Vanaf woensdag 27 mei 2020 is Klimbos Zeist weer open! Dat is goed nieuws en heel fijn. Gemeente Zeist geeft toestemming op basis van het door ons ingediende plan. In deze 1ste fase is er een beperkt aanbod. We gaan open voor individueel klimmen voor 2 jeugdgroepen uit de regio: jeugd 9  t/m 12 jaar en jeugd 13 t/m 18 jaar. Lees meer…..

 

Ook het nieuws van de overheid volgen? Bekijk hier de laatste updates.

Welkom in Klimbos Zeist! In ndeze tijd gaat het net even anders: bij de zij-ingang van ons park ontvangt onze instructeur je. Hij of zij neemt je mee via de avonturen route over het buitenterrein naar de Toren van Tije, de startplek van het klimbos. Ons fantastische klimbos kent 2 routes waaronder 4 ziplines, heeft een geweldig speelnet op 3 meter hoogte en op de grond diverse speelvoorzieningen. Klimbos Zeist gaat vanaf woensdag 27 mei 2020 weer beperkt open op woensdag- en vrijdagmiddag, zaterdag en zondag!

Een idee hoe het park er (normaal) uitziet: bekijk het filmpje. In deze bijzondere tijd nemen onze corona-coördinatoren je mee en volg je hun aanwijzingen. Zo wordt het een veilig en leuk uitje, voor ons allemaal!

Je mag het gewoon niet missen. Durf jij het aan? Reserveer NU! Voor de prijs hoef je het niet te laten:

  • Jeugd 9 t/m 16 jaar € 5,95
  • Jeugd 17 en 18 jaar € 10,25

Reserveren is nu verplicht i.v.m. het reguleren van de aantallen. Om te kunnen klimmen ben je minimaal 1.30 meter lang en weeg je maximaal 120 kilogram.

Oorsprong Klimbos Zeist
Dit klimbos is er dankzij Tije Kupers, de winnaar van de Zeister Z-Battle junior.

Tije droomde van een klimbos en zijn droom is klaar!

 

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terugmailen?

Op werkdagen wordt er binnen 48 uur contact op genomen.


Locatiegegevens

Badmeester Schenkpad 8
3705 GK Zeist

030 - 699 00 06