Grote groepen

Vul dit formulier in als u wilt komen zwemmen als grote groep (meer dan 15 personen).

This is main content

Informatie vooraf

Als je ons zwembad wil komen bezoeken met een grote groep (van meer dan 15 personen) moet je dit formulier invullen.
- Een grote groep, zoals een vereniging, kunnen wij een korting aanbieden van 20% op de totale entreeprijs. Entree is 6,90 per persoon, min 20% is 5,52 p.p.
- Wilt u met een school komen zwemmen? Dan kost entree 2,80 per leerling. Niet zwemmende begeleiding mag gratis naar binnen mits zij ons actief assisteren met het toezicht houden en handhaven van de huisregels.
- Betreft het een basisschool uit de gemeente Huizen? Dan betaalt Gemeente Huizen per school / klas elk jaar eenmalig de entreekosten.

Contactpersoon

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)

Hoe kunnen wij je bereiken?

Vul je contactgegevens in.
Je e-mailadres(Vereist)

Betaling

Vul hier voorkeur van betaling in.
Voorkeur van betaling(Vereist)

Over de groep

Vul hier de aantallen in van leerlingen en begeleiders die mee komen.

Datum en tijd

Kies een datum (dd/mm/yyyy) en tijd. Wij adviseren om tussen 10:00 en 18:00 te komen om zoveel mogelijk rekening te houden met banenzwemmers. In overleg kan het vroeger maar dit kan consequenties hebben voor de beschikbare ruimte in het wedstrijdbad.
DD slash MM slash JJJJ

Overige wensen

Wilt je ook snoep, limonade, patat, snacks of ijsjes bij ons kopen? Geef dat dan hier aan dan kunnen wij hier rekening mee houden en in overleg een mooie prijs samenstellen.

Protocol

Om de veiligheid te optimaliseren en duidelijkheid te scheppen over wie verantwoordelijk is voor de veiligheid van een groep kinderen hebben wij een protocol opgesteld. Van de hoofdverantwoordelijke van een groep wordt verwacht dat hij/zij dit protocol leest en voor akkoord ondertekent.
Verantwoordelijkheid
Ons zwembad hanteert voor groepen een gedeelde verantwoordelijkheid. Zowel het zwembadpersoneel als begeleiders van bezoekende groepen dienen actief toezicht te houden. Dit toezicht betreft zowel de veiligheid als het naleven van de huisregels.

Beheersing zwemkunst
Om in het diepe bad te mogen zwemmen, stelt ons zwembad de eisen dat kinderen minimaal in bezit moeten zijn van het A diploma en de zwemkunst voldoende beheersen.

Voor zowel het toezichthoudende personeel als de begeleiders van de groep is het van belang te weten welke kinderen hieraan voldoen. De begeleiding geeft bij binnenkomst aan of er kinderen zijn zonder zwemdiploma en brengt tevens de toezichthouder op de hoogte van bijzonderheden.
Kinderen die in onze ogen tekortschieten zullen alleen in het ondiepe bad, eventueel met veilige drijfmiddelen zoals een gekleurd hesje of t-shirt, mogen zwemmen onder toezicht van de begeleiders en het zwembadpersoneel.

Afval
Wij verwachten van onze bezoekers dat ze hun plek schoon en opgeruimd achter laten.
Aankruisen voor akkoord:(Vereist)

Huisregels

Om het bezoek aan ons zwembad zo aangenaam en veilig mogelijk te maken geldt een aantal huisregels. Wij verwachten dat je hiervan kennis neemt en er naar zult handelen.
1. Alleen zwemmers met zwemdiploma mogen gebruik maken van het diepe bad, tenzij het zwembadpersoneel anders aangeeft. Dit ter beoordeling van de toezichthouder.
2. Kinderen onder 9 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene het zwembadterrein betreden.
3. Kinderen zonder zwemdiploma zijn verplicht in en rond de baden een veilig drijfmiddel te dragen en mogen alleen onder begeleiding van een volwassene in de baden en van de glijbaan.
4. Zwemmen is alleen toegestaan in zwemkleding.
5. Bezoekers dienen in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs en dienen dit, op verzoek van het zwembadpersoneel, te kunnen tonen.
6. Het nuttigen van consumpties is alleen toegestaan op de zonneweiden en de terrassen.
7. Er geldt een rookverbod voor het gehele zwembadterrein en de omgeving van de entree.
8. Afval dient te worden gedeponeerd in de afvalbakken.
9. Het gebruiken van drugs, lachgas en overmatig gebruiken van alcohol is niet toegestaan.
10. Houd rekening met en gedraag je respectvol ten opzichte van anderen.
11. Niet hardlopen rond de baden.
12. Het niet volgen van deze regels of aanwijzingen van het zwembadpersoneel kan leiden tot ontzegging van de toegang tot het zwembad.

SRO Huizen B.V. en de bedrijfsleiding van het zwembad aanvaarden geen aansprakelijkheid voor persoons-/zaakschade en vermogensschade geleden door bezoekers van het zwembad.
Aankruisen voor akkoord:(Vereist)

Heb je een vraag?

Bekijk eerst onze 'Veelgestelde vragen' pagina. Staat je vraag er niet tussen? Gebruik dan onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Ericaweg 22
1272 CT Huizen

035 - 525 3884