Vandaag | 18/01/2022 | Gesloten

Coronamaatregelen – per 18 december 2021
Het kabinet heeft zaterdagavond 18 december aangekondigd dat Nederland opnieuw in lockdown gaat. De reden tot deze lockdown zijn de grote zorgen van het OMT en het kabinet over de snelle verspreiding van de omikronvariant van het coronavirus.  

Dit betekent dat onze sporthal vanaf 19 december gesloten is. Online huren is vooralsnog niet mogelijk. Mochten er wijzigingen of updates komen, doen wij ons best deze z.s.m. hier te plaatsen.

Over Wolfskamer
Deze sporthal is onderdeel van het sportpark Wolfskamer, gelegen aan de noord-west kant van Huizen. De hal bestaat uit 2 delen die door wanden te scheiden zijn. Deze nieuwe sporthal (uit 2014) is goed geïsoleerd. Bijzonder is de plaatsing van led-verlichting in de sportzaal en ook de maar liefst 237 zonnepanelen, die een groot deel van de elektriciteit van de sporthal opwekken.

De sporthal is de thuisbasis basketbalvereniging de Quick Runners. Deze vereniging verzorgt ook het beheer. Voor huur van de sporthal, neem je contact op met SRO Verhuur: 033 – 422 5105 of verhuur@sro.nl

  • kunststof sportvloer
  • met een afmeting van 44 x 28 m.
  • grote materialen, zoals matten en kasten, kun je gebruiken en deze zijn inclusief zaalhuur.

Maak je gebruik van een SRO accommodatie dan is de volgende informatie van belang:

  • Schoonmaak van te gebruiken materialen (voor- en na gebruik) is de verantwoordelijkheid van de huurder.
  • Huurders zijn zelf verantwoordelijk voor het naleven van de corona regels zoals opgenomen in het laatste ‘Protocol Verantwoord Sporten’, zoals dat staat op https://nocnsf.nl/sportprotocol .

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Locatiegegevens

IJsselmeerstraat 3D
1271 AA Huizen

Te huur: ma t/m zo

08:00 - 23:00