Beste Sijsjesberg liefhebbers!
Ons nieuwe seizoen is van start gegaan! Wij hebben weer zin in een bruisend seizoen boordevol waterpret, zon en ontspanning! Wil je tickets of een abonnement kopen? Klik hier en koop ze online. Tot ziens!

Tickets kopen
Losse tickets kopen kunnen eenvoudig online worden gekocht via onze website. Na het bestellen ontvangt u een QR-code waarmee u naar binnen kunt door deze te scannen bij de toegangspoort van het zwembad. Het scannen kan gewoon via uw telefoon maar ook met een printje van de code. De tickets blijven geldig tot het einde van het seizoen. Tickets kunnen natuurlijk ook aan de kassa worden gekocht.
Ga hier naar de bestelpagina van de online Ticketshop

Tijden en tarieven
Zoek je onze openingstijden en tarieven? Bekijk hier onze tijden en tarieven 2024

Over het zwembad
Zwembad Sijsjesberg in Huizen is het mooiste openluchtzwembad van het Gooi en één van de mooiste van ons land. Uit ons klantonderzoek blijkt dat jullie ons bijzonder gewaardeerd hebben. Jullie gaven ons voor algemene tevredenheid een 8,6! De ligging is zonder meer uniek. Het bad ligt beschut in bos en hei. In het zwembad is een duiktoren met een aparte springkuil en er is een grote familieglijbaan. In het afgeschermde peuterbad is een spraypark voor de allerkleinsten. Op het omliggende terrein vind je grote ligweiden, een sportveldje en een zonneterras met comfortabele ligbedden. Met mooi weer kun je bij het snoephuis terecht voor patat, frisdrank, ijs of snoep. Genoeg voor een heerlijk dagje uit.

Huisregels
Onze huisregels zijn er om de veiligheid van onze gasten te waarborgen en een prettige sfeer te creëren voor iedereen bij het zwembad. We vragen onze bezoekers vriendelijk om deze regels te lezen en zich eraan te houden tijdens hun verblijf.
Klik hier om onze huisregels te lezen

Zwemmen met grote groepen
Wil je komen zwemmen met een grote groep van meer dan 15 personen? Dan vragen wij je om daarvoor een aanvraag in te dienen met het volgende formulier: Formulier voor aanvraag grote groepen

Kom op de fiets!
We raden onze bezoekers aan om op de fiets naar ons zwembad te komen omdat de parkeerplaatsen beperkt zijn. Voor degenen die met de elektrische fiets komen, hebben we speciale hokjes waar deze veilig en beschermd achter slot en grendel kunnen staan en tevens kunnen worden opgeladen. De kosten voor het stallen in een van deze hokjes bedragen slechts €1,-. Zo kunt u zonder zorgen genieten van uw dag bij ons!

Sijsjesberg is rookvrij
Wij streven naar een gezonde en aangename omgeving voor onze gasten en daarom hebben wij besloten om ons hele terrein, inclusief het voorterrein, rookvrij te maken. Dit betekent dat roken niet is toegestaan op ons terrein, ongeacht de manier waarop men rookt. We hopen dat onze bezoekers begrip hebben voor deze maatregel en danken hen bij voorbaat voor hun medewerking om bij te dragen aan een gezonde en prettige omgeving voor iedereen bij ons zwembad.

Faciliteiten zwembad Sijsjesberg

 • 50 meterbad
 • Een bad met duiktorens en aparte springkuil
 • Recreatiebad met een grote familieglijbaan
 • Afgeschermd peuterbad met speelelementen en spraypark voor kleintjes
 • Verwarmd water
 • Een grote ligweide inclusief zonneterras met comfortabele ligbedden
 • Een sportveldje met doelpalen
 • Een speeltuin
 • Horeca gelegenheid aanwezig tussen de baden
 • Gratis douchen
 • Gratis kluisjes (met 1 euro borg)

We kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te zien bij zwembad Sijsjesberg. Tot snel!

Heb je een vraag?

Bekijk eerst onze 'Veelgestelde vragen' pagina. Staat je vraag er niet tussen? Gebruik dan onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Ericaweg 22
1272 CT Huizen

035 - 525 3884