Zwemles

Afmelden zwemles: Is je kind ziek, of er om andere reden niet. 

Welke mogelijkheden zijn er:  

 • Zwemles A/B
 • Vakantieles B/C (1 week)

Lespakket A/B
Deze lessen duren 50 minuten en worden gegeven op maandag tot en met zondag. Maandag tot en met vrijdag van 15.00 tot 18.00 uur. Zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Zondag van 09.00 tot 11.00 uur.

 • inschrijven kan al vanaf 3,5 jaar, starten met zwemles kan vanaf 4 jaar
 • al onze zwemlessen leiden op tot het Nationale ABC-zwemdiploma van de NRZ
 • je koopt een lespakket met diplomagarantie, mits 90% aanwezig, voor het A/B-diploma
 • vanaf het moment dat je kind bij ons op de wachtlijst staat, mag hij/zij gratis vrijzwemmen & oefenzwemmen
 • lespakket A/B diploma: € 968,00 (= aanbetaling € 44.00 + 10 termijnen van € 96.80)
 • EasySwim vestje is eenmalig € 45,00 
 • bekijk ook de Algemene Voorwaarden SRO Zwemlespakketten

 Schrijf je kind nu in voor de reguliere zwemles

Lestijden: 

 • Maandag tot en met vrijdag tussen 15 uur tot 18 uur (1x per week 50 minuten)
 • Zaterdag tussen 12 uur tot 16 uur (1 x per week 50 minuten)
 • Zondag tussen 09.00 tot 11.00 uur (1x week 50 minuten)

Waarom kies je voor Zwembad Hoogland

Persoonlijke aandacht staat in Zwembad Hoogland hoog in het vaandel. Zo werken we zo veel mogelijk met een vaste lesgever per groep die jouw kind goed in de gaten houdt en begeleidt naar de volgende fase. Je kind leert zwemmen in 6 fases. Na 5 fases zwemmen we af voor het A-diploma. Het B-diploma duurt nog 1 fase. Wil je Vinnie helemaal compleet maken…..? Dat kan, elke schoolvakantie kan je in 1 week je C-diploma halen. Een leuke, sportieve, leerzame ochtend en ook nog je C-diploma halen! Inschrijven kan aan de receptie, telefonisch of via het online inschrijfformulier.

Zwemmen met Vinnie 
Bij de eerste zwemles krijgt je kind een rugtas en een regenboogvis; Vinnie is een beloningssysteem. Na iedere fase krijgt je kind een “schubje” mee, na het behalen van het C-diploma is Vinnie compleet.  Je kind gaat dus samen met Vinnie het zwemavontuur aan.

Zwemles met EasySwim methode 
De basis van Easyswim is dat leren zwemmen voor ieder kind niet alleen leuk en makkelijk moet zijn, maar dat ook kán zijn. Omdat het kind zich veilig voelt, gaat het steeds meer zelfstandig aan de slag. Dit komt de betrokkenheid ten goede waardoor de intensiteit van de les hoger wordt aangezien alle kinderen zelfstandig en/of samen met anderen aan het werk zijn. Kortom, een methode waarin het plezier en de betrokkenheid van uw kind én de lesgevers centraal staan, met als gevolg een optimaal leerproces, maximaal resultaat en vooral een leven lang zwemplezier.

Lespakketten Zwemles Hoogland
Wij werken met lespakketten. Dit zijn totaalpakketten voor één of meerdere zwemdiploma’s tezamen, met diplomagarantie (bij 90% aanwezigheid) en voor een vaste pakketprijs. De pakketprijs mag je ook in maandtermijnen betalen; waarbij je elke lesmaand minimaal 1 termijn voldoet. Bij aanmelding van je kind betaal je een aanbetaling. Meerdere termijnen tegelijk of volledig in één keer betalen is ook mogelijk.

Totdat je zoon of dochter voor het/ de diploma(‘s) heeft afgezwommen, komen er geen kosten meer bij. Behalve als je kind na de 3 gratis steunlessen nog steeds extra aandacht nodig heeft, is er de mogelijkheid om tegen betaling privéles te kopen.

Tarieven 2024  Zwemles A, B & C 

 • lespakket A/B diploma: € 968,00 (= aanbetaling € 44.00 + 10 termijnen van € 96.80
 • B diploma: € 169.40
 • vakantiepakket B diploma: € 169.40 (of € 84.10 als je een A/B pakket hebt gekocht)
 • vakantiepakket C diploma: € 169.40
 • bekijk ook de Algemene Voorwaarden SRO Zwemlespakketten

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor zwemlessen bij zwembad Hoogland via het inschrijfformulier of bel ons op 033 – 433 11 11 voor meer informatie. 

Meldpunt 
Wij – en de hele zwembranche – streven naar een zwemklimaat zonder ongewenst gedrag. We vinden het belangrijk dat ongewenste omgangsvormen worden voorkomen en bestreden. Ouders/verzorgers kunnen altijd in vertrouwen met een deskundige praten en advies krijgen. Je kunt daarvoor contact opnemen met het Centrum Veilige Sport Nederland.

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terugmailen?

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Sportlaan 15
3828 AZ Hoogland

033 - 433 11 11

maandag t/m zondag geopend.