Zwemles ABC

Op zoek naar zwemles? Dan moet je bij zwembad Hoogland zijn!

In zwembad Hoogland leren wij jouw kind zwemmen in een veilige zwemomgeving. Plezier in de zwemlessen vinden wij belangrijk!

We beginnen in ondiep water en stapje voor stapje gaan we naar dieper water. De kinderen zwemmen zonder zwemvest, maar met behulp van diverse lesmaterialen.

Bij de eerste les krijgt je kind een leuke rugtas van Vinnie de Vis. Vinnie de Vis is een beloningssysteem. Na iedere fase krijgt je kind een “schubje” mee en na het behalen van het C-diploma is Vinnie compleet.  Je kind gaat dus samen met Vinnie het zwemavontuur aan. Kijk maar….

Persoonlijke aandacht staat in zwembad Hoogland hoog in het vaandel. Zo werken we met een vaste lesgever per groep die jouw kind goed in de gaten houdt en begeleidt naar het volgende fase.

Je kind leert zwemmen in 6 fases die ieder 10 weken duren. Na 5 fases zwemmen we af voor het A-diploma. Het B-diploma duurt dan nog maar 10 weken. Wil je Vinnie helemaal compleet maken? Het C-diploma geven wij natuurlijk ook, dit duurt nog eens 10 weken en zit niet bij het lespakket inbegrepen. Inschrijven voor het C-diploma kan persoonlijk aan de receptie, telefonisch of via het online inschrijfformulier.

Waarom kies je voor zwembad Hoogland:

  • vaste lesgroepen met een vaste lesgever
  • al onze zwemlessen leiden op tot het Nationale Zwem-ABC van de NRZ
  • je koopt een lespakket met diplomagarantie voor het A/B-diploma. Het C-diploma is optioneel
  • bij inschrijving betaal je een aanbetaling en krijg je de zwempas en de algemene voorwaarden mee
  • inschrijven kan al vanaf 3,5 jaar
  • inschrijven voor het C-diploma kan telefonisch, via de receptie of via het online inschrijfformulier
  • vanaf het moment dat je kind bij ons op de wachtlijst staat, mag het gratis vrijzwemmen in de Amersfoortse zwembaden zolang het op zwemles zit.

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je aan met het aanmeldformulier of bel ons voor meer informatie.

Lespakketten

Wij werken met lespakketten. Dit zijn totaalpakketten voor één of meerdere diploma’s tezamen, met diplomagarantie en voor een vaste pakketprijs. De pakketprijs mag je in  maandtermijnen betalen; waarbij je elke lesmaand minimaal 1 termijn voldoet. Bij aanmelding van je kind betaal je een aanbetaling.
Totdat je zoon of dochter voor het / de diploma(‘s) heeft afgezwommen, komen er dus geen kosten meer bij.  Voor de diplomagarantie is je kind 90% dan wel van de lessen aanwezig geweest.

Tarieven Zwemles ABC 2020

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terugmailen?

Locatiegegevens

Sportlaan 15
3828 AZ Amersfoort

033 - 433 11 11

maandag t/m zondag geopend.