vrijzwemmen Bilthoven

Zwemmen, ontspannen en genieten; doen waar je zelf zin in hebt in ons mooie zwembad in Bilthoven

Vrijzwemmen in zwembad Bilthoven betekent gezellig met vrienden, vriendinnen of familie zwemmen, spelen of luieren. Maar ook zwemmen en spelen, duiken en springen of een bommetje maken in het diepe bad. Gelukkig kan je hierna tot rust komen en uitblazen aan de rand van het bad met een drankje uit de horeca. Bij zwembad Brandenburg in Bilthoven kan het allemaal.

Recreatief zwemmen bij zwembad Brandenburg
Vrij zwemmen is niet alleen goed voor je, het is ook heerlijk om te doen en is een fijne manier om te ontspannen. In Zwembad Brandenburg staat plezier maken op nummer één, voor jong en oud. Voor de kinderen is er elke vrijdagavond ruimte om te swingen, zingen en chillen in de kinderdisco. Voor de wat oudere levensgenieters is er een ruim programma om verantwoord te bewegen met onder andere fibroswim, fifty fit en aquarobics! Wat je ook wilt doen of wat je doel ook is: tijdens de uren vrij zwemmen in Bilthoven bij zwembad Brandenburg zit je goed.

Zwembad de Bilt
Zwembad Brandenburg in de Bilt is een welgewaardeerd en mooi uitziend zwembad waar jij je lekker kunt uitleven of ontspannen. Daarnaast heeft het veel faciliteiten te bieden en organiseert het diverse activiteiten in- en rondom het zwembad voor de hele familie. Van zwemlessen voor de kinderen tot aquajoggen in ondiep water en van banenzwemmen in warm water tot spelenderwijs met je kind zwemmen.

Openingstijden en tarieven zwembad Bilthoven
In vakanties en de weekenden zijn er ruimere openingstijden voor het vrijzwemmen, voor gezinnen en families. Gezellig samen met je kinderen en/of kleinkinderen genieten en ontspannen. Bekijk de openingstijden en tarieven voor het vrijzwemmen in zwembad Bilthoven. We heten je graag welkom en kom net zoals vele anderen ook heerlijk genieten bij zwembad Brandenburg!

Contact

Waar kunnen we je mee helpen?

Zwembad Brandenburg

Leyenseweg 129
3721 BC Bilthoven