Banenzwemmen

Elke dag is er banenzwemmen voor volwassenen (vanaf 18 jaar). De vroege vogels kunnen ’s morgens vanaf 7 uur terecht, maar wil je liever later op de dag dan heb je tussen de middag ook nog een kans. Er zijn 5 banen die op snelheid worden ingedeeld. Er is dus altijd wel een baan waarin jij je thuis voelt.

Ook voor senioren
Senioren zijn natuurlijk ook van harte welkom! Op dinsdagmorgen vanaf 11.00 uur is het bad opgedeeld in een diep en een ondiep deel, dus ook als je niet goed kunt zwemmen is er een plekje voor je. Ben je 65+ dan profiteer je van het 65+tarief van  € 3,30 per keer.

Banenzwemmen met de HaarlemPas
In zwembad de Planeet kun je ook met de HaarlemPas terecht bij banenzwemmen en vrijzwemmen. Dit is gelijk aan het 65+-tarief, dus:
– Los bad HaarlemPas € 3,30
– 12 Badenkaart HaarlemPas € 33,00. Deze is een jaar geldig.

Banenzwemmen op maandag- en woensdagavond door ZV Haerlem
Op maandag- en woensdagavond tussen 19.30-21.00 uur is er de mogelijkheid om te komen banenzwemmen. Woensdagavond wordt er gezwommen in de breedte van het bad.
Van te voren aanmelden is niet nodig. Meerbadenkaarten van SRO zijn niet geldig. Losse kaartjes of meerbadenkaarten van ZV Haerlem zijn verkrijgbaar bij de kassa. Er kan alleen worden gepind.

In de vakantie….
Tijdens de schoolvakanties hebben wij aangepaste roosters waar je op veel meer uren heerlijk banen kunt  zwemmen.

NIEUW: Ontdek het gemak van Easy Online kopen bij de Planeet. Met onze nieuwe online service koop je eenvoudig tickets voor banenzwemmen en aquasporten. Op het moment dat het jou uitkomt. Geen gedoe meer met betaalpassen of contant geld, en geen wachtrijen bij de kassa. Lees meer….

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Planetenlaan 15
2024 EN Haarlem