Over Sijsjesberg

Zwembad Sijsjesberg opent haar deuren

Sinds zaterdag 24 april zijn wij weer open! Trots ontvangen wij onze bezoekers in ons vernieuwde entreegebouw.

Wilt u reserveren? Klik dan hier.

Kom op de fiets!

De parkeerplaatsen naast zwembad Sijsjesberg zijn beperkt omdat het parkeerterrein wordt gebruikt als Corona teststraat. We vragen je daarom op de fiets te komen.

Zwemlessen

In de Sijsjesberg geven we geen zwemlessen dit seizoen. Wel in ons zwembad De Meent, ook tijdens de zomervakantie. Klik hier voor meer informatie.

Corona

Lees via deze link het laatste nieuws met betrekking tot de Coronamaatregelen. Heb je vragen? Bel of mail ons gerust.

Over het zwembad
Zwembad Sijsjesberg in Huizen is het mooiste openluchtzwembad van het Gooi en misschien wel één van de mooiste van ons land. De ligging is zonder meer uniek. Het bad ligt beschut in bos en hei. In het zwembad is een duiktoren met een aparte springkuil en er is een grote familieglijbaan. In het afgeschermde peuterbad is een spraypark voor de allerkleinsten. Op het omliggende terrein vind je grote ligweiden, een sportveldje en een zonneterras met comfortabele ligbedden. Met mooi weer kun je bij het snoephuis terecht voor patat, frisdrank, ijs of een snoepje. Genoeg voor een heerlijk dagje uit. Bekijk de prachtige beelden van het zwembad!

Sijsjesberg is rookvrij
Wij bieden onze gasten graag een rookvrij terrein aan. Vanaf 1 januari 2021 is het hele gebied inclusief het voorterrein geheel rookvrij. Dit geldt voor alle vormen van roken, dus ook de e-sigaret, e-smokers, (water)pijp, etc.

Heb je een vraag?

Bekijk eerst onze 'Veelgestelde vragen' pagina. Staat je vraag er niet tussen? Gebruik dan onderstaand formulier.

Locatiegegevens

Ericaweg 22
1272 CT Huizen

035 - 525 3884