Aquajoggen

🌊 Aquajoggen bij zwembad Octopus: een verfrissende workout!

Wil je aan je conditie werken, maar wil je graag iets anders doen dan banenzwemmen? Kom dan aquajoggen bij zwembad Octopus!
Aquajoggen is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of fysieke conditie, omdat het de spieren en gewrichten niet overbelast. Met het verbranden van 40 procent meer calorieën is het ook een effectieve keuze voor wie wil afvallen. Steeds meer mensen omarmen aquajoggen, of het nu is voor training of als vorm van revalidatie.

🤸‍♂️ Doe mee onder begeleiding van een ervaren instructeur

Onder leiding van een ervaren instructeur voer je diverse oefeningen uit in het water, gericht op het trainen en versterken van verschillende spiergroepen, waaronder buik, benen, billen, rug, schouders en armen. Met een wetbelt blijf je in een verticale positie, waardoor je de oefeningen op de juiste manier kunt uitvoeren terwijl je hoofd boven water blijft.

🌟 Voordelen van Aquajoggen:

  • Verminderde risico’s op overbelasting van spieren, gewrichten en pezen.
  • Verbranding van 40 procent meer calorieën.
  • Versterking van hart-, long- en vaatfuncties.

🗓️ Lesmomenten:

  • Vrijdagochtend in het wedstrijdbad: 45 minuten
  • Donderdagavond tijdens de Ladies Night in het wedstrijdbad: 30 minuten

💵 Tarieven:

Voor een 5 lessenkaart betaal je € 45,80. Het gebruik van een wetbelt en ander lesmateriaal zit bij deze prijs inbegrepen.

💡 Plan een kennismakingsles

Heb je interesse in een kennismakingsles op vrijdagochtend? Neem dan contact met ons op via 033 – 494 30 43. Ontdek Aquajoggen bij Zwembad Octopus en geniet van de voordelen van bewegen in het water!

Contactformulier (bij dringende vragen neemt u telefonisch contact op)

Het reserveren van een proefles is niet mogelijk op deze manier. Hiervoor kijkt u op de aanbodpagina of bij Tijden en Tarieven.

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Bavoortseweg 9
3833 BM Leusden

033 - 494 30 43