Vandaag | 16/04/2021 | Open voor Zwemles ABC

Op maandag 8 maart 2021 heeft de Rijksoverheid laten weten dat de zwemlessen voor kinderen tot en met 12 jaar vanaf dinsdag 16 maart 2021 weer mogen starten. Dat is heel goed nieuws! We weten nog niet alle details; we gaan er vanuit dat die in de loop van de week bekend zijn. Zwemlesklanten van zwembad de Meent ontvangen voor het eind van deze week informatie over de herstart. Lees verder….

SRO Zwembaden blijven gesloten voor andere activiteiten
Buiten de ABC zwemlessen voor kinderen t/m 12 jaar, zijn er geen andere activiteiten in het zwembad. Deze zwemgroepen moeten nog even wachten.

Volg onze website
De laatste informatie over onze accommodaties en de coronamaatregelen zetten wij op de site. Blijf deze dus volgen.

Bekijk ook via deze link naar het laatste nieuws m.b.t. de Coronamaatregelen. Heb je vragen? Bel of mail ons gerust.

 

Over De Meent
Sportcentrum De Meent bestaat uit een overdekt zwembad met twee bassins, een kantine en een sporthal met tribunes en kleedkamers. De horecagelegenheid is in verband met Corona maatregelen gesloten.

Zwembad
Het zwembad heeft 2 baden. Een instructiebad (20 x 10 meter) met een beweegbare bodem (in diepte verstelbaar van 0.00 tot 1,40 meter) en een watertemperatuur van gemiddeld 31 graden. Perfect voor lessen, speciale doelgroepen en recreatief zwemmen. Het 25 meter bad (25 x 15 meter) telt 6 banen en het water is gemiddeld 27 graden; ideaal voor banenzwemmen, aquasport en verenigingen.

Sporthal
De sporthal (44 x 33 meter) is door middel van twee scheidingswanden in drie gedeelten te verdelen en zodoende prima geschikt voor trainingen en wedstrijden. Voor sporters zijn er drie heren en drie dames kleedkamers, voor docenten, trainers en of scheidsrechters zijn er aparte kamers. Publiek kan trainingen en wedstrijden vanaf de tribune volgen. Leuke extra is de klimwand in de sporthal.

Huren
De mogelijkheid bestaat om in de sporthal trainingen, toernooien, zeskampen en sport- en speldagen voor groepen tot 500 personen te organiseren. Ook het zwembad is te huur voor verschillende activiteiten. Om te huren neem je contact op met onze afdeling Verhuur, bel via 033-4225105 of stuur een email naar: verhuur@sro.nl

Goed om te weten
Vanaf 1 december 2020, is het dragen van een mondkapje in onze accommodatie verplicht. Dit is een landelijke maatregel, ingesteld door de Rijksoverheid. Iedereen van 13 jaar en ouder draagt vanaf 1 december 2020 binnen een (niet-medisch) mondkapje, als je staat of loopt. Neem zelf een mondkapje mee.

bekijk ons aanbod

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Locatiegegevens

Graaf Wichmann 177
1276 KD Huizen

035 - 525 65 14