Vanaf woensdag 1 juli 2020 zijn wij weer open! Na groot onderhoud tijdens de Coronacrisis hebben we toestemming op basis van het door ons ingediende plan. In deze 1ste fase is er een beperkt aanbod.  We gaan beginnen met een aantal momenten banenzwemmen,  Aquajoggen en Aquafit. De leskinderen die mogen beginnen krijgen persoonlijk bericht. Banenzwemmen, Aquajoggen en Aquafit kan alleen op reservering vooraf. Lees meer……

 

Het nieuws m.b.t. de coronamaatregelen volgen? Bekijk hier de laatste updates.

Over het zwembad

Werken aan je conditie door banen te trekken of juist komen zwemmen met een vereniging, dat kan allemaal bij zwembad Hoogland in Hoogland. Ben je op zoek naar zwemles voor je kinderen? Bij ons kunnen ze leren zwemmen en hun zwemdiploma halen. Bovendien kun je zelf ook bij ons terecht voor leuke en (best) intensieve lessen in aquasports.

We hebben 2 baden. Het instructiebad is knus en gezellig. Met een luie trap kom je in sta-diep water. De temperatuur is heerlijk warm; perfect voor lessen met kinderen. Het 25-meterbad is geschikt voor lessen, trainingen en banenzwemmen. In de wachtruimte staat een automaat voor warme dranken en in de hal kun je verpakte snackjes verkrijgen.

Zwembad Hoogland is goed bereikbaar en biedt gratis parkeergelegenheid.

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terugmailen?

Locatiegegevens

Sportlaan 15
3828 AZ Amersfoort

033 - 433 11 11

maandag t/m zondag geopend.