Zwemles ABC

Het “echte” werk gaat nu beginnen: schoolslag, borstcrawl, rugcrawl, duiken en survival. Steeds weer nieuwe dingen, elke keer een stapje verder en hoger. Zwemlessen in De Meent zijn leuk, leerzaam en erg goed!

Leren zwemmen , op een leuke en zeer leerzame manier en met oog voor het kind? Dan ben je De Meent in het juiste zwembad.

Wij werken met de opleidingsweg voor het ABC-diploma. De zwemlessen zijn 1 x per week, duren 60 minuten per les en zijn gepland op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
Wij werken in, overzichtelijke stapjes naar de verschillende diploma’s  van het nationale Zwem-ABC. Je kind leert op zijn of haar niveau de zwemslagen en de oefeningen sluiten aan bij de belevingswereld van een kind.

All-in voor leskinderen: Gratis vrijzwemmen en hippe Rugtas!
SRO Zwemles Vinnie

De zwemlessen zijn 60 minuten per week zodat er iedere les voldoende tijd is om de diverse onderdelen op een veilige en speelse manier aan te leren en te herhalen. Wil je extra oefenen: dan hebben wij een speciaal oefenuurtje op zondag.

De groep bestaat uit maximaal 12 kinderen en krijgt les van zoveel mogelijk dezelfde zwemleraar. Er zijn vier fases tot het A-diploma. Na A zeg je ook B en C, want pas dan is je kind een echte vriend van het water.

Kosten: 

  • 45,90 voor de 4-weken zwemleskaart
  • 31,30 eenmalige inschrijfkosten
  • 5,20 entree voor de volwassene van het oefenuurtje op zondag (kind gratis)

Wil je tussendoor oefenen? Dat kan: elke zondag tussen 10:00-12:00 uur. Met je SRO-leskaart heeft je kind dan gratis toegang. Natuurlijk komt er altijd een begeleidende ouder mee, die wel een toegangskaartje koopt ( 5,20).

Met zwemles in De Meent spaar je het complete ABC bij elkaar door  regenboog vis Vinnie te vullen met vinnen, staart, buik, enzovoorts; bij elke fase krijgt je kind een onderdeel. Totdat vis Vinnie helemaal vol is.

Aanmelden en betalingen
Wil je je kind opgeven? Dat kan via deze link site. Als wij de aanmelding binnen hebben, nemen wij contact met je op om de vervolgstappen door te nemen. Normaliter kom je naar het bad om je inschrijving definitief te maken. Door de geldende coronamaatregelen gaat dat nu anders.

Leuk om te weten: na de betaling van het inschrijfgeld is je aanmelding definitief en krijg je de klantenpas van je kind direct mee om alvast te oefenen en ons bad te leren kennen.

Als de zwemlessen gaan beginnen krijg je een uitnodiging voor de lessen en koop je een 4-weken zwemleskaart. Deze zwemleskaart koste  44,80 en is voor 4 lessen van een uur en is 4 weken geldig. Zijn de 4 lessen op of zijn de 4 weken voorbij? Dan koop je voor aanvang van de volgende les een nieuwe leskaart voor 4 weken. Je kunt meerdere 4-weken leskaarten vooruit kopen.

Mist je kind een les, dan geldt een eigen risico van maximaal 2 lessen per leskaart. Bij een langdurige overmachtsituatie meldt u zich bij de receptie en dan bekijken we samen de opties.

De kosten voor het diplomazwemmen betaal je als je zoon of dochter mag afzwemmen voor het A-, B- of C-diploma.

Privélessen
Ook dat is mogelijk bij zwembad de Meent. Privélessen van 30 minuten kunnen doordeweeks op afspraak ingepland worden. Neem even contact op met de receptie.

Zwemlessen voor volwassenen
Heb je niet leren zwemmen, ben je onzeker in het water of wil je gewoon (heel stoer) op latere leeftijd alsnog je zwemdiploma’s halen? Dat kan in De Meent Op donderdagavond bieden we zwemlessen voor volwassenen aan. Doe mee!

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Locatiegegevens

Graaf Wichman 177
1276 KD Huizen

035 - 525 65 14