Recreatief zwemmen

Kom heerlijk zomers genieten bij één van de mooiste openluchtzwembaden van Nederland! De perfecte plek voor het ideale dagje uit, met familie of vrienden.

Drie baden
Er zijn drie baden: het diepe bad, het instructiebad en het peuterbad:

  • Het diepe bad heeft een aparte springkuil met twee duikplanken, een 1- en een 3-meter duikplank.
  • Aan het instructiebad staat een grote familieglijbaan.
  • Bij het peuterbad is ook een spraypark.

Hoe werkt het als je wil komen recreatief zwemmen?
Bezoek onze webshop en maak een account aan. Als dat is gedaan log je in om een ticket te kopen. Je kunt je tickets afrekenen met iDeal en je ontvangt na betaling een QR code die je bij het toegangspoortje kunt scannen (met uw telefoon of een printje) om naar binnen te kunnen.

Ga nu naar: Tickets en koop je toegangsbewijs.

Ligweide en horeca
Op het omliggende terrein vindt u grote ligweiden, een speeltuin met zandbak, voetbalveldje en een zonneterras met comfortabele ligbedden. In het centrumgebouw is een winkeltje waar je drankjes en warme of koude snacks kunt kopen (geopend bij mooi weer). Op minder mooie dagen kun je snacks en warme en koude dranken uit automaten krijgen.

Openstelling attracties
Het openstellen van de verschillende attracties is mede afhankelijk van de weersomstandigheden en de personele bezetting. Om teleurstellingen te voorkomen kun je bij onze kassa medewerkers naar de mogelijkheden informeren. Om geen overlast voor andere bezoekers te veroorzaken mogen op de glijbaan alleen banden zonder harde onderdelen worden gebruikt.

Goed om te weten:

  • Heb je geen zwemdiploma? Dan zijn in ons bad zwembandjes verplicht ook bij gebruik van drijfpakjes!  Zonder zwemdiploma mag je alleen zwemmen in de ondiepere baden onder begeleiding van iemand die 18 is jaar of ouder en in bezit van een zwemdiploma.
  • Rookvrije locatie! Onze gehele locatie is rookvrij: vanaf de entree, rondom de baden, op de terrassen en ook op de ligweides.

Alvast veel zwemplezier!

Heb je een vraag?

Bekijk eerst onze 'Veelgestelde vragen' pagina. Staat je vraag er niet tussen? Gebruik dan onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Ericaweg 22
1272 CT Huizen

035 - 525 3884