Verenigingen

Zwembad Hoogland is de thuishaven van meerdere verenigingen:

Amersfoortse reddingsbrigade

De Amersfoortse Reddingsbrigade leidt al meer dan 100 jaar redders op. Jong en oud kan bij ons de zwemkunsten vergroten en daarbij ook vaardigheden leren die levens kunnen redden.

Je leert bij ons je zwemtechniek te verbeteren, waardoor je een nog sterkere zwemmer zult worden. We leren je alles wat je moet weten om een echt Reddingsbrigade diploma te behalen. Elk jaar kun je weer meer leren en kun je dus ook een nieuw diploma halen. Wij geven de opleidingen van Reddingsbrigade Nederland. Met deze opleidingen kun je (later) super leuke baantjes krijgen zoals badmeester of strandwacht.

Onze jeugdleden zwemmen zaterdagochtend in zwembad Hoogland.

Wil je meer weten over ons lidmaatschap? Of wil je een gratis proefles komen volgen?

Kijk dan op www.arbweb.nl

ZV Hoogland

Sinds onze oprichting begin 2014 dragen wij bij aan de ontwikkeling van de zwemsport in de breedste zin van het woord. Vanuit onze visie waar gezelligheid en plezier onlosmakelijk aan verbonden zijn leiden wij talenten op voor topsport, maar ligt het accent op de opleidingen en breedtesport. Het begint immers bij de basis, zowel sportief als sociaal, en voor jong en oud. Wij bieden onze opleidingen en trainingen aan in Amersfoort en omgeving. Zwemvereniging Hoogland is een bij de KNZB aangesloten zwemvereniging.

Meer informatie vindt u op: www.zvhoogland.nl

Tarieven

Zwembad huren? Het is mogelijk om het hele of een deel van het zwembad te huren. Voor informatie over de mogelijkheden tot huur en de beschikbaarheid, vul het contactformulier in.

Interesse? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden