Over Sijsjesberg

Vandaag | 09/03/2021 | GESLOTEN

Zwembad Sijsjesberg is op dit moment gesloten. In het voorjaar van 2021 wordt bekend vanaf wanneer het zwembad weer geopend is. Natuurlijk gaat dit binnen de Coronarichtlijnen die op dat moment gelden.

Bekijk ook via deze link naar het laatste nieuws met betrekking tot de Coronamaatregelen. Heb je vragen? Bel of mail ons gerust.

Over het zwembad
Zwembad Sijsjesberg in Huizen is het mooiste openluchtzwembad van het Gooi en misschien wel één van de mooiste van ons land. De ligging is zonder meer uniek. Het bad ligt beschut in bos en hei. In het zwembad is een duiktoren met een aparte springkuil en er is een grote familieglijbaan. In het afgeschermde peuterbad is een spraypark voor de allerkleinsten. Op het omliggende terrein vind je grote ligweiden, een sportveldje en een zonneterras met comfortabele ligbedden. Met mooi weer kun je bij het snoephuis terecht voor patat, frisdrank, ijs of een snoepje. Genoeg voor een heerlijk dagje uit. Bekijk de prachtige beelden van het zwembad!

Sijsjesberg is rookvrij
Wij bieden onze gasten graag een rookvrij terrein aan. Vanaf 1 januari 2021 is het hele gebied inclusief het voorterrein geheel rookvrij. Dit geldt voor alle vormen van roken, dus ook de e-sigaret, e-smokers, (water)pijp, etc.

Heb je een vraag?

Stuur een mailtje

Locatiegegevens

Ericaweg 22
1272 CT Huizen

035 - 528 3884