Lifeguards en receptie/horecamedewerkers gezocht!

Voor onze supergave locatie Sijsjesberg in Huizen zoeken wij enthousiaste lifeguards en receptionisten/horecamedewerkers binnen de periode april t/m september 2022. Je kunt een deel van deze periode of de hele periode werken, wij kijken naar jouw beschikbaarheid!

Wat ga je doen als lifeguard?

Ben jij een waterliefhebber en doe je niets liever dan anderen een leuke tijd bezorgen? Als lifeguard zorg jij er samen met je collega’s voor dat de gasten een fantastische dag hebben. Je ontvangt gasten met een glimlach, informeert en adviseert ze. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel waarborg jij de veiligheid aan de badrand. Met jouw vriendelijke aanwezigheid en toezicht zorg je voor rust en een nette uitstraling van het zwembadterrein.

Je beschikt uiteraard over goede zwemvaardigheid en het is een pré als je een EHBO en/of BHV-diploma hebt. SRO biedt ook EHBO trainingen aan.

Wat ga je doen als receptionist/horecamedewerker?

Straal jij één en al gastvrijheid en ontvang jij bezoekers met een glimlach? Als receptionist ben jij het eerste aanspreekpunt bij aankomst van bezoekers. Je heet hen welkom, rekent de toegangsbewijzen af en beantwoord eventuele vragen, die zowel persoonlijk, telefonisch als per mail gesteld worden. Als vanzelfsprekend wens je iedereen een fijn verblijf. Voor deze functie is het van belang dat je sociaal bent, snel kunt schakelen en het is een pré als je ervaring hebt met kassa-systemen.

Wanneer je werkt bij de receptie kun je ook bij de horeca ingezet worden als dat nodig is.

Wat krijg jij?

Een superleuke (bij)baan en een ontzettend gezellig team waar je mee samenwerkt. Om alle ins & outs te weten over het werken bij Sijsjesberg, word je uitgenodigd voor een selectiemiddag en krijg jij een zwemtest. Op deze manier sta jij klaar om onze badgasten een leuke en veilige tijd te bezorgen!
Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring, volgens CAO zwembaden. Wij beloven je dat je van je salaris net zo blij wordt als van het werk!

Hoe kom ik aan deze baan?

Door je enthousiasme met ons te delen en te klikken op de knop ‘solliciteren’ of bel of app onze recruiter Wendy via 06-22238840 dan neemt zij contact met je op! We zijn erg benieuwd naar jou, je ervaring en je beschikbaarheid en hopen je snel te spreken!
Eerst nog vragen? Ook dan kun je contact met Wendy opnemen of mailen naar hrm@sro.nl.

Deel dit artikel

Kopieer link
1

Heb je een vraag?

Bekijk eerst onze 'Veelgestelde vragen' pagina. Staat je vraag er niet tussen? Gebruik dan onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Ericaweg 22
1272 CT Huizen

035 - 525 3884