlessen voor kinderen
De zwemlessen voor kinderen tot en met 12 jaar zijn vanaf dinsdag 16 maart 2021 alweer begonnen.  En dat gaat heel erg goed, de kinderen hebben het over het algemeen heel goed en best snel weer opgepakt. Er hebben zelfs al kinderen afgezwommen voor een diploma!

Volg onze website
De laatste informatie over onze accommodaties en de Corona maatregelen zetten wij op de site. Blijf deze dus volgen.
Bekijk ook via deze link naar het laatste nieuws met betrekking tot de Corona maatregelen. Heb je vragen? Bel of mail ons gerust.

Over Sportcentrum de Meent
Sportcentrum de Meent bestaat uit een overdekt zwembad met twee bassins, een kantine en een sporthal met tribunes en kleedkamers. De horecagelegenheid is in verband met Corona maatregelen gesloten.

Zwembad
Het zwembad heeft 2 baden. Een instructiebad (20 x 10 meter) met een beweegbare bodem (in diepte verstelbaar van 0.00 tot 1,40 meter) en een watertemperatuur van gemiddeld 31 graden. Perfect voor lessen, speciale doelgroepen en recreatief zwemmen. Het 25 meter bad (25 x 15 meter) telt 6 banen en het water is gemiddeld 27 graden; ideaal voor banenzwemmen, aquasport en verenigingen.

Sporthal
De sporthal (44 x 33 meter) is door middel van twee scheidingswanden in drie gedeelten te verdelen en zodoende prima geschikt voor trainingen en wedstrijden. Voor sporters zijn er drie heren en drie dames kleedkamers, voor docenten, trainers en of scheidsrechters zijn er aparte kamers. Publiek kan trainingen en wedstrijden vanaf de tribune volgen. Leuke extra is de klimwand in de sporthal.

Huren
De mogelijkheid bestaat om in de sporthal trainingen, toernooien, zeskampen en sport- en speldagen voor groepen tot 500 personen te organiseren. Ook het zwembad is te huur voor verschillende activiteiten. Om te huren neem je contact op met onze afdeling Verhuur, bel via 033-4225105 of stuur een email naar: verhuur@sro.nl

Goed om te weten
Vanaf 1 december 2020, is het dragen van een mondkapje in onze accommodatie verplicht. Dit is een landelijke maatregel, ingesteld door de Rijksoverheid. Iedereen van 13 jaar en ouder draagt vanaf 1 december 2020 binnen een (niet-medisch) mondkapje, als je staat of loopt. Neem zelf een mondkapje mee.

Heb je een vraag?

Bekijk eerst onze 'Veelgestelde vragen' pagina. Staat je vraag er niet tussen? Gebruik dan onderstaand formulier.

Locatiegegevens

Graaf Wichman 177
1276 KD Huizen

035 - 525 65 14