Volg onze website
De laatste informatie over onze accommodaties en de Corona maatregelen zetten wij op de site. Blijf deze dus volgen.
Bekijk ook via deze link naar het laatste nieuws met betrekking tot de Corona maatregelen. Heb je vragen? Stuur ons een e-mail.

Over Sportcentrum de Meent
Sportcentrum de Meent bestaat uit een overdekt zwembad met twee bassins, een kantine en een sporthal met tribunes en kleedkamers.
Lees hier onze huisregels.

Zwembad
Het zwembad heeft 2 baden. Een instructiebad (20 x 10 meter) met een beweegbare bodem (in diepte verstelbaar van 0.00 tot 1,40 meter) en een watertemperatuur van gemiddeld 31 graden. Perfect voor lessen, speciale doelgroepen en recreatief zwemmen. Het 25 meter bad (25 x 15 meter) telt 6 banen en het water is gemiddeld 27 graden; ideaal voor banenzwemmen, aquasport en verenigingen.

Sporthal
De sporthal (44 x 33 meter) is door middel van twee scheidingswanden in drie gedeelten te verdelen en zodoende prima geschikt voor trainingen en wedstrijden. Voor sporters zijn er drie heren en drie dames kleedkamers, voor docenten, trainers en of scheidsrechters zijn er aparte kamers. Publiek kan trainingen en wedstrijden vanaf de tribune volgen. Leuke extra is de klimwand in de sporthal.

Huren
De mogelijkheid bestaat om in de sporthal trainingen, toernooien, zeskampen en sport- en speldagen voor groepen tot 500 personen te organiseren. Ook het zwembad is te huur voor verschillende activiteiten. Om te huren neem je contact op met onze afdeling Verhuur, bel via 033-4225105 of stuur een email naar: verhuur@sro.nl.

Zwemles
Sportcentrum de Meent is Licentiehouder Nationale Zwemdiploma’s. Je kunt bij ons het enige echte Zwem-ABC halen met gediplomeerde instructeurs. Wij bieden reguliere en priv√© zwemlessen, ook voor volwassenen! Lees op deze pagina meer over ons zwemles aanbod.

Heb je een vraag?

Bekijk eerst onze 'Veelgestelde vragen' pagina. Staat je vraag er niet tussen? Gebruik dan onderstaand formulier.

Locatiegegevens

Graaf Wichman 177
1276 KD Huizen

035 - 525 65 14