Kinderfeestjes

De leukste feestjes vier je bij Octopus!

Zwemfeestje natuurlijk!
Houd je van zwemmen en heb je iets te vieren? Dan vier je je verjaardag natuurlijk in zwembad Octopus! Jullie gaan lekker zwemmen, spelen, bubbelen en  van de glijbaan in het recreatiebad. Natuurlijk krijg je een lekkere trek van al dat bewegen. Dan zetten wij wat lekkers voor jullie klaar!

Zwemfeestjes kunnen op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en op zaterdag. Reserveren voor dit feestje is niet nodig. Kom gezellig naar het zwembad en vraag naar het Zwemfeestje!

Zwemfeestje Arrangement
Voor € 14,10 p.p. heb je entree tot het zwembad, krijg je
een beker ranja, patat met mayonaise en softijsje met spikkels.

Je spreekt met onze horeca een tijd af dat je wil gaan eten. Op de afgesproken tijd staat het eten voor jullie klaar in onze gezellige feestruimte.

Feestje vieren tijdens de Discoavond?
Dat kan natuurlijk ook! Hoe gaaf is dit. Nodig een groepje feestneuzen (tot 15 jaar) uit, ga zwemmen, spelen en spetteren op de nieuwste muziek en met een mooie lichtshow en geniet van lekkere hapjes met een ijsje toe!

Dit leuke arrangement is te boeken op vrijdagavond van 19.00-21.30 uur, tijdens de discoavond. Voor € 15,70 p.p. heb je toegang tot het zwembad, zetten we een feesttafel voor je klaar en krijg je een kan limonade, patat met mayonaise, een snack naar keuze en een softijsje als toetje!

Reserveren: dat is wel nodig, dus boek hier jouw speciale Discofeest-tafel!

Contactformulier (bij dringende vragen neemt u telefonisch contact op)

Het reserveren van een proefles is niet mogelijk op deze manier. Hiervoor kijkt u op de aanbodpagina of bij Tijden en Tarieven.

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Bavoortseweg 9
3833 BM Leusden

033 - 494 30 43