Zwembad Hoogland is dé plek waar jong en oud heerlijk kunnen zwemmen, genieten en leren. Zwemles, banenzwemmen, aquaporten, trainingen voor senioren en verenigingen hebben allemaal hun plekje in ons gezellige bad.

Aquasporten in Hoogland
Ook volwassenen kunnen in Hoogland aan de conditie. Onze trainingsruimte: het zwembad. Het water is een geduchte sparringspartner. Werken aan je conditie kan door zelf banen te trekken, op je eigen tempo en zoveel als je zelf aankan. We helpen je ook met het verbeteren van je techniek en kunnen je de weg naar zwemvereniging wijzen. Daag je zelf volledig uit met de leuke en (best) intensieve lessen in Aguajoggen, Aquafit en Aquaspinning.

Over zwembad Hoogland
Bij zwembad Hoogland in Amersfoort hebben we 2 baden. Het instructiebad is knus en gezellig. De temperatuur is heerlijk warm; perfect voor lessen met kinderen. Het 25-meterbad is geschikt voor lessen, trainingen en banenzwemmen. In de wachtruimte staat een automaat voor warme dranken en in de hal kun je verpakte snackjes verkrijgen. Zwembad Hoogland is goed bereikbaar en biedt gratis parkeergelegenheid. Ook voor zwemlessen in de buurt van Amersfoort is dit zwembad prima te bereiken.

Wat heeft zwembad Hoogland te bieden:

  • 25 meterbad met diep en stadiep gedeelte, inclusief luie trap
  • Instructiebad van enkel- tot heupdiep water incl. luie trap
  • Verwarmd water (30 graden)
  • Eenvoudige horeca corner

Afmelden zwemles AB

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terugmailen?

Locatiegegevens

Sportlaan 15
3828 AZ Hoogland

033 - 433 11 11

maandag t/m zondag geopend.