Nieuw: IK ZWEM 0-4 jaar
Afgelopen jaar hebben de zwembaden van SRO het ‘Ouder en kindzwemmen’ in een nieuw jasje gestoken. Vanaf 1 oktober 2022 presenteren wij met trots ons vernieuwde product:  IK ZWEM. Klik door en lees verder….

In de KERSTVAKANTIE  zijn er in de week van 2 januari t/m 6 januari weer vakantielessen voor B of C. In één week je B of C diploma halen. Inschrijven kan via de website of receptie. Schrijf je hier in!

Over zwembad Hoogland
Zwembad Hoogland is dé plek waar jong en oud heerlijk kunnen zwemmen, genieten en leren. Zwemles, banenzwemmen, aquaporten, trainingen voor senioren en verenigingen hebben allemaal hun plekje in ons gezellige bad. Ook volwassenen kunnen in Hoogland aan de conditie werken. Onze trainingsruimte: het zwembad. Het water is een geduchte sparringpartner. Werken aan je conditie kan door zelf banen te trekken, op je eigen tempo. Er hangen in de zwemzaal trainingsschema’s, deze kun je op je eigen niveau kiezen. We helpen je ook met het verbeteren van je techniek en kunnen je de weg naar zwemvereniging wijzen. Daag je zelf volledig uit met de leuke en (best) intensieve lessen in Aguajoggen, Aquafit en Aquaspinning 

Blijf langer fit, mobiel en gezond door aan je conditie te werken. Het mooie van sporten in het water is dat het water ongemerkt voor extra spieropbouw zorgt en je gewrichten soepel maakt. Je kunt aan deze aquagymlessen (Aquavitaal) meedoen ongeacht zwemvaardigheid of conditie.

Over zwembad Hoogland
Bij zwembad Hoogland in Amersfoort hebben we 2 baden. Het instructiebad is knus en gezellig. Het 25-meterbad is geschikt voor lessen, trainingen en banenzwemmen. In de wachtruimte staat een automaat voor warme dranken en in de hal kun je verpakte snackjes verkrijgen. Zwembad Hoogland is goed bereikbaar en biedt gratis parkeergelegenheid. Ook voor zwemlessen in de buurt van Amersfoort is dit zwembad prima te bereiken. Wat heeft zwembad Hoogland te bieden:

  • 25 meterbad met diep en sta diep gedeelte, inclusief luie trap.
  • Instructiebad van enkel- tot heupdiep water incl. luie trap.
  • Verwarmd water (26-29 graden)
  • Eenvoudige horeca corner (koffieautomaat/snoepautomaat)

Afmelden zwemles AB

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terugmailen?

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Sportlaan 15
3828 AZ Hoogland

033 - 433 11 11

maandag t/m zondag geopend.