Coronamaatregelen – per 26 juni 2021
Wij zijn blij met de versoepelingen voor al onze accommodaties. De sporthallen en gymzalen kunnen vanaf zaterdag 26 juni 2021 verder open, natuurlijk nog wel met beperkende maatregelen en altijd met inachtneming van de Basisregels van het RIVM. Wat betekenen deze versoepelingen voor de sporthallen en gymzalen van SRO? Dit kun je lezen op de speciale paginaInformatie over huren’.

Over sporthal de Meent
Sportcentrum de Meent bestaat uit een overdekt zwembad met twee bassins, een sporthal met tribunes en een horecagelegenheid. De sporthal (48 x 30) is d.m.v. twee scheidingswanden drie gedeelten te verdelen, prima geschikt voor trainingen en wedstrijden.

Publiek kan trainingen en wedstrijden vanaf de tribune volgen. Leuke extra is de klimwand in de sporthal. In de horeca kun je na het sporten onder het genot van een drankje nog even napraten (die nu i.v.m. Coronamaatregelen gesloten is).

  • kunststof sportvloer
  • met een afmeting van 48 x 30 m.
  • klimwand in de zaal
  • grote materialen, zoals matten en kasten, kun je gebruiken en deze zijn inclusief zaalhuur

Maak je gebruik van een SRO accommodatie dan is de volgende informatie van belang:

  • Spullen voor het wassen van handen (zeep en handdoekjes) zijn niet aanwezig. Dit moeten huurders zelf regelen.
  • Schoonmaak van te gebruiken materialen (voor- en na gebruik) is de verantwoordelijkheid van de huurder.
  • Huurders zijn zelf verantwoordelijk voor het naleven van de corona regels zoals opgenomen in het laatste ‘Protocol Verantwoord Sporten’, zoals dat staat op https://nocnsf.nl/sportprotocol .

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Locatiegegevens

Graaf Wichman 177
1276 KD Huizen

Te huur: ma t/m zo

08:00 - 23:00