Aquajoggen

Wilt u iets anders dan banenzwemmen? Kom dan aquajoggen!

Aquajoggen is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of lichamelijke conditie, omdat spieren en gewrichten niet overbelast raken. Doordat u 40 procent meer calorieën verbruikt, is het ook nog eens goed voor wie wil afvallen. Steeds meer mensen doen dan ook mee met aquajoggen: als training of als vorm van revalidatie.

Onder begeleiding van een ervaren instructeur doet u diverse oefeningen in het water die verschillende spiergroepen trainen en versterken. Zo besteden we aandacht aan buik, benen, billen, rug, schouders en armen. Tijdens aquajoggen activeert u uw spieren op een unieke manier: u draagt een wetbelt, die ervoor zorgt dat u beter kunt blijven drijven. De wetbelt houdt u in een verticale positie; zo kunt u de oefeningen op de juiste manier uitoefenen, terwijl uw hoofd boven water blijft.

Omdat u in het water sport zijn de risico’s op overbelasting van spieren, gewrichten en pezen minimaal. Een ander voordeel is dat de hart-, long- en vaatfuncties sterker worden verbeterd met bewegen in het water dan met andere sporten.

Wat u verder nog wilt weten:

  • vaste lesgroep op vrijdagochtend in het wedstrijdbad een les van 45 minuten of
  • donderdagavond, tijdens de Ladies Night, in het wedstrijdbad, een les van 30 minuten
  • gebruik van wetbelt en ander lesmateriaal zit bij de prijs inbegrepen.

Heeft u interesse in een kennismakingsles op vrijdagochtend? Neem dan contact met ons op!

 

Mail mij terug

Waar kunnen we u mee helpen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Bavoortseweg 9
3833 BM Leusden

033 - 494 30 43