Zwemles ABC

Goed en effectief leren zwemmen in een waterrijk Bunschoten? Zwembad de Duker biedt met de EasySwim methode dé zwemles aan voor jouw kind.

Is je kind 4 jaar geworden? Dan leert je kind bij de Duker echt zwemmen en kan jouw zoon of dochter de 3 nationale Zwem-ABC diploma’s behalen.

We werken met de EasySwim-lesmethode: de kinderen dragen tijdens de zwemlessen een speciaal drijfpakje. Ze kunnen direct in het diepe gaan oefenen. Het watergevoel ontwikkelt zo sneller en daarmee ook de zwemslagen.
We beginnen met het EasySwim Lespakket A/B diploma: een uur zwemles per week en dan afzwemmen voor het A- én B-diploma. Daarna kun je met het Lespakket C door voor het C-diploma.

EasySwim Lespakket A/B diploma

Wij bieden het A- én B-diploma in één pakket aan. Voor het C-diploma is er een lespakket. Informatie over de lespakketten op een rij:

  • EasySwim-lespakket A/B is het A- én B-diploma tezamen voor een vaste prijs van € 1053,- te betalen in 10 termijnen. Dit bedrag is inclusief aanbetaling en easyswimpakje.
  • bij zwemdiploma A kunnen max. 10 kinderen in de groep
  • deze bedragen zijn inclusief afzwem- en diplomakosten, dus géén extra bijkomende kosten meer
  • lespakket B-diploma of lespakket C-diploma: € 161,70 per pakket te betalen in 2 termijnen
  • voor alle pakketten geldt diplomagarantie, mits je kind 90 procent bij de lessen aanwezig is geweest!

Bij alle pakketten geldt:

Inschrijven zwemdiploma

Is je kind 3,5 jaar? Dan mag je hem of haar al inschrijven via het aanmeldformulier. Wanneer de online inschrijving is afgerond, betaal je alvast inschrijfkosten. Na betaling van deze kosten mag je kind al gratis komen vrijzwemmen onder begeleiding van een zwemvaardige volwassene. Op deze manier kan je kind al rustig kennismaken met het water.

Is je kind 3,5 jaar? Schijf het in en betaal alvast de inschrijfkosten.

Lespakketten

Wij werken met lespakketten. Dit zijn totaalpakketten voor één of meerdere diploma’s tezamen, met diplomagarantie en voor een vaste pakketprijs. De pakketprijs mag je in  maandtermijnen betalen; waarbij je elke lesmaand minimaal 1 termijn voldoet. Bij aanmelding van je kind betaal je een aanbetaling. Volg je lessen met de EasySwim methode, dan komen de kosten van het EasySwim-lespakje er nog bij.
Totdat je zoon of dochter voor het / de diploma(‘s) heeft afgezwommen, komen er dus geen kosten meer bij.  Voor de diplomagarantie is je kind 90% dan wel van de lessen aanwezig geweest.

Mocht je meer info willen hebben over de maatregelen bij de zwemlessen neem dan contact op met de receptie 033-2988588.

Schrijf je kind nu in voor zwemlessen bij de Duker!

Mail mij terug

Waar mogen wij je over terug mailen?

"*" geeft vereiste velden aan

* - verplichte velden

Locatiegegevens

Bikkersweg 96
3752 WV Bunschoten
(volg verkeersborden "de Vaart")

033 - 298 85 88