Aquajoggen

Aquajogging bij zwembad Octopus: een verfrissende workout!

Wil je aan je conditie werken of revalideren? Maar wil je graag iets anders doen dan banenzwemmen? Schrijf je in voor Aquajogging bij zwembad Octopus! Aquajogging is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of fysieke conditie. Spieren en gewrichten worden namelijk niet overbelast. Bovendien verbrand je gemiddeld 40% meer calorieën. Een effectieve keuze voor mensen die willen afvallen.

Doe mee onder begeleiding van een ervaren instructeur
Onder leiding van een ervaren instructeur voer je diverse oefeningen uit in het water, gericht op het trainen en versterken van verschillende spiergroepen. Waaronder buik, benen, billen, rug, schouders en armen. Met een wetbelt blijf je in een verticale positie, waardoor je de oefeningen op de juiste manier kunt uitvoeren terwijl je hoofd boven water blijft.

Voordelen van Aquajogging:

  • Verminderde risico’s op overbelasting van spieren, gewrichten en pezen.
  • Verbranding van 40 procent meer calorieën.
  • Versterking van hart-, long- en vaatfuncties.

Lesmomenten:

  • Vrijdagochtend in het wedstrijdbad: 45 minuten.
  • Donderdagavond tijdens de Ladies Work-out night in het wedstrijdbad: 30 minuten.

Plan een kennismakingsles
Heb je interesse in een kennismakingsles op vrijdagochtend? Neem dan contact met ons op via 033 – 494 30 43. Ontdek Aquajogging bij zwembad Octopus en geniet van de voordelen van bewegen in het water!

Contactformulier (bij dringende vragen neemt u telefonisch contact op)

Het reserveren van een proefles is niet mogelijk op deze manier. Hiervoor kijkt u op de aanbodpagina of bij Tijden en Tarieven.

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Bavoortseweg 9
3833 BM Leusden

033 - 494 30 43