Skip to Content

Huren van een accommodatie

In Velsen kun je op veel plekken binnen en buiten sporten en bewegen. Scholen, sportverenigingen en clubs huren het hele jaar een sporthal, gymzaal, het zwembad of een andere accommodatie. Ook BSO’s en bedrijven maken gebruik van onze ruimtes. De sportaccommodaties worden veelal beheerd door SRO Velsen én deze kun je ook bij ons huren.

Huren

Sporthallen, gymlokalen, tennisbanen en ook zwembad De Heerenduinen kun je huren. Dat gaat via de afdeling Verhuur van SRO Velsen. Heb je interesse in het huren van een sportaccommodatie? Klik op de button ‘Huuraanvraag accommodatie’ en vul het formulier in. Wij nemen je aanvraag dan in behandeling en komen op korte termijn met een reactie.

Heb je een specifieke vraag of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden? Neem even contact met ons op, via 0255-729 300 of stuur een mail naar onze collega’s van Verhuur.

Sleutels & borg

Sleutels voor de gymzalen en tennisbaan kunnen tegen een borg van € 25,- op afspraak worden afgehaald in Sporthal IJmuiden-Oost. Je neemt hiervoor contact op te nemen via 06-34595809.

Tip: Ga je een sportief verjaardagsfeestje organiseren? Huur dan gelijk onze goed gevulde spelletjestas voor € 25,- erbij, ook hiervoor rekenen wij een borg van € 25,-. Bij het terugbrengen van de sleutel en/of spelletjestas krijg je de borg weer terug.

Te huur via SRO Velsen

Onderstaande accommodaties worden verhuurd via onze afdeling Verhuur. Klik op de locatie van je keuze. Je komt op de locatie-pagina uit, met de specificaties en huurtarieven. Er staat ook een button om meteen je huuraanvraag in te dienen.

Bekijk ook de algemene voorwaarden voor huren en/of annuleren.

Het Johan Cruyffcourt en het Calisthenicspark aan het Pleiadenplantsoen in IJmuiden is vrij toegankelijk en door iedereen sportief te gebruiken

Sportparken

Deze sportparken vallen wel onder het beheer en onderhoud van SRO Velsen, maar worden niet door ons verhuurd. Dit zijn:

  • Sportpark De Elta
  • Sportpark De Hofgeest
  • Sportpark Driehuis
  • Sportpark Groeneveen
  • Sportpark Rooswijk
  • Sportpark Schoonenberg
  • Sportpark Waterloo
  • Sportpark Zeewijk

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze buitensportlocaties, neem dan gerust contact op met onze Verhuur-afdeling via 0255-729 300 of stuur een mail

Huuraanvraag accommodatie

Mail me terug

Heb je een vraag of opmerking? We horen het graag van je.

Naar de contactpagina
Basketbal boven een backet
Kinderen met zwemvliezen aan op een rijtje