Zwemles AB

Goed en effectief leren zwemmen in een waterrijk Bunschoten-Spakenburg? Zwembad de Duker biedt met de EasySwim methode dé zwemles aan voor jouw kind.

Is je kind 4 jaar geworden dan leert je kind bij de Duker echt zwemmen en kan het de 3 zwemdiploma’s van nationale Zwem-ABC behalen.

We werken met de EasySwim-lesmethode: de kinderen dragen tijdens de zwemlessen een speciaal drijfpakje. Ze kunnen direct in het diepe gaan oefenen. Het watergevoel ontwikkelt zo sneller en daarmee ook de zwemslagen.
We beginnen met het EasySwim Lespakket A/B diploma: een uur zwemles per week en dan afzwemmen voor het A- én B-diploma. Daarna kun je met het Lespakket C door voor het C-diploma.

EasySwim Lespakket A/B diploma
Wij bieden het A- én B-diploma in één pakket aan. Voor het C-diploma is er een lespakket. Informatie over de lespakketten op een rij:

  • EasySwim-lespakket A/B is het A- én B-diploma tezamen voor een vaste prijs van € 788,50 te betalen in 10 termijnen, alles inclusief
  • bij diploma A max. 10 kinderen in de groep
  • deze bedragen zijn inclusief afzwem- en diplomakosten, dus géén extra bijkomende kosten meer
  • lespakket B-diploma of lespakket C-diploma: € 125,- per pakket te betalen in 2 termijnen
  • voor alle pakketten geldt diplomagarantie, mits je kind 90 procent in de lessen aanwezig is geweest!

Bij alle pakketten geldt:

Is je kind 3,5 jaar? Schijf het in en betaal alvast de inschrijfkosten.

Lespakketten

Wij werken met lespakketten. Dit zijn totaalpakketten voor één of meerdere diploma’s tezamen, met diplomagarantie en voor een vaste pakketprijs. De pakketprijs mag je in  maandtermijnen betalen; waarbij je elke lesmaand minimaal 1 termijn voldoet. Bij aanmelding van je kind betaal je een aanbetaling. Volg je lessen met de EasySwim methode, dan komen de kosten van het EasySwim-lespakje er nog bij.
Totdat je zoon of dochter voor het / de diploma(‘s) heeft afgezwommen, komen er dus geen kosten meer bij.  Voor de diplomagarantie is je kind 90% dan wel van de lessen aanwezig geweest.

Bel mij terug

Waar mogen wij je over terugbellen?

Locatiegegevens

Bikkersweg 96
3752 WV Bunschoten
(volg verkeersborden "de Vaart")

033 - 298 85 88