Familiezwemmen

Speciaal, voor (groot)ouders met jonge kinderen!

Plan een gezellig dagje met het gezin in zwembad Octopus. Het ‘familiezwemmen’ is voornamelijk in het Recreatiebad, met een stroomversnelling, draaikolk, bubbelbad en een snelle waterglijbaan. De watertemperatuur is ongeveer 31 graden. Voor de allerkleinsten hebben wij een apart peuter- kleutergedeelte met een Octopusglijbaantje.

Alleen op zondagochtend van 9.00-12.00 uur is ook het Doelgroepenbad open voor ouders met jonge kinderen. De bodem staat dan op 40 centimeter en er ligt spelmateriaal in het water. De watertemperatuur is gemiddeld 33 graden.

Tussen 9.00-11.00 uur zijn 3 banen in het Wedstrijdbad beschikbaar voor Oefenzwemmen  zwemles ABC. Kinderen die in Octopus de zwemopleiding volgen, mogen dan gratis extra komen oefenen, onder begeleiding van een ouder.

Geen diploma = zwembadjes om!
Heeft je kind nog geen zwemdiploma, dan zijn in ons bad zwembandjes verplicht óók bij gebruik van drijfpakjes! En natuurlijk kom je onder begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder in bezit van een zwemdiploma.

Faciliteiten zwembad Octopus:

  • 25 meter wedstrijd met lage duikplank
  • Recreatiebad, met lange overdekte glijbaan, waterspuiters en stroomversnelling en bubbelbad
  • Doelgroepenbad met extra warm water (33 graden)
  • Gezellige horeca gelegenheid
  • Grote zonnige ligweide buiten
  • NB: zwemwater wordt gedesinfecteerd d.m.v. zoutelektrolyse

Zien we jullie snel?

Contactformulier (bij dringende vragen neemt u telefonisch contact op)

Het reserveren van een proefles is niet mogelijk op deze manier. Hiervoor kijkt u op de aanbodpagina of bij Tijden en Tarieven.

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Bavoortseweg 9
3833 BM Leusden

033 - 494 30 43