ABC Zwemles bij de Meent

Is je kind 4 jaar en klaar voor ABC zwemlessen in Huizen? Het echte werk gaat nu beginnen: schoolslag, borstcrawl, rugcrawl, duiken en survival. Steeds weer nieuwe dingen, elke keer een stapje verder. Zwemlessen in De Meent zijn leerzaam en leuk!

Leren zwemmen in de Meent

Leren zwemmen in de Meent, op een leuke en zeer leerzame manier en met oog voor het kind? Dan ben je bij de ABC zwemles Huizen in zwembad de Meent aan het juiste adres.

De zwemlessen zijn 1 x per week, duren 60 minuten per les en zijn gepland op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
Wij werken in overzichtelijke stapjes naar de verschillende diploma’s  van het nationale Zwem-ABC. Je kind leert op zijn of haar niveau de zwemslagen en de oefeningen sluiten aan bij de belevingswereld van het kind.

All-in voor leskinderen: een hippe rugtas en gratis oefenen tijdens het oefenuurtje op zondag!
SRO Zwemles Vinnie

De duur van de lessen zijn zodanig ingedeeld dat iedere les voldoende tijd is om de diverse onderdelen op een veilige en speelse manier aan te leren en te herhalen. Wil je extra oefenen: dan hebben wij een speciaal oefenuurtje op zondag.

De groep bestaat uit maximaal 12 kinderen, waardoor je kind extra veel aandacht krijgt. Ook worden de lessen zoveel mogelijk door dezelfde zwemleraar gegeven, wat zorgt voor vertrouwen bij je kind en hij/zij nog sneller de fijne kneepjes van het zwemmen kan leren. Er zijn vier fases tot het A-diploma. Na A zeg je ook B en C, want pas dan is je kind een echte vriend van het water.

Kosten ABC zwemles in Huizen:

  • 45,90 voor de 4-weken zwemleskaart
  • 31,30 eenmalige inschrijfkosten
  • 5,20 entree voor de volwassene van het oefenuurtje op zondag (kind gratis)

Wil je tussendoor oefenen? Dat kan: elke zondag tussen 10:00-12:00 uur. Met je SRO-leskaart heeft je kind dan gratis toegang. Natuurlijk komt er altijd een begeleidende ouder mee, die wel een toegangskaartje koopt ( 5,20).

Met zwemles in De Meent spaar je het complete ABC bij elkaar door  regenboog vis Vinnie te vullen met schubjes vinnen, staart, buik en ogen; bij elke fase krijgt je kind een onderdeel. Totdat vis Vinnie helemaal vol is.

Aanmelden en betalingen
Wil je je kind opgeven? Dat kan via deze link site. Als wij de aanmelding voor de ABC zwemles in Huizen binnen hebben, nemen wij contact met je op om de vervolgstappen door te nemen. Normaliter kom je naar het bad om je inschrijving definitief te maken. Door de geldende Corona maatregelen gaat dat nu anders.

Leuk om te weten: na de betaling van het inschrijfgeld is je aanmelding definitief en krijg je de klantenpas van je kind direct mee om alvast te oefenen en ons bad te leren kennen.

Als de zwemlessen gaan beginnen krijg je een uitnodiging voor de lessen en koop je een 4-weken zwemleskaart. Deze zwemleskaart koste  44,80 en is voor 4 lessen van een uur en is 4 weken geldig. Zijn de 4 lessen op of zijn de 4 weken voorbij? Dan koop je voor aanvang van de volgende les een nieuwe leskaart voor 4 weken. Je kunt meerdere 4-weken leskaarten vooruit kopen.

Mist je kind een les, dan geldt een eigen risico van maximaal 2 lessen per leskaart. Bij een langdurige overmachtsituatie meldt u zich bij de receptie en dan bekijken we samen de opties.

De kosten voor het diplomazwemmen betaal je als je zoon of dochter mag afzwemmen voor het A-, B- of C-diploma.

Privélessen bij zwembad de Meent

Ook dat is mogelijk bij zwembad de Meent. Privélessen van 30 minuten kunnen doordeweeks op afspraak ingepland worden. Neem even contact op met de receptie.

Zwemlessen voor volwassenen

Heb je niet leren zwemmen, ben je onzeker in het water of wil je gewoon alsnog je zwemdiploma’s halen? Dat kan in De Meent. Op donderdagavond bieden we zwemlessen voor volwassenen aan. Doe mee!

Heb je een vraag?

Bekijk eerst onze 'Veelgestelde vragen' pagina. Staat je vraag er niet tussen? Gebruik dan onderstaand formulier.

Locatiegegevens

Graaf Wichman 177
1276 KD Huizen

035 - 525 65 14