Vandaag | 09/08/2022 | GESLOTEN

Zomer in Hoogland
In de zomervakantie zijn wij de eerste (maandag 11 juli t/m zondag 17 juli) en de laatste week (maandag 15 t/m zondag 21 augustus) van de vakantie geopend. Kijk bij Tijden & Tarieven óf bij Aanbod. Daar staat precies wat er te doen is en wanneer. Van maandag 18 juli tot en met zondag 15 augustus is zwembad Hoogland GESLOTEN. In die 4 weken vinden er in en om het bad onderhoudswerkzaamheden plaats.

Activiteiten
Zwembad Hoogland is dé plek waar jong en oud heerlijk kunnen zwemmen, genieten en leren. Zwemles, banenzwemmen, aquaporten, trainingen voor senioren en verenigingen hebben allemaal hun plekje in ons gezellige bad. Ook volwassenen kunnen in Hoogland aan de conditie werken. Onze trainingsruimte: het zwembad. Het water is een geduchte sparringspartner. Werken aan je conditie kan door zelf banen te trekken, op je eigen tempo en zoveel als je zelf aankan. Er hangen in de zwemzaal trainingsschema’s, deze kun je op je eigen niveau kiezen. We helpen je ook met het verbeteren van je techniek en kunnen je de weg naar zwemvereniging wijzen. Daag je zelf vanaf september weer volledig uit met de leuke en (best) intensieve lessen in Aguajoggen, Aquafit en Aquaspinning 

Over zwembad Hoogland
Bij zwembad Hoogland in Amersfoort hebben we 2 baden. Het instructiebad is knus en gezellig. De temperatuur is heerlijk warm; perfect voor lessen met kinderen. Het 25-meterbad is geschikt voor lessen, trainingen en banenzwemmen. In de wachtruimte staat een automaat voor warme dranken en in de hal kun je verpakte snackjes verkrijgen. Zwembad Hoogland is goed bereikbaar en biedt gratis parkeergelegenheid. Ook voor zwemlessen in de buurt van Amersfoort is dit zwembad prima te bereiken.

Wat heeft zwembad Hoogland te bieden:

  • 25 meterbad met diep en stadiep gedeelte, inclusief luie trap
  • Instructiebad van enkel- tot heupdiep water incl. luie trap
  • Verwarmd water (26-30 graden)
  • Eenvoudige horeca corner

Afmelden zwemles AB

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terugmailen?

Locatiegegevens

Sportlaan 15
3828 AZ Hoogland

033 - 433 11 11

maandag t/m zondag geopend.