Vrijzwemmen voor jeugd van 8 t/m 17 jaar, zonder begeleiding van ouders

Kom vrijzwemmen in ons gezellige zwembad met waterglijbaan!

Ons zwembad is dé plek voor plezier tijdens een regenachtige of juist een zomerse dag. Ben je tussen de 8 en de 17 jaar, dan ben je van harte welkom! Je ouders kunnen, door de huidige richtlijnen, niet mee naar binnen. Om deze reden is het A en B diploma dan ook verplicht.

Zwembad Octopus heeft verschillende baden:

  • het recreatiebad, met onder meer een stroomversnelling, draaikolk en een gemiddelde watertemperatuur van 31 graden. Zet jij een snelle tijd neer op onze spectaculaire waterglijbaan
  • op zondag en in de vakanties kun je ook regelmatig vrijzwemmen in het wedstrijdbad. Het wedstrijdbad beschikt over een beweegbare bodem, hierdoor kan de waterdiepte variëren. De watertemperatuur is gemiddeld 29 graden.

In de zomermaanden geniet je van de zon op onze ligweide of ben je sportief bezig op ons beachvolleybalveld. Voor een hapje en een drankje kun je terecht in onze gezellige horeca. Bij mooi weer is ons terras ook geopend.

Bij zwembad Octopus wordt het water door middel van zoutelektrolyse gedesinfecteerd. Dit betekent dat wij geen chloor aan het water toevoegen, maar er wordt een chloorverbinding tot stand gebracht door zoutelektrolyse. Mensen met bijvoorbeeld ademhalings- en huidproblemen hebben hier baat bij.

Dus pak je zwemspullen, reserveer online en dan zien we je snel!

 

Contact

Wat wil je vragen? (reserveren is op deze manier niet mogelijk)

Locatiegegevens

Bavoortseweg 9
3833 BM Leusden

033 - 494 30 43