Ik Zwem... Wen, Spetter, Speel & oefen

Wekelijks een bijzonder moment samen met je baby of dreumes? Samen wennen aan water en alles wat je daar maar in kunt doen? Plezier hebben, watervrij worden en een beginnetje maken met drijven en voortbewegen in water? Dat is Ik zwem 0-4 jaar!

IK ZWEM 0-4 jaar
Afgelopen jaar hebben de zwembaden van SRO het ‘Ouder en kindzwemmen’ in een nieuw jasje gestoken. Vanaf 1 oktober 2022 presenteren wij met trots ons vernieuwde product: IK ZWEM.

Wat is IK ZWEM…0-4 jaar
IK ZWEM is een doorlopende opleiding, deze:

 • start bij IK ZWEM 0-4 jaar voor baby’s van 6 maanden tot peuters van 4 jaar,
 • gaat daarna over naar zwemlessen IK ZWEM voor ABC,
 • en loopt (uiteindelijk) door voor kids van 8 jaar en ouder, richting de zwemvereniging of aquakidsclub.

Jullie beginnen bij het begin, bij het IK ZWEM 0-4 jaar.

Indeling lesgroepen
Bewegen in water heeft veel positieve effecten op een gezonde ontwikkeling van kleine kinderen. Die ontwikkeling gaat stap voor stap en in water net iets sneller en optimaler dan op de kant. De groepsindeling is op basis van de ontwikkeling van het kind:

 • IK ZWEM & WEN 09.00 – 09.30 uur: meest baby’s en meest afhankelijk van de ouder / verzorger. Samen wennen in het water.
 • IK ZWEM & SPETTER 09.30 – 10.00 uur: de kleine is nog gericht op de eigen ouder / verzorger. Samen spetteren in het water.
 • IK ZWEM & SPEEL 10.00 – 10.45 uur: de dreumes gaat zelf op pad.  Jij bent nog in de buurt, maar anderen zijn zeer interessant. Samen spelen in het water.
 • IK ZWEM & OEFEN 10.45 – 11.30 uur: jouw peuter kan het helemaal zelf oefenen, samen met de instructeur. Ouder helpt alleen nog waar nodig is.

Dagen, tijden en tarieven
De zwemtijden zijn bij alle dagen gelijk. Wij geven les op: woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
Kosten hiervoor zijn; € 70.80 voor een kwartaal

IK ZWEM… ZWANGER
Op donderdag van 12.45 tot 13.30 uur. Kosten: € 11,00 per keer.

Kwartaalkaart
Veel en vaak oefenen is de sleutel voor leren. Door wekelijks een les van 30 minuten te volgens, kun je samen met de instructeur stappen maken. Voor de cursus koop je een kwartaalkaart, die 3 maanden geldig is. Wij reserveren voor 3 maanden op een vaste dag een lesplaats voor je. Uitval door schoolvakanties en feestdagen is vooraf bij de kaart opgeteld.

Cadeautjes
Certificaten en diploma’s horen niet bij IK ZWEM, dat worden / zijn presentjes die bij de ontwikkeling passen. We beginnen met een cadeautje voor jou: een hip keycord!

Aanwezigheid wordt beloond
Er komen ‘spaarkaarten’. Meedoen = een spaarpunt. Hiermee spaar je voor voordeeltjes, zoals vrijkaartjes, kortingen en leuke aanbiedingen. Bovendien: als je bij het begin begint en wekelijks de lessen volgt, is je zoon of dochter bij IK ZWEM & OEFEN voldoende vaardig om meteen door te stromen naar IK ZWEM voor ABC.

 • 1 volle stempelkaart        – 1 vrijkaartje voor het vrijzwemmen
 • 2 volle stempelkaarten   – 1 vrijkaartje voor een aquasportles
 • 8 volle stempelkaarten   – 1x een 12-badenkaart voor kinderen
 • 8 volle stempelkaarten   – het EasySwim pakje

Alle informatie en aanmelden op IKZWEM.nl
Ga naar de speciale website www.ikzwem.nl, Daar vind je alle informatie over de inhoud van de lessen, ervaringen van anderen en nieuwtjes. Én je kunt je  aanmelden voor een GRATIS proefles of inschrijven voor de Cursus IK ZWEM 0-4 jaar.

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terugmailen?

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Sportlaan 15
3828 AZ Hoogland

033 - 433 11 11

maandag t/m zondag geopend.