Coronamaatregelen – per 15 januari 2022

Het nieuwe kabinet heeft vrijdagavond 14 januari versoepelingen aangekondigd voor winkels, onderwijs en sport. Dit betekent dat zwembaden, binnen- en buitensportaccommodaties weer geheel open mogen voor alle sportactiviteiten. Goed nieuws dus en wij kunnen niet wachten om jullie weer te ontvangen! De versoepelingen zijn echter alleen mogelijk onder bepaalde voorwaarden. Welke dit zijn, lees je op de speciale pagina ‘Informatie over huren‘.

Over sporthal de Meent
Sportcentrum de Meent bestaat uit een overdekt zwembad met twee bassins, een sporthal met tribunes en een horecagelegenheid. De sporthal (48 x 30) is d.m.v. twee scheidingswanden drie gedeelten te verdelen, prima geschikt voor trainingen en wedstrijden.

Publiek kan trainingen en wedstrijden vanaf de tribune volgen. Leuke extra is de klimwand in de sporthal. In de horeca kun je na het sporten onder het genot van een drankje nog even napraten (NB: Zowel tribune als horeca zijn nu i.v.m. Coronamaatregelen gesloten voor publiek / bezoekers).

  • kunststof sportvloer
  • met een afmeting van 48 x 30 m.
  • klimwand in de zaal
  • grote materialen, zoals matten en kasten, kun je gebruiken en deze zijn inclusief zaalhuur

Maak je gebruik van een SRO accommodatie dan is de volgende informatie van belang:

  • Spullen voor het wassen van handen (zeep en handdoekjes) zijn niet aanwezig. Dit moeten huurders zelf regelen.
  • Schoonmaak van te gebruiken materialen (voor- en na gebruik) is de verantwoordelijkheid van de huurder.
  • Huurders zijn zelf verantwoordelijk voor het naleven van de corona regels zoals opgenomen in het laatste ‘Protocol Verantwoord Sporten’, zoals dat staat op https://nocnsf.nl/sportprotocol .

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Locatiegegevens

Graaf Wichman 177
1276 KD Huizen

Te huur: ma t/m zo

08:00 - 23:00