Hoera we mogen weer! Vanaf zaterdag 5 juni starten wij met ons reguliere rooster. Dit betekent dat alle activiteiten weer worden hervat. Vooraf reserveren is verplicht, volgens de Corona maatregelen. Dat doe je online en kan eenvoudig en snel, via de link bij de activiteit die je wilt doen:

Bekijk via deze link naar het laatste nieuws m.b.t. de Coronamaatregelen. Heb je vragen? Bel of mail ons gerust.

Zwemlessen voor kinderen
De zwemlessen voor kinderen tot en met 12 jaar zijn vanaf dinsdag 16 maart 2021 alweer begonnen.  En dat gaat heel erg goed, de kinderen hebben het over het algemeen heel goed en best snel weer opgepakt. Er hebben zelfs al kinderen afgezwommen voor een diploma! Ben je op zoek naar zwemles voor je zoon of dochter? Meld je nu aan bij zwembad Hoogland; alle informatie en de inschrijfbutton staan op deze speciale zwemles ABC.

Over het zwembad
Werken aan je conditie door banen te trekken of een betere techniek aanleren met behulp van training via een vereniging, dat kan allemaal bij zwembad Hoogland. Ben je op zoek naar zwemles voor je kinderen? Bij ons kunnen ze leren zwemmen en een A, B en C zwemdiploma halen. Bovendien kun je zelf ook bij ons terecht voor leuke en (best) intensieve lessen in aguajoggen, aquafit en aquaspinning.

We hebben 2 baden. Het instructiebad is knus en gezellig. De temperatuur is heerlijk warm; perfect voor lessen met kinderen. Het 25-meterbad is geschikt voor lessen, trainingen en banenzwemmen. In de wachtruimte staat een automaat voor warme dranken en in de hal kun je verpakte snackjes verkrijgen.

Zwembad Hoogland is goed bereikbaar en biedt gratis parkeergelegenheid.

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terugmailen?

Locatiegegevens

Sportlaan 15
3828 AZ Amersfoort

033 - 433 11 11

maandag t/m zondag geopend.