Vakantiecursus C diploma

Is uw kind in het bezit van een A & B zwemdiploma van het nationale Zwem-ABC, maar nog niet uitgezwommen? Geef hem/haar dan snel op voor onze vakantiecursus tijdens de aankomende zomervakantie. In één week tijd veel leren en zwemmen met als resultaat het officiële C zwemdiploma.

Geef uw kind nu op voor de Vakantiecursus C diploma!

Vanwege de lange wachtlijsten voor de reguliere zwemlessen voor het A & B zwemdiploma bieden wij de cursus voor het C zwemdiploma enkel nog in de vakanties aan.
Van maandag t/m donderdag volgen de kinderen zwemles tussen 10:00 – 12:00 uur. Op vrijdag is het (op dezelfde tijden) afzwemmen geblazen!

De kosten voor deze cursus bedragen eenmalig € 170,00 welke, aan onze receptie, betaald dienen te worden voorafgaande aan de eerste zwemles.

Om deel te mogen nemen aan de cursus dient uw kind in het bezit te zijn van de zwemdiploma’s A & B, uitgegeven door de NRZ.
Wanneer dit niet het geval is, of uw kind in het bezit is van een zwemdiploma welke door een andere instantie dan de NRZ is uitgegeven is deze cursus helaas niet toegankelijk.

Vul hieronder snel de gegevens van uw kind in en bevestig uw inschrijving!

 

Sorry. Dit formulier accepteert geen nieuwe inzendingen meer.

 

 

Contactformulier (bij dringende vragen neemt u telefonisch contact op)

Het reserveren van een proefles is niet mogelijk op deze manier. Hiervoor kijkt u op de aanbodpagina of bij Tijden en Tarieven.

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Bavoortseweg 9
3833 BM Leusden

033 - 494 30 43