Aquafit voor senioren

Zwembad Planeet in Haarlem: Aquafit voor Actieve

Senioren (55+)
Ben je 55+ en wil je in beweging blijven? Ontdek dan de perfecte aquafitles voor jou bij Zwembad De Planeet. Bewegen in het water is de ideale manier om je gewrichten soepel te houden en je spieren krachtig te trainen.

Waarom Aquafit voor senioren?
De weerstand van het water zorgt ongemerkt voor extra spierinspanning. Onze Aquafit voor ouderen is een gevarieerde, gezellige les, die niet alleen goed is voor je lichaam maar ook voor je geest. In deze MBVO-les (Meer Bewegen Voor Ouderen) biedt onze ervaren instructeur een scala aan oefeningen aan, alles in sta-diep water en met materialen die wij verzorgen.

Wat kun je verwachten:

  • Gezellig sporten samen met andere senioren.
  • Inspanning en tempo op jouw eigen niveau.
  • Oefeningen met of zonder materialen.

Meer Bewegen voor Ouderen (MBVO)
Een goede én gezellige manier om aan je lichaam en mobiliteit te werken. Onze instructeur staat klaar om je te begeleiden, ongeacht je ervaringsniveau.

NIEUW: Ontdek het gemak van Easy Online kopen bij de Planeet. Met onze nieuwe online service koop je eenvoudig tickets voor banenzwemmen en aquasporten. Op het moment dat het jou uitkomt. Geen gedoe meer met betaalpassen of contant geld, en geen wachtrijen bij de kassa. Lees meer….

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Planetenlaan 15
2024 EN Haarlem

023 - 512 17 80