Weetjes 

 Zondag 16 april vervalt Oefenzwemmen & Recreatief zwemmen

~  Woensdag 22 maart is de badmodeverkoop weer in het zwembad 08.30 – 12.00 uur

~  Op vrijdagochtend is er een nieuwe groep AquaJogging gestart 09.45-10.30 uur

~ Op dinsdagmiddag is er recreatief zwemmen voor Vrouwen 12.15-13.00 uur

~ Op donderdagmiddag is er een groep ik Zwem…zwanger van 12.45-13.30 uur                                                                                                         -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Zwembad Hoogland
Zwembad Hoogland is dé plek waar jong en oud heerlijk kunnen zwemmen, genieten en leren. Zwemles, banenzwemmen, Ik zwem…0 tot 4 jaar, aquaporten, trainingen voor senioren, en verenigingen hebben allemaal hun plekje in ons gezellige bad. Ook volwassenen kunnen in Hoogland aan de conditie werken. Onze trainingsruimte: het zwembad. Het water is een geduchte sparringpartner. Werken aan je conditie kan door zelf banen te trekken, op je eigen tempo. Er hangen in de zwemzaal trainingsschema’s, deze kun je op je eigen niveau kiezen. We helpen je ook met het verbeteren van je techniek en kunnen je de weg naar zwemvereniging wijzen. Daag je zelf volledig uit met de leuke en (best) intensieve lessen in Aguajoggen en Aquafit.

Blijf langer fit, mobiel en gezond door aan je conditie te werken. Het mooie van sporten in het water is dat het water ongemerkt voor extra spieropbouw zorgt en je gewrichten soepel maakt. Je kunt aan deze aquagymlessen (Aquavitaal) meedoen ongeacht zwemvaardigheid of conditie.

Ben je zwanger daar hebben wij een speciale groep voor; Ik zwem….Zwanger: Door verschillende spierversterkende, ontspannende oefeningen ga je fit de bevalling in.

Over zwembad Hoogland
Bij zwembad Hoogland in Amersfoort hebben we 2 baden. Het instructiebad is knus en gezellig. Het 25-meterbad is geschikt voor lessen, trainingen en banenzwemmen. In de wachtruimte staat een automaat voor warme dranken en in de hal kun je verpakte snackjes verkrijgen. Zwembad Hoogland is goed bereikbaar en biedt gratis parkeergelegenheid. Ook voor zwemlessen in de buurt van Amersfoort is dit zwembad prima te bereiken. Wat heeft zwembad Hoogland te bieden:

  • 25 meter bad met diep en sta diep gedeelte, inclusief luie trap.
  • Instructiebad van enkel- tot heupdiep water incl. luie trap.
  • Tillift
  • Verwarmd water (26-29 graden)
  • Eenvoudige horeca corner (koffieautomaat/snoepautomaat)
  • Een zwemartikelen automaat (zwembrilletjes, luiers, neusklem en badkleding)

Afmelden zwemles AB

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terugmailen?

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Sportlaan 15
3828 AZ Hoogland

033 - 433 11 11

maandag t/m zondag geopend.