Discozwemmen

Licht uit, spot aan! Kom discozwemmen bij zwembad Octopus.

Vrijzwemmen is natuurlijk hartstikke leuk, maar Discozwemmen is vééél leuker. Speciaal voor de jeugd tot 15 jaar, toveren we het zwembad elke vrijdag  om tot een spetterende disco. We spelen de nieuwste muziek en laten je genieten van een mooie lichtshow. Dus neem je vriendjes en vriendinnen mee en ‘HAVE SOME FUN’!

Het Discozwemmen is elke vrijdag, van 19.00-21.30 uur. Een aantal keer per jaar hebben we een thema-avond tijdens discozwemmen. Bijvoorbeeld Halloweendisco of een Après-ski- disco.

Het Discozwemmen is in ons recreatiebad met bubbelbad, spectaculaire waterglijbaan, stroomversnelling en bubbelbanken. En ook in het wedstrijdbad is de duikplank open. Doe een wedstrijdje wie het hoogste bommetje maakt en race tegen je vrienden op onze waterglijbaan!

Feestje vieren tijdens de Discoavond?
Dat kan natuurlijk ook! Hoe gaaf is dit. Nodig een groepje feestneuzen uit en kom genieten van dit leuke arrangement van zwemmen en genieten van lekkere hapjes.

Voor € 15,70 p.p. heb je toegang tot het zwembad, en krijg je een kan limonade, patat met mayonaise, een snack naar keuze en een softijsje als toetje!

Reserveren: dat is wel nodig, dus boek hier jouw speciale Discofeest-tafel!

Contactformulier (bij dringende vragen neemt u telefonisch contact op)

Het reserveren van een proefles is niet mogelijk op deze manier. Hiervoor kijkt u op de aanbodpagina of bij Tijden en Tarieven.

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Bavoortseweg 9
3833 BM Leusden

033 - 494 30 43